Фотография 4
+9
Помощ, граждани!
marapepelia6ka
nikiforov
komarKo
Надя
Таки
Admin
HEXE
jovina
13 posters
Страница 3 от 12
Страница 3 от 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Фотография 4
Честита нова вила! Дай повече фотки.Имам нова вила и прекрасен бор пред нея. Идеален за коледна украса. Приемам препоръки за такава светеща. Таки ти красиш ли дръвче на вилата?
Не, аз не крася дръвче на вилата, макар че имам няколко подобни на твоето. Но ми липсва висока стълба или кран.
Моята препоръка към твоя бор е да го осветиш с няколко прожектора отдолу. Хем просто, хем много ефектно. Поне през нощта.
А община Атина е решила този път да се откаже от "специална" коледна елха на площад "Синтагма" и да украси със светлинки едно от дърветата, които растат там. Най-високото.
Последната промяна е направена от Таки на Вто 21 Дек 2010, 10:54; мнението е било променяно общо 1 път
Таки написа:
Моята препоръка към твоя бор е да го осветиш с няколко прожектора отдолу. Хем просто, хем много ефектно. Поне през нощта.
Иииих верно. Да си жив и здрав. Доста е висок наистина. А фотки ще има по-късно. Имотът е прекрасен, но доста занемарен. Напролет започваме сериозен ремонт. Ще се сменя покрива, дограмите, нова външна мазилка. Ще стане. Хубава градина има, декар и половина и е само на 12 км от Варна.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
И колко ракийка ше изпием там, ааааа?marapepelia6ka написа:. Ще стане. Хубава градина има, декар и половина и е само на 12 км от Варна.
И Никофоров ше дойде, нали Никифоров?
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
jovina написа:
И колко ракийка ше изпием там, ааааа?
Кайсиева Със салата от домати собствено производство.
komarKo написа:няма ли да поканите Надя с туршийката ?
Тц, оти може да снимат нея от хеликоптера
Наздраве, Йови!jovina написа:Аххх любимата ми туршияяяяНадя написа:Моята туршия, върви с троянска сливова
Само дето аз предпочитам кайсиева или гроздова, ама нищо - наздраве, Наде
Аз теб имам да те черпя, ама ще видми кога.
Яяя, зарад една проста туршийка да ме снимат, не вярвам! Виж, панелката ми, по може.marapepelia6ka написа:komarKo написа:няма ли да поканите Надя с туршийката ?
Тц, оти може да снимат нея от хеликоптера
Пък една моя дружка от ФБ ми пожела да почина по празниците, пък аз и рекох, че Господ ще реши кога и как.
Да ти имам дружките във ФБНадя написа:Пък една моя дружка от ФБ ми пожела да почина по празниците, пък аз и рекох, че Господ ще реши кога и как.
Ами то тъй, аз уж ги избирам. После ми се извини, неправилно се била изразила, искала да ми каже да си отпочина, поне около празниците да не говоря за политикаjovina написа:Да ти имам дружките във ФБНадя написа:Пък една моя дружка от ФБ ми пожела да почина по празниците, пък аз и рекох, че Господ ще реши кога и как.
Ето и тук някой ми изтрил портрета на Сталин, това е работа май на Комарко. Ей сега ще си пусна новия календар.
Надийн, много смотан календар, ша ма прощаваш ... и не мисля, че е за този топик
И вземи си оправи настройките на камерата най накрая
Календари на Сталин ще пускаш във форума на слузестия Рино. Хем да им се радват дистантно "госпожите на оргела", с които той се черкува цузамен.Ей сега ще си пусна новия календар.
Следващият тук ще ти бъде фатален.
Добре, както кажете, а една песничка тогава?
https://www.youtube.com/watch?v=gbkWNGr-EGY&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=gbkWNGr-EGY&feature=related
Аз пък си имам вече статив за камерката и съм много хепи!!!
Ми отваряй ги де, какво чакаш Айде, че тръгвам на купон след малко - да не ги мисля тия кутииНадя написа:Подаръците за комунистката пристигнаха. Нямам представа какво има в кутиите.
Хахахахха Стискам палци да не еНадя написа:Само да не е някоя прахосмукачка, щото ще подлудея.
Изчакай малко по Коледа ще ви кажа. Тигани и тенджери имам достатъчно. Ще видим.jovina написа:Ми отваряй ги де, какво чакаш Айде, че тръгвам на купон след малко - да не ги мисля тия кутииНадя написа:Подаръците за комунистката пристигнаха. Нямам представа какво има в кутиите.
Метлата е за друг, бе (щото с прахосмукачка няма да се оправи )nikiforov написа:метла ще да е , но не е възсядай !
Страница 3 от 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Страница 3 от 12
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите