Фотография 3
+18
Агата
Лаик
blag009
Admin
Realistka
pheras
Boabab
Помощ, граждани!
nikiforov
Радомир
Логик
HEXE
chocho
komarKo
marapepelia6ka
Надя
jovina
Таки
22 posters
Страница 33 от 40
Страница 33 от 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: Фотография 3
Съвсем нетрадиционно стари сватбени, български традиции.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Чакай сега, младите тук наистина ли се женят или играят фолклорен театър? Ако са истински младоженци, поздравления!marapepelia6ka написа:Съвсем нетрадиционно стари сватбени, български традиции.
"Бръсненето на младоженеца" го има и при нас. Авек специални песньовки.Съвсем нетрадиционно стари сватбени, български традиции.
Наистина се женят Наде. За сключването на брака ( с изнесен в градината на заведението ритуал) бяха с народни носии. В църквата и на тържестваната вечеря обичайната бяла рокля и костюм за младоженеца.
Ето ги
Таки разкажи за бръсненето повече моля. Тук не във всички части на страната е познато.
Ето ги
Таки разкажи за бръсненето повече моля. Тук не във всички части на страната е познато.
Последната промяна е направена от marapepelia6ka на Пон 28 Юни 2010, 13:56; мнението е било променяно общо 1 път
Чудесни са, браво! Нека бъдат щастливи!marapepelia6ka написа:Наистина се женят Наде. За сключването на брака ( с изнесен в градината на заведението ритуал0 бяха с народни носии. В църквата и на тържестваната вечеря обичайната бяла рокля и костюм за младоженеца.
Ето ги
Ами .. какво да разкажа .. В някои райони семейството на младоженеца го приготвя за брачния ритуал, като част от приготовлението е и 'бръсненето' , което си е истинско.Таки разкажи за бръсненето повече моля. Тук не във всички части на страната е познато.
В една своя тюбка за о-в Кос, аз съм използвал за музикален фон два варианта на една островна "сватбарска бръснарска песен" :
Младоженецо, дошъл е добрият час да се венчаеш.
Нека Богородица и Христос да ти бъдат в помощ.
Бръснарю, карай нежно с бръсначите
и обръсни хубаво младоженеца, та да влезе в църквата.
Обръсни младоженеца, ръсни го и с одеколон
та да е жив и щастлив 3000 години!
Бръснарю, позлати своите бръсначи
та да обръснеш младоженеца без да го порежеш.
Таки написа: част от приготовлението е и 'бръсненето' , което си е истинско.
Хубаво тук е символично както си разбрал вече.
Таки написа:Честито Опелче! Кой модел е? Прилича ми на Meriva.
да !
въпреки ,че винаги съм смятал Опел за марка лишена от индивидуалност ...
човек никога не трябва да казва никога ...
Няма да се излагате, я. Честито! Госпожичката наистина пораснала. Сега трябва една чантичка да й купите към розовите очилца и всичко ще бъде 6:)nikiforov написа:заради госпожицата реших да си купя нова колица
Напоследък Опел го е ударил на твърде голяма "индивидуалност", поне за моя вкус (Insignia, Corsa ..). На този фон, Меривата ми се вижда умерена и симпатична, поне на външен вид. А иначе - ти ще кажеш.въпреки че винаги съм смятал Опел за марка лишена от индивидуалност ...
nikiforov написа: винаги съм смятал Опел за марка лишена от индивидуалност ...
човек никога не трябва да казва никога ...
На мен пък опела ми е слабост. И от сантимент още пазя корсата си (втора поред)
Със здраве и безаварийно да го караш Маестро. И с удоволствие разбира се.
Джулай морнинг на варненския бряг
Таки написа:Напоследък Опел го е ударил на твърде голяма "индивидуалност", поне за моя вкус (Insignia, Corsa ..). На този фон, Меривата ми се вижда умерена и симпатична, поне на външен вид. А иначе - ти ще кажеш.въпреки че винаги съм смятал Опел за марка лишена от индивидуалност ...
Аз оглеждам ей това нещо за тук - доста... индивидуално изглежда, но ми се струва най-оптималното решение от гледна точка на размер и удобство. Оставям настрана факта, че цените на автомобилите тук са главозамайващи...
http://automobiles.honda.com/fit/exterior-360-view.aspx
Азиатският бранш май не се грижи толкова добре за своите топ-служители както немският ..? Щото там помня, че се разкарваше с Мерц.
Мерц.
Таки, тук няма къде да се разкарва човек - докат' се засили Мерцедеса, и току е отишъл в Малейжа
И аз му спретнах днес един джулай морнинг, тъй като трябваше да се върна рано от Еретрия в Атина. Но не носих фотоапарат.Джулай морнинг на варненския бряг
Освен това, видях в специална карта, че днес изгревът във Варна е половин час по-рано от този в Еретрия ( 5:33 / 6:05 ).
А там не е много безопасно, викаш ..?докат' се засили Мерцедеса, и току е отишъл в Малейжа
Страница 33 от 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Страница 33 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите