Фотография 3
+18
Агата
Лаик
blag009
Admin
Realistka
pheras
Boabab
Помощ, граждани!
nikiforov
Радомир
Логик
HEXE
chocho
komarKo
marapepelia6ka
Надя
jovina
Таки
22 posters
Страница 22 от 40
Страница 22 от 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: Фотография 3
Таки написа: Те много рядко стават толкова ясни.
хм, да живее фотофилтъра
Агата- Брой мнения : 397
Registration date : 07.01.2009
Да, но когато оригиналният маТРиал е кофти, никакви филтри не помагат..
Кажи коя е реката, та да не търся по цяла Австралия с Google Earth.
Кажи коя е реката, та да не търся по цяла Австралия с Google Earth.
Готово.. Градчето Loxton, край австралийската река Murray .. (Оти има такава река и в Канада).
въх
на ти сега "ясна" самолетна снимка
ша си купя сателит
ша си купя сателит
Е, друго си е човек да го направи "със своите ръчички" .. И не мисли, че на Гугъла изглежда точно така. Пипнах го, оригинала ..Агата написа:въх
ша си купя сателит
Таки написа:
Е, друго си е човек да го направи "със своите ръчички" .. И не мисли, че на Гугъла изглежда точно така. Пипнах го, оригинала ..
ма много петролена тъз ривър, бе
Няколко пролетни фотки от уикенда от едно кварталче на Дюселдорф, близо до нас, което открихме наскоро:
Вярно.. Май авторите са я повапцали малко .. Вината не е в моя телевизор.ма много петролена тъз ривър, бе
Таки написа: Той е направил църквата защото имаме един закон, според който притежателят на официално осветена частна църква получава ток по ускорена процедура. Поради същата причина, около вилата ми се е напълнило с параклисчета, както може да потвърди и Логик.
Леле тук ако имаше такъв закон около всяка нова къща щеше да има параклис. Много туткава и скъпа процедура е. А ми предстои и на мен.....
Хайде да не оспамвам съвсем темата
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
малко неделен Заарбрюкен
Помощ, граждани! написа:малко неделен Заарбрюкен
Това ли беше градчето, където г-жа Румяна Желева /ЕНП/ защити докторската си?
ВЕЛЗО- Брой мнения : 597
Registration date : 11.03.2010
не, това се е случило в Университета в Магдебург
мисля, че университета в Заарбрюкен е по-добър, там дават престижна награда на името на Лайбниц
Логик беше там преди месеци, той може да разкаже повече
мисля, че университета в Заарбрюкен е по-добър, там дават престижна награда на името на Лайбниц
прочее, "градчето" има май към 200 000 жители, доста е приятен и се усеща френското влияние
Помощ, граждани! написа:не, това се е случило в Университета в Магдебург
Ще ми е интересно да чуя
ВЕЛЗО- Брой мнения : 597
Registration date : 11.03.2010
Гражданино, имам една настоятелна молба.
Въпреки че активирах опцията за намаляване на големите снимки до обозрим размер, тя се задейства СЛЕД зареждането на оригиналите. Ти си постнал редица ненамалени от теб снимки, с размери къде 1.5 - 1.8 МВ, докато размерите на снимките, поствани от мен, Чочо, Логик и други са на ниво 200 - 300 kB. Така ти регистрираш един излишък от 1.2 - 1.5 МВ на снимка, което, в зависимост от скоростта на връзка на зрителя с хранилището на снимките ти може да означава от 2 до 6 секунди забавяне на парче. При 10 снимки може да се отиде и до минута. Главният потърпевш от този ефект си ти. Някои хора може да напуснат страницата, без да дочакат хубавите ти снимки.
Поради тази причина, аз спрях да поствам снимки в този топик - за да не го забавям още повече.
Ерго, направи си труда да намаляваш предварително снимките до 800 - 850 хориз. пиксела.
Въпреки че активирах опцията за намаляване на големите снимки до обозрим размер, тя се задейства СЛЕД зареждането на оригиналите. Ти си постнал редица ненамалени от теб снимки, с размери къде 1.5 - 1.8 МВ, докато размерите на снимките, поствани от мен, Чочо, Логик и други са на ниво 200 - 300 kB. Така ти регистрираш един излишък от 1.2 - 1.5 МВ на снимка, което, в зависимост от скоростта на връзка на зрителя с хранилището на снимките ти може да означава от 2 до 6 секунди забавяне на парче. При 10 снимки може да се отиде и до минута. Главният потърпевш от този ефект си ти. Някои хора може да напуснат страницата, без да дочакат хубавите ти снимки.
Поради тази причина, аз спрях да поствам снимки в този топик - за да не го забавям още повече.
Ерго, направи си труда да намаляваш предварително снимките до 800 - 850 хориз. пиксела.
Заарбрюкен
За съжаление аз бях в университета на Заарбрюкен само на разходка, на път за Алпите, а не по работа. Затова нямам никакви впечатления по същество. Моите снимки от града са тук:Помощ, граждани! написа: Логик беше там преди месеци, той може да разкаже повече
https://rigas.bulgarianforum.net/forum-f3/topic-t224.htm#43084
Отново се сещам за Апостола на свободата, с когото сигурно щяхме да се разберем, че областта Заар на френско-германската граница е заселена от бежанци от българската област Загоре (Зааре).
Добавям две думи за снимките. В началото и аз допусках грешката с големите файлове. Най-неприятното е, че форматът излиза огромен и или се губи част от полето, или не могат да се видят наведнъж целите. После открих, че в моя "склад" за снимките - Фото-кошницата, има специална опция за формат 800х600. Това пак не е най-доброто решение, понеже на някои екрани се изяжда част от дясната рамка, но там вече нищо не мога да направя.
Сега измерих пак скоростите: София 3,4, Атина 5, Лондон 5,6. Мизерия!
Логик написа:Агата, туй сладурче с шапето и то ли ти е "частно"?
и двете сладурчета с шапета са от личната ми частна колекция
внучката обаче предпочита да носи шапето така, че да не пречи "да я виждали хората"
Брех, че радостно!
Ама те наистина били две! Усъмних се, но на снимката много не личи второто "шапе" до навеса. Браво! Ама и внуци чак? Става интересно...
Пу-пу, да не те урочсам.
Добре изглеждаш, др. Надя.
Добре изглеждаш, др. Надя.
(Бай Вълко)- Брой мнения : 414
Registration date : 30.06.2009
Логик написа:Ама те наистина били две! Усъмних се, но на снимката много не личи второто "шапе" до навеса. Браво! Ама и внуци чак? Става интересно...
приемам с удоволствие бравото - щом идва от изявен притежател на внуци като теб
то аслъ с внуците е така - минимални отговорности и удоволствия безкрайни
Страница 22 от 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Страница 22 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите