Фотография 3
+18
Агата
Лаик
blag009
Admin
Realistka
pheras
Boabab
Помощ, граждани!
nikiforov
Радомир
Логик
HEXE
chocho
komarKo
marapepelia6ka
Надя
jovina
Таки
22 posters
Страница 36 от 40
Страница 36 от 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: Фотография 3
Помощ, граждани! написа:Бях само в Кохем този път, защото нямахме време - само един следобед и замъкът беше затворен;
иначе, a must are Bernkastel-Kues, Cochem, and Burg Eltz
но това е, вероятно, една от най-красивите части на Германия, така че колкото повече - толкова повече
Препоръчвам ти да отидеш надолу - след Триер, посока Саар - там също е голяма красота. По-долу са някои фотки от Бернкастел и пътя към него...
Последно бях Стокхолм
Никифоров сега ще ме оплюе за тази, ама ... снимах я с голям зум от движещо се корабче, та затова такава стана
Никифоров сега ще ме оплюе за тази, ама ... снимах я с голям зум от движещо се корабче, та затова такава стана
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
А тези са специално за Надюха от Музея на модерното изкуство в Стокхолм
jovina написа:Последно бях Стокхолм
ей, какво небеее - само за фотки.
одобрявам,
задобряваш.
Аууу, мерси Имам си нова камерка, тя също има известен приносkomarKo написа:
ей, какво небеее - само за фотки.
одобрявам,
задобряваш.
Ето още една тогава Ама е през стъкло ...
komarKo написа:
задобряваш.
камера .....ауто
аиде да попризнаем ,,,,, кЪнонът си е !
ь
дразня
Докторке, снимките са супер. Само дето не си инсталирала (или не ползваш) Пикасата, та да хоризонтираш някои от тях. Като тази чудна "през стъклото", дето ме е страх да не се препънеш и политнеш надясно ..
!!!! за „модерното
„ама Наденцето , с това!?
„това “,първо не е руско за да намесваме надка ...
както и да е!- свърщиха ли турските сериали?
„ама Наденцето , с това!?
„това “,първо не е руско за да намесваме надка ...
както и да е!- свърщиха ли турските сериали?
Никифоров, ужасен сиииии
И ако искаш да знаеш, плакатите са 100% руски, нищо че са ситуирани в шведски музей на модерното изкуство! Ако не вярваш, иди да провериш
-------
Таки, имам Пикаса, ама хич не съм се сетила да "изправям" с нея Благодаря за забележката, ще се поправя следващия път
И ако искаш да знаеш, плакатите са 100% руски, нищо че са ситуирани в шведски музей на модерното изкуство! Ако не вярваш, иди да провериш
-------
Таки, имам Пикаса, ама хич не съм се сетила да "изправям" с нея Благодаря за забележката, ще се поправя следващия път
Което понякога е лесно (например морска снимка с 'ясен' хоризонт), а понякога е бая трики. Най-сигурно е да се вертикализират обекти, които се знае че са си вертикални, но само такива, разположени в средата на снимката. Че при широкоъгълните снимки крайните вертикали са наклонени 'навътре'. В някои случаи са полезни и хората, отново в средната част на снимката. А в други, в които липсват сигурни ориентири, се кара 'по чувство' .Таки, имам Пикаса, ама хич не съм се сетила да "изправям" с нея.
Олеееее ... много сложно стана!Таки написа:Което понякога е лесно (например морска снимка с 'ясен' хоризонт), а понякога е бая трики. Най-сигурно е да се вертикализират обекти, които се знае че са си вертикални, но само такива, разположени в средата на снимката. Че при широкоъгълните снимки крайните вертикали са наклонени 'навътре'. В някои случаи са полезни и хората, отново в средната част на снимката. А в други, в които липсват сигурни ориентири, се кара 'по чувство' .Таки, имам Пикаса, ама хич не съм се сетила да "изправям" с нея.
Хайде хайде ... Сложна може да е за блондинки, но не и за на'учни работници, като теб и мен.Олеееее ... много сложно стана!
Хехехе, Такиии Науката къде къде по-лесна от фотографията ... ама ше я научим и нея, няма да се даваме Тенкс за куража и поощряванката
да, Neumagen-Dhron е новото име, а Noviomagus Treverorum - старото
"най-старото винопроизводително място" обаче там почти всяко село е нещо "най" в бранша
корабът е "точна реплика", задвижва се от два дизела х 75 коня
дървения кораб имам предвид
каменният е надгробен паметник
"най-старото винопроизводително място" обаче там почти всяко село е нещо "най" в бранша
корабът е "точна реплика", задвижва се от два дизела х 75 коня
дървения кораб имам предвид
каменният е надгробен паметник
Страница 36 от 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Страница 36 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите