Фотография 3
+18
Агата
Лаик
blag009
Admin
Realistka
pheras
Boabab
Помощ, граждани!
nikiforov
Радомир
Логик
HEXE
chocho
komarKo
marapepelia6ka
Надя
jovina
Таки
22 posters
Страница 31 от 40
Страница 31 от 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: Фотография 3
ВЕЛЗО написа:Тъй де, навърта се около контейнерите
продължаваш ...
за твоя сметка е !
видях да удряш крепък език , когато решиш,че ще имаш аванта
вероятно ще повториш , когато решиш,че ще имаш аванта
Докато тук се водят теоретични спорове, я па че й честитя рождения ден на Кията ...
Хайде и малко статистика. Ако приема, че средната скорост през тези 7 години е била 50 км/ч, излиза, че пред това табло съм прекарал 1660 часа, или около 70 дни, или 10 дни на година, или 40 минути на ден. Което е 2.7% от моя живот през тези 7 години.
Хайде и малко статистика. Ако приема, че средната скорост през тези 7 години е била 50 км/ч, излиза, че пред това табло съм прекарал 1660 часа, или около 70 дни, или 10 дни на година, или 40 минути на ден. Което е 2.7% от моя живот през тези 7 години.
nikiforov написа:ВЕЛЗО написа:Тъй де, навърта се около контейнерите
продължаваш ...
за твоя сметка е !
видях да удряш крепък език , когато решиш,че ще имаш аванта
вероятно ще повториш , когато решиш,че ще имаш аванта
А тебе това къде те бърка?
ВЕЛЗО- Брой мнения : 597
Registration date : 11.03.2010
Две днешни снимки
И двете са направени от клатещ се кораб, на ръка и с много голям зум. На първата в далечината се вижда завод за цимент, който е на 24 км от фотоапарата.
.....
И двете са направени от клатещ се кораб, на ръка и с много голям зум. На първата в далечината се вижда завод за цимент, който е на 24 км от фотоапарата.
.....
И една днешна флорална добавка - цвят на жасмин. Исках да заснема и малко фауна (по-точно котки), но съседът Арис е дошъл със своето куче. То е дружелюбно към котките, но те не са убедени в това и са изчезнали као дим.
Цвят на нар.
Най-красивото диво цвете, което вирее в областта през май. Не мога да посоча име.
Най-красивото диво цвете, което вирее в областта през май. Не мога да посоча име.
Още две морски снимки
Обикновено, лодките се кръщават на светии или на дами*. На първата снимка се виждат двама рибари (роднини, приятели .. кой знае..) , които са кръстили своята лодка на себе си: Анастас - Петър** :
* Снощи на кея видях и лодчица "Ралица - Елени", но бях без фотоапарат. Не зърнах нито Елени, нито Ралица, която би ми била по-интересна..
** По-весело би било "Анастасия - Петър", ама на ...
А това катерче остава засега анонимно, тъй като е хем много далеч, хем се движи много бързо:
Обикновено, лодките се кръщават на светии или на дами*. На първата снимка се виждат двама рибари (роднини, приятели .. кой знае..) , които са кръстили своята лодка на себе си: Анастас - Петър** :
* Снощи на кея видях и лодчица "Ралица - Елени", но бях без фотоапарат. Не зърнах нито Елени, нито Ралица, която би ми била по-интересна..
** По-весело би било "Анастасия - Петър", ама на ...
А това катерче остава засега анонимно, тъй като е хем много далеч, хем се движи много бързо:
поздрави от Англия:
връзката тук е доста бавна и може би няма да пусна много снимки, преди да се върна обратно - на 30-ти вечерта
връзката тук е доста бавна и може би няма да пусна много снимки, преди да се върна обратно - на 30-ти вечерта
опасно нещо са мегапикселите - като се самощракнах веднаж , видях ,че очилата ми се пообелили...
твоята чаша , също "крещи" ,че не е достатъчно кристална ...
или греша !?!??
в интерес на истината , нищо не разбирам от кристал , злато ,"капачки" и още десетки "престижни " стоки
твоята чаша , също "крещи" ,че не е достатъчно кристална ...
или греша !?!??
в интерес на истината , нищо не разбирам от кристал , злато ,"капачки" и още десетки "престижни " стоки
И да и не .. Снимал съм два сервиза, и двата са кристални, но единият е с по-добър кристал от другия.или греша !?!??
Освен това, избрах тези снимки, в които "кристалността" не е много изразена (въпрос на осветление). Ето ти една по "кристална":
Направих две снимки на една и съща чаша (от по-добрия кристал) при две различни осветления. Ще ги пусна след половин час, за да видиш разликата.
Та .. ето един и същ детайл на чаша, с две различни осветления. Не съм си играл да гоня максимален ефект/дефект .. На горната снимка лампата-прожекторче осветява чашата точно отляво, а на долната тя е насочена назад и осветлението е разсеяно (и жълто, поради цвета на мебелта, пред която е чашата).
Двете снимки са обработени по точно един и същ начин. За протокола: истинският размер на ромбчетата е 1 mm, така че видимото увеличение на снимките е 12 пъти (а на оригиналите - 25). Най-малките видими частици прах имат размер под 20 микрона.
Всъщност, частичките прах горе вляво демонстрират най-добре как едно осветление може да подчертае, а друго - да погуби най-дребните детайли.
Всъщност, какво ти ги разправям на теб тези работи.. Ти най-добре си знаеш колко различни изглеждат пластиките ти в зависимост от осветлението. Особено по-незаоблените, като "Квадрата", който краси салона ми. Стълкото е явно още по-дяволито, след като хем отразява, хем пропуска светлината.
Двете снимки са обработени по точно един и същ начин. За протокола: истинският размер на ромбчетата е 1 mm, така че видимото увеличение на снимките е 12 пъти (а на оригиналите - 25). Най-малките видими частици прах имат размер под 20 микрона.
Всъщност, частичките прах горе вляво демонстрират най-добре как едно осветление може да подчертае, а друго - да погуби най-дребните детайли.
Всъщност, какво ти ги разправям на теб тези работи.. Ти най-добре си знаеш колко различни изглеждат пластиките ти в зависимост от осветлението. Особено по-незаоблените, като "Квадрата", който краси салона ми. Стълкото е явно още по-дяволито, след като хем отразява, хем пропуска светлината.
Последната промяна е направена от Таки на Сря 26 Май 2010, 22:26; мнението е било променяно общо 1 път
съжалявам ,че ме домързя , имах много работа , да фотна регатата ...
било е атракция
г-жа Агата може да е спрастрила нещо....канеше се
г-жа Хоман ?!??
било е атракция
г-жа Хоман ?!??
И един кристален чин-чин
Тъй като във виртуалното не може "ръка да пипне", оставаме на "око да види", но не забравяме и "ухо да чуе". И двете са осигурени от НХ1. Второто - на видео режим. Хай наздрайчката!
Тъй като във виртуалното не може "ръка да пипне", оставаме на "око да види", но не забравяме и "ухо да чуе". И двете са осигурени от НХ1. Второто - на видео режим. Хай наздрайчката!
ще използвам файла за отбелязване на 19,30
въпреки ,че за моя делиормански вкус , е твърде фин
пИдисе милилитра , кво съ ?
въпреки ,че за моя делиормански вкус , е твърде фин
пИдисе милилитра , кво съ ?
nikiforov написа:съжалявам ,че ме домързя , имах много работа , да фотна регатата ...
било е атракция
Uploaded with ImageShack.us
руското корито МИР
кораба на индонезийските пирати
Гордостта на Полша.абсолютно копие на руският Мир, защото са правени в една и съща корабостроителница.
108,8 метра
В дясно Калиакра, в средата Мир, пред него кораба на немците
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Много хубави снимки. Но всеки, който е стоял край такива красавци или е влизал в тях знае, че емоцията трудно се предава със снимки.
И един 'video response' на хубавите снимки на Мара. Моето корабче е малко, но пък живо и с рибар. Харесва ми и песента, която се носи от него.
( Клипчето е сменено с по-ново )
( Клипчето е сменено с по-ново )
nikiforov написа:съжалявам ,че ме домързя , имах много работа , да фотна регатата ...
било е атракция
г-жа Хоман ?!??
тя хубу се канеше, ама котка й мина път
гледах я на живо по тв черно море
към снимките на марапепеляшка мога да добавя един линк с много снимки, както и доста бисери на зяпачите
http://www.airgroup2000.com/forum/viewtopic.php?p=5975704#5975704
Агата- Брой мнения : 397
Registration date : 07.01.2009
оправдания , муц ...
тя и братчетката НИ ПРЕДИЗВЕСТИ от ПРЕДИ месец за посещение на иЗток , ама забрави да МИ се обади ....
хубу ,че един звуков файл се обажда - един кристален чин-чин!
тенкс , Майстер !
тя и братчетката НИ ПРЕДИЗВЕСТИ от ПРЕДИ месец за посещение на иЗток , ама забрави да МИ се обади ....
хубу ,че един звуков файл се обажда - един кристален чин-чин!
тенкс , Майстер !
Няколко мирни морски картинки
Въпреки големия зум, не ми е ясно дали на първата снимка четиримата вдясно играят на бридж или на узо. А може би и на двете ? ?
На втората виждаме "Ралица-Елени", за която още не съм проучил въпроса, тъй като за втори път наоколо нямаше ни Ралица, ни Елени .. А може би става дума за българо-гръцко девойче, кръстено и на двете баби ..?
.....
А третата яхти(чка) хич не е малка. Ако приемем, че рибарят до нея е висок 1.80, то мачтата й се извисява цели 18 м над водата. Тя е заснета и на тюбката по-горе (втората сцена). На третата пък се вижда как в бялата рибарска мауна товарят големи блокове с лед.
.....
На втората виждаме "Ралица-Елени", за която още не съм проучил въпроса, тъй като за втори път наоколо нямаше ни Ралица, ни Елени .. А може би става дума за българо-гръцко девойче, кръстено и на двете баби ..?
.....
А третата яхти(чка) хич не е малка. Ако приемем, че рибарят до нея е висок 1.80, то мачтата й се извисява цели 18 м над водата. Тя е заснета и на тюбката по-горе (втората сцена). На третата пък се вижда как в бялата рибарска мауна товарят големи блокове с лед.
.....
Страница 31 от 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Страница 31 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите