Фотография 4
+9
Помощ, граждани!
marapepelia6ka
nikiforov
komarKo
Надя
Таки
Admin
HEXE
jovina
13 posters
Страница 1 от 12
Страница 1 от 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Фотография 4
Последната промяна е направена от jovina на Нед 12 Дек 2010, 07:23; мнението е било променяно общо 1 път
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Re: Фотография 4
Радвам се, че те нахраних, лельо Бързо отреагира, явно много си била гладничкаHEXE написа:Хубава си како ,ама де да беше по млада ,пусто време не прощава- провиснала ти е гушкатаjovina написа:Понеже разбрах, че на вещицата и е харесало да я храня - ето още храна за нея и останалите гладни
А за добронамерените -
https://www.facebook.com/album.php?aid=77457&id=1630761271&l=47f2e9c60e
Пластика мила ,давай-в бранша си.... Иначе какво-застаряваща жена-нищо друго не се виждаjovina написа:Радвам се, че те нахраних, лельо Бързо отреагира, явно много си била гладничкаHEXE написа:Хубава си како ,ама де да беше по млада ,пусто време не прощава- провиснала ти е гушкатаjovina написа:Понеже разбрах, че на вещицата и е харесало да я храня - ето още храна за нея и останалите гладни
А за добронамерените -
https://www.facebook.com/album.php?aid=77457&id=1630761271&l=47f2e9c60e
Всеки вижда това, което му се иска Като ми дойде времето до пластиката, ше те питам ... макар че така като те гледам .... на теб и пластиката не ти е помогнала особено Ама нищо де, щом ти харесва, още малко ще те нахраня след мъничкоHEXE написа:Пластика мила ,давай-в бранша си.... Иначе какво-застаряваща жена-нищо друго не се виждаjovina написа:Радвам се, че те нахраних, лельо Бързо отреагира, явно много си била гладничкаHEXE написа:
Хубава си како ,ама де да беше по млада ,пусто време не прощава- провиснала ти е гушката
Упс ... забравих, че обещах да не те отразявам, само ще те храня ... Таки, извинявай
Давай,доволно се излагашjovina написа:Всеки вижда това, което му се иска Като ми дойде времето до пластиката, ше те питам ... макар че така като те гледам .... на теб и пластиката не ти е помогнала особено Ама нищо де, щом ти харесва, още малко ще те нахраня след мъничкоHEXE написа:Пластика мила ,давай-в бранша си.... Иначе какво-застаряваща жена-нищо друго не се виждаjovina написа:
Радвам се, че те нахраних, лельо Бързо отреагира, явно много си била гладничка
Упс ... забравих, че обещах да не те отразявам, само ще те храня ... Таки, извинявай
Още ли си гладна Задръж малко деHEXE написа:Давай,доволно се излагашjovina написа:Всеки вижда това, което му се иска Като ми дойде времето до пластиката, ше те питам ... макар че така като те гледам .... на теб и пластиката не ти е помогнала особено Ама нищо де, щом ти харесва, още малко ще те нахраня след мъничкоHEXE написа:
Пластика мила ,давай-в бранша си.... Иначе какво-застаряваща жена-нищо друго не се вижда
Много беше хубаво на Бали, не е като в Габрово ...
Не само моите.трий и нейните коментари.Иначе излиза ,че аз само съм крива ...Admin написа:HEXE, няма да може да продължиш така. Моля и Жовина да престане да отговаря.
https://www.facebook.com/album.php?aid=77727&id=1630761271&l=8317fed687
И още малко излагация то Бали
https://www.facebook.com/album.php?aid=77566&id=1630761271&l=7321302c0b
https://www.facebook.com/album.php?aid=77566&id=1630761271&l=7321302c0b
Жови, много е хубаво, че не само искаш, но и можеш да споделиш с нас толкова много интересни снимки. Добре са го измислили във "Фейса".
Наистина добре са го измислили ...така хем споделям видяното, хем не натоварвам страниците тук ...Таки написа:Жови, много е хубаво, че не само искаш, но и можеш да споделиш с нас толкова много интересни снимки. Добре са го измислили във "Фейса".
Това означава ли, че и двама имате профили във Фейса?Таки написа:Жови, много е хубаво, че не само искаш, но и можеш да споделиш с нас толкова много интересни снимки. Добре са го измислили във "Фейса".
Не се безпокойте, няма да ви безпокоя! Със Соня се сприятелих, но какво от това? Вчера цял следобяд беше във Фейса, но така да обърне внимание някакво на старите си приятели, няма. Тя дори страницата си не поглежда. Всеки с камертона си, дето казваше Чосич.
Естествено, че имам профил във фейса, Надийн, как може да се съмнявашНадя написа:Това означава ли, че и двама имате профили във Фейса?Таки написа:Жови, много е хубаво, че не само искаш, но и можеш да споделиш с нас толкова много интересни снимки. Добре са го измислили във "Фейса".
А линка със снимките ми може да разгледаш и без да си ми френдка там - както Таки напр., който си изтри профила, понеже не му хареса нещо фейса
Жови, моето основно възражение срещу Фейса е, че не всички неща в него могат да бъдат видяни и цитирани ОТ ВСИЧКИ. С което той ми прилича на форум с някои области, видими само от членове.
Не отричам, че някои имат нужда от подобна схема. Но не виждам с какво пък АЗ се нуждая от такава.
Не отричам, че някои имат нужда от подобна схема. Но не виждам с какво пък АЗ се нуждая от такава.
Добре, Йови, ще го имам предвид. Но приятел засега няма да ти ставам там, за да не те излагам.jovina написа:Естествено, че имам профил във фейса, Надийн, как може да се съмнявашНадя написа:Това означава ли, че и двама имате профили във Фейса?Таки написа:Жови, много е хубаво, че не само искаш, но и можеш да споделиш с нас толкова много интересни снимки. Добре са го измислили във "Фейса".
А линка със снимките ми може да разгледаш и без да си ми френдка там - както Таки напр., който си изтри профила, понеже не му хареса нещо фейса
Таки, аз не те упреквам - всеки сам си избира схемите, в които да участва Аз лично се чувствам комфортно във фейса, защото там никой не ме дразни и не си тръска прашасалите метли, напротив - забавлявам се максимално с хора, които обичам и ме обичат, това еТаки написа:Жови, моето основно възражение срещу Фейса е, че не всички неща в него могат да бъдат видяни и цитирани ОТ ВСИЧКИ. С което той ми прилича на форум с някои области, видими само от членове.
Последната промяна е направена от jovina на Нед 12 Дек 2010, 15:09; мнението е било променяно общо 1 път
Добре, Надийн - пък и аз теб да не излагамНадя написа:Добре, Йови, ще го имам предвид. Но приятел засега няма да ти ставам там, за да не те излагам.jovina написа:Естествено, че имам профил във фейса, Надийн, как може да се съмнявашНадя написа:
Това означава ли, че и двама имате профили във Фейса?
Е, само дето не мога да ти лайквам снимките, ама аз тук ще ти казвам, че са наистина много хубави. А ти какво търсиш чак в Бали, ако не е тайна?jovina написа:Добре, Надийн - пък и аз теб да не излагамНадя написа:Добре, Йови, ще го имам предвид. Но приятел засега няма да ти ставам там, за да не те излагам.jovina написа:
Естествено, че имам профил във фейса, Надийн, как може да се съмняваш
Съчетавам полезното с приятното, Наде - казано накратко Ама ако питаш Гражданина и Комара, те ще ти кажат, че съм от мафията - лекарската и фармацевтичната и затоваНадя написа:
А ти какво търсиш чак в Бали, ако не е тайна?
Страница 1 от 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Страница 1 от 12
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите