Фотография 3
+18
Агата
Лаик
blag009
Admin
Realistka
pheras
Boabab
Помощ, граждани!
nikiforov
Радомир
Логик
HEXE
chocho
komarKo
marapepelia6ka
Надя
jovina
Таки
22 posters
Страница 38 от 40
Страница 38 от 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: Фотография 3
Таки, съсредоточи се върху фотките от концерта, не се разсейвай А ако са ти скучни, направо си кажи и спирам веднага
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Не мога да се съсредоточа, докторке.. Нали съм вече на 15-ата британска водка, та екранът ми е станал '3D-ready' , дето викат в индустрията ..Таки, съсредоточи се върху фотките от концерта, не се разсейвай!
Хайде до после ..
Оф верно, бях забравилаТаки написа:Не мога да се съсредоточа, докторке.. Нали съм вече на 15-ата британска водка. Та екранът ми е вече 3D-ready, дето викат в индустрията ..Таки, съсредоточи се върху фотките от концерта, не се разсейвай!
Хайде до после ..
Аз пък се влюбих в този полски китарист!!!
Чудесно! Половината работа е свършена! Остава другата половина - да се влюби и той в теб!jovina написа:Аз пък се влюбих в този полски китарист!!!
С най-добри благопожелания!
Хахахаа Да бе, умрял той за менеТаки написа:
Чудесно! Половината работа е свършена! Остава другата половина - да се влюби и той в теб!
jovina написа:
джови,
тази е страхотна /емотикон свалям шапка/
а виждам, че и на концерта си била - как беше?
Агата- Брой мнения : 397
Registration date : 07.01.2009
Агата написа:[
как , като на швабски рок
Никифоров, не си спомням да съм те назначавала са свой говорителnikiforov написа:Агата написа:[
как , като на швабски рок
споко, како -това да Ни е проблемата !
еи това е проблем- http://www.dnes.bg//world/2010/11/01/kriza-za-kauchuk-prezervativite-poskypvat-s-65.102658 !!!!!
еи това е проблем- http://www.dnes.bg//world/2010/11/01/kriza-za-kauchuk-prezervativite-poskypvat-s-65.102658 !!!!!
Ха ха Да ти имам проблематаnikiforov написа:споко, како -това да Ни е проблемата !
абе явно освен бялата, в лекарските среди има още една "мафия", пътуваща, конгресна или нещо такова...
Що за "хумор", Викторе ? ?абе явно освен бялата, в лекарските среди има още една "мафия", пътуваща, конгресна или нещо такова...
Та за всеки български (и небългарски) учен е гордост да участва в международни научни конференции!
Помощ, граждани! написа:абе явно освен бялата, в лекарските среди има още една "мафия", пътуваща, конгресна или нещо такова...
ФарМа-фия и викат
Отвращението ми е неописуемо. Един форумен член поства две снимки от Босфора, заради което бива обявен (с намечета така..) за мафиот....
и от к`во толкоз се отврати?
пишем с Помощ за неща, които всички знаят - не твърдя нищо за jovina, понеже нищо не знам.
пишем с Помощ за неща, които всички знаят - не твърдя нищо за jovina, понеже нищо не знам.
Много е важен поводът, по който се пише едно или друго нещо! Вие написахте следните неща ...
И така ще бъде и в бъдеще.
... по повод две снимки на Жовина от Босфора. Аз съм категорично против подобни асоциации срещу член на семейството на мой приятел и колега, както бях преди време категорично против нападките на Жовина срещу постинг на Наталия.още една "мафия", пътуваща, конгресна ..... ФарМа-фия и викат
Ама аз още ще ви постна бе, не само от Босфора Да видите каква съм мафия - и бяла, и фарма, и конгресна, и всите заедно, и за каквато още се сетите ... направо страх да го хване човек да не ми падне в ръцете
Нещо си в грешка, Таки! Наталия аз не познавам и не си спомням да съм коментирала нейни постинги ...припомни ми, моля?Таки написа:Много е важен поводът, по който се пише едно или друго нещо! Вие написахте следните неща ...... по повод две снимки на Жовина от Босфора. Аз съм категорично против подобни асоциации срещу член на семейството на мой приятел и колега, както бях преди време категорично против нападките на Жовина срещу постинг на Наталия.още една "мафия", пътуваща, конгресна ..... ФарМа-фия и викат
бай Таки, какво ти става днес?
извинете ме, но аз само се пошегувах - д-р Жовина е сигурно най-пътуващият човек, който познавам форумно..
извинете ме, но аз само се пошегувах - д-р Жовина е сигурно най-пътуващият човек, който познавам форумно..
Последната промяна е направена от Помощ, граждани! на Пет 05 Ное 2010, 17:46; мнението е било променяно общо 2 пъти
др. или д-р Жовина, Гражданино? Щото с др. някак не мога да се съглася и съм готова да се разправямПомощ, граждани! написа:бай Таки, какво ти става днес?
извинете ме, но аз само се пошегувах - др. Жовина е сигурно най-пътуващият човек, който познавам форумно..
Страница 38 от 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Страница 38 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите