Фотография 3
+18
Агата
Лаик
blag009
Admin
Realistka
pheras
Boabab
Помощ, граждани!
nikiforov
Радомир
Логик
HEXE
chocho
komarKo
marapepelia6ka
Надя
jovina
Таки
22 posters
Страница 37 от 40
Страница 37 от 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: Фотография 3
jovina написа:Никифоров, ужасен сиииии
И ако искаш да знаеш, плакатите са 100% руски, нищо че са ситуирани в шведски музей на модерното изкуство! Ако не вярваш, иди да провериш
ЗНАМ!
и аз имам пет-шест фотки от Тейт - имат цяла зала
но щеше да прозвучи антитъкова ...затова ще премълча
съветски са
мда, плакатите в лондонския ТЕЦ са си автентични, но са (почти) нищо в сравнение с мазето на Imperial War Museum
Добре де, хубу! Съгласих се, съветски са Ама защо да не са за Надето не разбрах? Аз пък съм сигурна, че ще и харесат!nikiforov написа:
съветски са
А къде е сАмата Надюха бай дъ уей? Да не сте я изгонили, ей Ше ви утепам!
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Благодаря ти, мила Йови, за подаръците, хубаво е, че си се сетила и за мен и моята идеология. Хайде завръщай се вече, че ни липсваш! Покани и Пепеляшка, лятото мина, не ви ли се полага и на вас малко отдих?jovina написа:А тези са специално за Надюха от Музея на модерното изкуство в Стокхолм
...
Последната промяна е направена от Помощ, граждани! на Съб 22 Яну 2011, 09:47; мнението е било променяно общо 1 път
Борисов посочи, че „Цанков камък” е „паметник на глупостта” и плувен басейн, в който е налят 1 милиард, за да се произвежда месечно 8% от електроенергията от единия реактор на АЕЦ „Козлодуй”.
Това коментар към горния матр'ял ли е?komarKo написа:Борисов посочи, че „Цанков камък” е „паметник на глупостта” и плувен басейн, в който е налят 1 милиард, за да се произвежда месечно 8% от електроенергията от единия реактор на АЕЦ „Козлодуй”.
Няма, защото ги поднесох инкогнито Но ако искаш, може да постна няколко от концерта на брат'чедите от ScorpionsТаки написа:Чудни снимки! Ще постнеш ли и онази, дето поднасяш цветя на паметника?
Поствай без да питаш.Но ако искаш, може да постна няколко от концерта на брат'чедите от Scorpions.
бабината ти трънкинаkomarKo написа:и к`во - няма да има вече боза?
Чекай бе, докторке, това ТВОИ снимки ли са ...?? Че те са супер, предвид и условията! Веднага напускай Майчин дом и подавай молба за официален фотограф на Първанов! Надявам се, че официалният английски преводач ще ти даде отлична препоръка!
Лично МОИ са!Таки написа:Чекай бе, докторке, това ТВОИ снимки ли са ...?? Че те са супер, предвид и условията! Веднага напускай Майчин дом и подавай молба за официален фотограф на Първанов! Надявам се, че официалният английски преводач ще ти даде отлична препоръка!
Сори, ама нямам подходящо досие, за да работя в канцеларията на агент Гоце, дори и с препоръка от преводача му
Таки написа:... Веднага напускай Майчин дом и подавай молба за официален фотограф на Първанов! ...
ще трябва първо да изкара специализиран курс по Photoshop
Точно тук иди вицът за благодарния пациент-циганин:Сори, ама нямам подходящо досие ...
- Докторке, кажи какво
Да не говорим, че едно от условията да ти се получи хубава снимка е да харесваш обекта, който снимаш Cool
Пък време за специализирани курсове по фотошоп нямам
Пък време за специализирани курсове по фотошоп нямам
Таки написа:Точно тук иди вицът за благодарния пациент-циганин:Сори, ама нямам подходящо досие ...
- Докторке, кажи каквоуиски пиешдосие искаш, та да ти спретна един кашон!
Таки нямам никакви намерения да работя при агенти на ДС, така че мойто досие си ме устройва напълно!
Абе ... не искам да ти развалям настроението ... Но дали си толкова сигурна, че между твоите шефове в здравното заведение няма нито един бивш агент на ДС .. ? ?Таки нямам никакви намерения да работя при агенти на ДС ...
То това е друго Едно е да си официален преводач на президента на Републиката агент Гоцв (за там се иска много сериозно досие все пак), друго е някой от началниците ти в болницата да е бил агент ...Таки написа:Абе ... не искам да ти развалям настроението ... Но дали си толкова сигурна, че между твоите шефове в здравното заведение няма нито един бивш агент на ДС .. ? ?Таки нямам никакви намерения да работя при агенти на ДС ...
А дали по-младите колеги на Ив Монтан спазват добрите традиции на учителите ... ?
Из днешни спомени на Димитри Иванов - "Герб с телешко варено".Ив, който после напусна Френската компартия, възмутен от военните интервенции на СССР в Източна Европа, изнесе концерт в София. Той разговаря с мен две минути, а с моя позната той "разговаря" два часа в спалнята и тя също не се обиди.
Ей това пешкирче за една бройка да го гепя
Страница 37 от 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Страница 37 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите