Фотография 3
+18
Агата
Лаик
blag009
Admin
Realistka
pheras
Boabab
Помощ, граждани!
nikiforov
Радомир
Логик
HEXE
chocho
komarKo
marapepelia6ka
Надя
jovina
Таки
22 posters
Страница 17 от 40
Страница 17 от 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: Фотография 3
Оу, Фрау Чочова? Че тя си е жива мексиканка в профил! Поздрави я от мен с едно "Оле!".А дамата с ножа не е била никаква Латино-фрау ами си е баш една Балканска такава.
chocho написа: днес имахме рожден ден - дребният вече не е толкова дребен... За жалост...
Да ти е жив и здрав. Времето е ясно, че няма как да го спрем. Ще стане голям мъж, дано късметът е с него. И намери своето място в света.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Ние в Демокритос си имаме свои банкомати - цели две. Но днес на "моя" чакаха на опашка двама колеги - мужици и генетични лентяи. Понеже апаратът бе с мен, реших да фотна малко от околностите на административната сграда. Атина може да не е от най-зелените градове, но ние работим направо сред гората, което ни дава няколко предимства:
- Чист въздух
- Красота около нас (подчертана и от делата на много добрия ни градинар)
- Безкрайно място за паркиране, на порядък по-голямо от нуждите. На което много се радват гостите ни, по време на конференции! *
Смея да твърдя, че кампус "Демокритос" е по-готин от кампус (не се чете) на Чочо!
* Преди няколко месеца бях поканен да изнеса лекция от военната ни авиация, в аулата на нейната голяма атинска болница. След като обикалях половин час в техния препълнен паркинг, аз предадох доклада си на мой заместник и му казах непременно да започне с това, че когато канят хора, трябва да им осигуряват и паркинг.
.....
.....
- Чист въздух
- Красота около нас (подчертана и от делата на много добрия ни градинар)
- Безкрайно място за паркиране, на порядък по-голямо от нуждите. На което много се радват гостите ни, по време на конференции! *
Смея да твърдя, че кампус "Демокритос" е по-готин от кампус (не се чете) на Чочо!
* Преди няколко месеца бях поканен да изнеса лекция от военната ни авиация, в аулата на нейната голяма атинска болница. След като обикалях половин час в техния препълнен паркинг, аз предадох доклада си на мой заместник и му казах непременно да започне с това, че когато канят хора, трябва да им осигуряват и паркинг.
.....
.....
В кръга на шегата Таки,
но виждам мерцедес на снимките, което е недопустимо предвид бойкота над германски стоки.
Но пък хубаво вози, ...... му.
но виждам мерцедес на снимките, което е недопустимо предвид бойкота над германски стоки.
malakai- Брой мнения : 144
Registration date : 24.02.2010
Малакай,
"Бойкотът над германски стоки" е теза на някакви идиоти, с която едва ли има нужда да се занимаваме в един уж сериозен форум.. Иначе е хубав повод човек да се направи на важен: "Нямам Мерцедес, понеже бойкотирам германските стоки".. И баш-шефът ни ги бойкотира, както виждаш: вози се със SAAB!
Ето още две фотки от ранно-пролетната градинка на моя Център:
....
"Бойкотът над германски стоки" е теза на някакви идиоти, с която едва ли има нужда да се занимаваме в един уж сериозен форум.. Иначе е хубав повод човек да се направи на важен: "Нямам Мерцедес, понеже бойкотирам германските стоки".. И баш-шефът ни ги бойкотира, както виждаш: вози се със SAAB!
Ето още две фотки от ранно-пролетната градинка на моя Център:
....
Последната промяна е направена от Таки на Пон 15 Мар 2010, 13:57; мнението е било променяно общо 1 път
chocho написа:
А при нас времето не спира - днес имахме рожден ден - дребният вече не е толкова дребен... За жалост...
chocho,
да е жив и здрав рожденикът!
и
мда, има нещо тъжно като погледнеш, че аха! на мястото на сладкото детенце изведнъж се е изпружил някакъв пубер,
но това си е чист егоизъм май...
Явно недовиждам вече Таки,
но на снимката ми се привижда мерцедес.
Ще трябва да сменям май очилата.
А какво стана с марката SAAB? Продадоха ли ги или ги фалираха?
но на снимката ми се привижда мерцедес.
А какво стана с марката SAAB? Продадоха ли ги или ги фалираха?
komarKo написа:chocho написа:
А при нас времето не спира - днес имахме рожден ден - дребният вече не е толкова дребен... За жалост...
chocho,
да е жив и здрав рожденикът!
и
мда, има нещо тъжно като погледнеш, че аха! на мястото на сладкото детенце изведнъж се е изпружил някакъв пубер,
но това си е чист егоизъм май...
Напълно си прав - чист егоизъм си е... На фона на това:
malakai написа:В кръга на шегата Таки,
Онова горе е старият модел - новият вози още по-добре
На втората правилно ти се привижда Мерцедес. Но на първата трябва да ти се привиди SAAB. Хайде да пробваме пак, та да не даваш грешни пари за нови очила ..Явно недовиждам вече Таки, но на снимката ми се привижда мерцедес.
....
Въпреки това ми струва, че смяната на очилата е неизбежна
Макар че след толкова фалити и изкупувания в автомобилния бинес не съм сигурен коя марка в кое автомобилно семейство попада.
Макар че след толкова фалити и изкупувания в автомобилния бинес не съм сигурен коя марка в кое автомобилно семейство попада.
Малакай, почакай с очилата. Ще се помъча да предложа, до утре, близка снимка на колата на Директора, пък тогава ще решаваш.
По скоро повече снимки от красивото кампусче.
На Чичо Чочо Чочовото
Браво, Чочо! Майсторско произведение. Съжалявам, че едва сега видях снимките над "Демокритос". Аз пък разполагам с една очарователна внучка, с добра възрастова разлика и хубава зестра... Но все пак нещата трябва да се уговарят овреме, защото, както някой отбеляза, времето си минава неусетно... С по една свещичка на година.
Изгрев посред нощ
Днес снимах началото на деня от моя прозорец, но закъснях с публикуването. Софиянци трябва да сме щастливи с изгледа към Витоша:
Само тая сграда на "Булгартабак" ми иде да я кръцна с флекса!
Аз пък разполагам с една очарователна внучка, с добра възрастова разлика и хубава зестра...
Извинявай че се намесвам, свате, но това означава малкият Чочо да се ожени на 30-32... Я по-добре заведи разговор със сват Комар или сват Лаик.
Сватовство
Как го смяташ, бре свате? Разликата им е десетина години. Ами който иска да има млада жена, ще изчака малко! Хем и кариера да направи, като баща си, че да се опрем на нещо сигурно. Иначе в тая глобална криза...Таки написа:... това означава малкият Чочо да се ожени на 30-32...
Ами как .. Мисля, например, че човекът би искал да се ожени за вишистка.Как го смяташ, бре свате?
Хей, Чочо, извинявай, аз вече така, изобщо.. Нищо лично.
Направих още. Но нека първо сложим точка на дилемата Mercedes-SAAB. Ето го шефското SAABче отблизо. Добавям, че поради неизвестни на мен причини, в Гърция SAAB е изборът на по-високоплатената и склонна към снобизъм научно-техническа интелигенция.malakai написа:По скоро повече снимки от красивото кампусче.
Таки написа:... Я по-добре заведи разговор със сват Комар или сват Лаик.
доколкото знам Лаик има две момченца, да са му живи и здрави...
Точно така. И те са на по-подходяща възраст за съпрузи на Мила, отколкото малкият Чочо. Същото важи и за малкия Комар. Какво неясно има тук, та чак ?доколкото знам Лаик има две момченца, да са му живи и здрави...
Какво неясно има тук, та чак Shocked ?
ами, объркал съм се, май, кой кум, кой сват, и кой на булката брат...
Проявявам разбиране.. Кризата не е лесна работа ..ами, объркал съм се, май, кой кум, кой сват, и кой на булката брат...
Логик написа:Днес снимах началото на деня от моя прозорец, но закъснях с публикуването. Софиянци трябва да сме щастливи с изгледа към Витоша:
Хе-ле, сватовниците...
Иначе и аз така бих му казалм, ама кой ще те слуша...
А така е изглеждала сутринта от Софижския ми стан преди 3 години - меж не е много далече от твоята снимка:
Още няколко снимки от кампуса на NCSR "Demokritos".
На първата се вижда - на дъното вдясно - входът на нашия "Congress Center" - един от най-хубавите в Атина. Друг път ще постна снимки от неговите две зали.
На втората снимка се вижда входната алея на кампуса. Вляво е паркингът на Гръцкия комитет по атомна енергия, които заема малка част от нашата територия. На дъното - северозападният склон на планината Имитос.
На третата снимка се вижда напречната алея в посока североизток. Вдясно се различава част от зданието на дирекцията "Лъчезащита".
На първата се вижда - на дъното вдясно - входът на нашия "Congress Center" - един от най-хубавите в Атина. Друг път ще постна снимки от неговите две зали.
На втората снимка се вижда входната алея на кампуса. Вляво е паркингът на Гръцкия комитет по атомна енергия, които заема малка част от нашата територия. На дъното - северозападният склон на планината Имитос.
На третата снимка се вижда напречната алея в посока североизток. Вдясно се различава част от зданието на дирекцията "Лъчезащита".
Страница 17 от 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Страница 17 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите