Фотография 4
+9
Помощ, граждани!
marapepelia6ka
nikiforov
komarKo
Надя
Таки
Admin
HEXE
jovina
13 posters
Страница 5 от 12
Страница 5 от 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: Фотография 4
Край близкия парк "Турковуня" нещата са направи трагични! Ората немат пари за ток, та се отопляват със слънчеви бойлери и с камини!
(продължава)
(продължава)
И през две улици - същата мизерия.. Не, не ми се поства повече, сърцето ме заболя ...
Готино, Йови, добре си се потрудила!jovina написа:Ето и от мен малко настроение от Бъдни вечер
Тази година не съм правил (още) снимки на празничния градски център, но мога да предложа на най-новите членове своето миналогодишно клипче, което намирам за доста приятно:
Коледна Атина 2009
С надежда за повече снимки от Коледна София, Варна и други празнични градове, по света и у нас.
Коледна Атина 2009
С надежда за повече снимки от Коледна София, Варна и други празнични градове, по света и у нас.
Таки написа:
Варна е съвсем същата и тази година, та няма да се повтарям, но се сещам за едни творения на твоята булка от миналата зима, та ще споделя моите
А горките, мързеливи твои съседи наистина ги ожалих.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Просто наденици
Но рецептата е на поне 30 години. От плевенският край. Някои от подправките дори не съм ги чувала, разни смеси. Въпреки, че трябваше да се справим без тях, надениците бяха надлежно опечени на барбекю с дървени въглища, и още по-надлежно изядени. И най-вече порядъчно полети с червено вино. Асеновградско шир употреба - каберне совиньон и мавруд.
Но рецептата е на поне 30 години. От плевенският край. Някои от подправките дори не съм ги чувала, разни смеси. Въпреки, че трябваше да се справим без тях, надениците бяха надлежно опечени на барбекю с дървени въглища, и още по-надлежно изядени. И най-вече порядъчно полети с червено вино. Асеновградско шир употреба - каберне совиньон и мавруд.
Ми щом се продава в магазина...
Жалко, че не съм в офиса. На служебния комп са снимките на последните ни обекти. Виж за тях като говоря хич не съм скромна. Последната къща е в едно крайварненско село. Пак на английско семейство, но в типичен наш стил и архитектура. Само басейна, заема мястото на лехите с домати и краставици. Хубава къща стана, доволна съм!!!
Виктор, виждам те на панела.
Честита Коледа и на теб. Много здраве и късмет!!!
Жалко, че не съм в офиса. На служебния комп са снимките на последните ни обекти. Виж за тях като говоря хич не съм скромна. Последната къща е в едно крайварненско село. Пак на английско семейство, но в типичен наш стил и архитектура. Само басейна, заема мястото на лехите с домати и краставици. Хубава къща стана, доволна съм!!!
Виктор, виждам те на панела.
Честита Коледа и на теб. Много здраве и късмет!!!
Като постнеш фотки, ще ти се зарадвам и ще пия за твое здраве и за здравето на фирмата ти!marapepelia6ka написа:Ми щом се продава в магазина...
Таки написа:
Като постнеш фотки, ще ти се зарадвам и ще пия за твое здраве и за здравето на фирмата ти!
С удоволствие ще ги споделя тук. Аз все още много обичам работата си Таки.
пп сега се смея с глас, за влаковете и корабите хахахахаахах
Искрено ти желая да я обичаш още един век! Защото любовта към работата е една от най-крепките и достойни опори на човека!Аз все още много обичам работата си Таки.
Да вдигнем по една чаша асеновградска ширпотреба за любовта към работата!
Таки написа:Наздраве! На моята ширпотреба пише "Станимъшка", но мисля, че става ..
Аааааааа и станимашки сарми обичам много
да се върнем на темата :)
къщата от няколко страни
малката къщичка за гости
гаража
Истинско удоволствие е да работиш с хора, които знаят точно какво искат. И те доволни, и ние.
малката къщичка за гости
гаража
Истинско удоволствие е да работиш с хора, които знаят точно какво искат. И те доволни, и ние.
Най- ми харесва "малката къщичка за гости". Твоята фирма е ли отговорна днес за това, за което знам от по-рано, или сега сте с разширен обхват?
За някои дейности ползваме подизпълнители. Не можем на този етап да се ангажираме със собствени бригади, защото все още има криза в бранша. За съжаление нашите английски клиенти чувствително намаляха. Част от тях дори обявиха имотите си за продажба. С подобни комплексни услуги за българи, не искаме да се ангажираме. Нервите са повече от удовлетворението и печалбите.
Не тъгувай. Аз отдавна се отказах от кабела. Вадя паметта от фотоапарата и я мушкам в универсалния вход на лаптопа за подобни памети. Работи по същия начин.а аз съм си забравил кабела в София...
Аз пък за свой срам, забравих какво е фотоапарат. Покрай телефона. Сега на него ми "слагат" скайп, достъп до ФБ и някакви телевизии.
готов е
А как съм си харесала това
готов е
А как съм си харесала това
Последната промяна е направена от marapepelia6ka на Пон 27 Дек 2010, 12:49; мнението е било променяно общо 1 път
Страница 5 от 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Страница 5 от 12
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите