Фотография 4
+9
Помощ, граждани!
marapepelia6ka
nikiforov
komarKo
Надя
Таки
Admin
HEXE
jovina
13 posters
Страница 4 от 12
Страница 4 от 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Фотография 4
Прав си, но тя ще е малко по-специална, с батерия за еднократно ползване, като възседна метлата -директно в Сибир, след което батерията се изтощава и оставам там.nikiforov написа:метла ще да е , но не е възсядай !
с пожелание за много коледно настроение
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Мога и аз да добавя една домашна елхичка, но не и засукана питка до нея. На булката питката е доста по-класическа на вид.
Аз пък не мога да правя засукани снимки като теб, но виж какъв е усмихнат домашният ми любимец
Еееейййй големи сте майсторици бе ... и аз ще се опитам да направя една сега, ама направо се комплексирах, като видях вашите
Честите да ти е машината, Надийн! Само не разбирам, защо червени знамена ще бродираш, а не българскиНадя написа:ще има да бродирам сега червени знамена ....
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
правил съм , правя и релефи - рамките са от една работилница
просто рамкирах и някои стари неща
щи ги постна някой път
просто рамкирах и някои стари неща
щи ги постна някой път
Хайде и от мен един днешен вечерен Акрополис, заснет от горната ми тераса, със зум около 30.
Да бе, да му се не надява човек ... като се има предвид, че постоянно е мъртво пиянТаки написа:Ти на релеф ли минаваш вече? Много добре изглеждат! ...
Дай нещо и от долната тераса деТаки написа:Хайде и от мен един днешен вечерен Акрополис, заснет от горната ми тераса, със зум около 30.
Таки написа:
Чакай първо да реша от коя, че те са две ...
Най-добре и от двете
Градски, да си жив и здрав. Продължавай да "работиш", а аз все някога ще се наканя да мина да ги видя на живо тези твои релефи и пластики.
Хайде една от долната югоизточна тераса. Отново с голям зум. Вижда се заливът Сароникос, зад него част от о-в Егина, а най-отзад - планини на Пелопонес. Много бих искал подобна картина да заема цялото ми зрително поле във въпросната тераса, но това е физически невъзможно. Няма такава обитаема точка в града, възможно е само от аеростат, и то висящ над морето.Най-добре и от двете.
A влакове не се ли виждат? Щото без влак някакси не ме кефи гледкатаТаки написа:Хайде една от долната югоизточна тераса. Отново с голям зум. Вижда се заливът Сароникос, зад него част от о-в Егина, а най-отзад - планини на Пелопонес.Най-добре и от двете.
А мен питаш ли ме..? Цял живот съм мечтал да живея близко до гара, ама на - не стана .. Никакви влакове не виждам - само гадни кораби и яхти.A влакове не се ли виждат? Щото без влак някакси не ме кефи гледката.
Поне някое селскостопанско самолетче да имаше в далечината ...ама така е то, няма справедливост в тоя животТаки написа:А мен питаш ли ме..? Цял живот съм мечтал да живея близко до гара, ама на - не стана .. Никакви влакове не виждам - само гадни кораби и яхти.A влакове не се ли виждат? Щото без влак някакси не ме кефи гледката.
Е, нямаше как.. Wetrowete бяха много силни, та издухаха както самолетчетата, така и хората с по-голямо "х". Останаха тези с мъничко "х".Поне някое селскостопанско самолетче да имаше в далечината ..
Дано други ветрове скоро издухат агент Гоце и неговия слугинаж начело с преводача му Нещо нервничък ми се вижда тази сутрин
Ето и от мен малко настроение от Бъдни вечер
Аз пък след малко ще постна няколко снимки от бордеите, които заобикалят моята атинска къща. Нали по време на тези празници трябва да мислим за бедните ..
Да помислим и за бедните на нашия мижав квартал.
(Снимки от северозападния долен балкон)
В този жалък съседен блок живеят главно бедни (т.е. мързеливи) гърци, но има и една крайно нуждаеща се двойка цигани от Севлиево.
(продължава)
(Снимки от северозападния долен балкон)
В този жалък съседен блок живеят главно бедни (т.е. мързеливи) гърци, но има и една крайно нуждаеща се двойка цигани от Севлиево.
(продължава)
В съседния бордей мизерията е още по-очебийна. В него гладуват железничари, трактористи, комбайнери и учители по английски.
(продължава)
(продължава)
Страница 4 от 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Страница 4 от 12
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите