Фотография 3
+18
Агата
Лаик
blag009
Admin
Realistka
pheras
Boabab
Помощ, граждани!
nikiforov
Радомир
Логик
HEXE
chocho
komarKo
marapepelia6ka
Надя
jovina
Таки
22 posters
Страница 32 от 40
Страница 32 от 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: Фотография 3
Гражданино, добре се завърнал в .. Германия!
( Пуста глобализация .. А после питат облаче ле бяло, отде иде и де било летяло .. )
( Пуста глобализация .. А после питат облаче ле бяло, отде иде и де било летяло .. )
Последната промяна е направена от Таки на Вто 01 Юни 2010, 13:28; мнението е било променяно общо 1 път
Човекът е човек, когато е на път
Язовр "Антонивановци" край Кричим
Не лових риба, просто си я поръчах в кокетната вила Казанова край брега
Рибите гиганти са тук от построяването на стената на язовира през 1975 г. Той е дълбок 160 м и дълъг 35 км, намира се в Пловдивско, точно до Кричим.
В реалността обаче се оплитат и легенди. Местните упорито твърдят, че на дъното на язовира господарства сом с човешки размери. Те го наричат Златистия. Разправят, че люспите му искряли когато в много топлите и тихи дни излизал на повърхността.
Не лових риба, просто си я поръчах в кокетната вила Казанова край брега
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
marapepelia6ka написа:
....
В реалността обаче се оплитат и легенди. Местните упорито твърдят, че на дъното на язовира господарства сом с човешки размери. Те го наричат Златистия. Разправят, че люспите му искряли когато в много топлите и тихи дни излизал на повърхността.
....
тия дни гледах
Big Fish
препоръчвам
Мара, последната снимка е от тези, които "струват колкото 1000 думи". Не се съмнявам, че на тази веранда една чашка ледена ракия има съвсем друг вкус ..
Таки написа: Не се съмнявам, че на тази веранда една чашка ледена ракия има съвсем друг вкус ..
http://www.villacazanova.com/fishing/fishing.htm
Самата вила вътре е доста натруфена за моя вкус, но терасата.....наистина е прекрасно...
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Млада фауна ме посреща на вилата
Жалко че я няма булката (тя е в София), за да се нарадва на вилната младеж. Тя е много по-голям зоофил от мен.
На първата снимка се виждат няколко лястовичета, в компанията на един свой родител. Не съм специалист, та да позная дали това е мама или татко. Но не преставам да се възхищавам на способността на тези същества да изградят един дом по-голям от техния размер, с материали, пренесени и подредени с техните човки.
Тези пиленца са лесни за снимане, за разлика от котенцата на Боряна, които тя се мъчи да ги "внедри" край вилата (с плоския номер да им предлага кърмата си легнала на терасата) , но те са си все-още страхливички и предпочитат сигурността пред няколко глътки майчино млекце в опасна обстановка. Само едно от тях се съгласи да ми позира, поради което мисля да го кръстя "ПиАр".
Жалко че я няма булката (тя е в София), за да се нарадва на вилната младеж. Тя е много по-голям зоофил от мен.
На първата снимка се виждат няколко лястовичета, в компанията на един свой родител. Не съм специалист, та да позная дали това е мама или татко. Но не преставам да се възхищавам на способността на тези същества да изградят един дом по-голям от техния размер, с материали, пренесени и подредени с техните човки.
Тези пиленца са лесни за снимане, за разлика от котенцата на Боряна, които тя се мъчи да ги "внедри" край вилата (с плоския номер да им предлага кърмата си легнала на терасата) , но те са си все-още страхливички и предпочитат сигурността пред няколко глътки майчино млекце в опасна обстановка. Само едно от тях се съгласи да ми позира, поради което мисля да го кръстя "ПиАр".
леле, какви очи!
а за малките лястовичета - жалко , че няма как да им направиш по- добри фотки...
а за малките лястовичета - жалко , че няма как да им направиш по- добри фотки...
За тях имам винаги 'едно на ум' - да не ги плаша, защото с тяхното преждевременно напускане на гнездото те губят "логистичната подкрепа" от страна на родителите. За разлика от котенцата, които се радват на такава от страна на майката, докато това е необходимо.а за малките лястовичета - жалко , че няма как да им направиш по- добри фотки...
Аз не съм се и опитвала да снимам нашите лястовици - трябва дебнене, защото при тях почти винаги има един родител, който при опасност излита като изтребител и кръжи над главите ни толкова безстрашно и сърдито, че сломява всеки ентусиаст за фото. Виж - котки при нас - слава Богу - няма. Косматкова усеща моята неприязън към котките и е разчистила района Но това мъниче, което ти си снимал е сладур - има нужда от охранване обаче. Проблемът е, че веднъж ако започнеш да ги храниш и приютяваш - не може да ги отлепиш от къщата.... докато не си намерят друго място за прехрана, де....
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
Преди две седмици ни гостуваха едни приятели, барабар с кучето. Макар че съжителства с котка вкъщи, то така буйно започна да си играе с дворните котки, че те изчезнаха за 0 време, като някои от тях показаха завидни способности да се катерят по дърветата.
Но това не е всеобщо правило. Наоколо имаме случаи на невероятно благ симбиоз между котки и кучета. Преди години това се случи и при нас: през студените нощи кучето "Таки" го намирахме редовно да спи в едно кълбо с няколко котки, в името на всеобщата топлина.
Но това не е всеобщо правило. Наоколо имаме случаи на невероятно благ симбиоз между котки и кучета. Преди години това се случи и при нас: през студените нощи кучето "Таки" го намирахме редовно да спи в едно кълбо с няколко котки, в името на всеобщата топлина.
Страница 32 от 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Страница 32 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите