Фотография 3
+18
Агата
Лаик
blag009
Admin
Realistka
pheras
Boabab
Помощ, граждани!
nikiforov
Радомир
Логик
HEXE
chocho
komarKo
marapepelia6ka
Надя
jovina
Таки
22 posters
Страница 39 от 40
Страница 39 от 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: Фотография 3
византийска му работаПомощ, граждани! написа:
вината е изцяло на бай Таки
Таки, шегичка
Гражданино, благодаря за попправката
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Права си, Жовина, сгреших. Замени "Наталия" със "Sonia".Нещо си в грешка, Таки! Наталия аз не познавам и не си спомням да съм коментирала нейни постинги ...припомни ми, моля?
Така може (макар че не са сравними коментарите, както не са заменими "Наталия" със "Sonia" - в много отношения първата е много много класи над втората според мен)Таки написа:Права си, Жовина, сгреших. Замени "Наталия" със "Sonia".Нещо си в грешка, Таки! Наталия аз не познавам и не си спомням да съм коментирала нейни постинги ...припомни ми, моля?
Иначе - благодаря и на теб, Таки
Жовина, ако между теб и Виктор/КомарКо няма недоразумене, можем да сметнем въпроса за приключен. Поемам вината за своето слабо чувство за хумор, след като не разбрах някои шеги.
Разбира се, че няма! Даже няма въпрос за приключване, всичко е точно! Чувството ти за хумор е перфектно!Таки написа:Жовина, ако между теб и Виктор/КомарКо няма недоразумене, можем да сметнем въпроса за приключен. Поемам вината за своето слабо чувство за хумор, след като не разбрах някои шеги.
Хахахах Немаш грижиТаки написа:Щом е така, очаквам още твои мафиотски снимки!
Как да немам .. Май имам с паметта. Добре помня, че снощи тук имаше една снимка на дама с бяло чадърче ...jovina написа:Хахахах Немаш грижи
Мислиш ли?Таки написа: Добре помня, че снощи тук имаше една снимка на дама с бяло чадърче ...
Преди няколко дена мой колега от Демокритос ме срещна с един гостуващ българин от Физическия институт на БАН. Той познава Васко и Мето, но с последния се виждали по-често, на по чашка. Надявам се да е предал моите горещи поздрави и на двамата. Което не пречи да те помоля да поздравиш отново Васко от мен!
НепременноТаки написа:Което не пречи да те помоля да поздравиш отново Васко от мен!
Пекински смог под крилата...
------------------------------------------------------
Китай - прилики...
... и разлики...
------------------------------------------------------
Китай - прилики...
... и разлики...
Я си признай в колко звезди хотел си бил настанен и дали китайците са те возили на лимо ..
Таки написа:Я си признай в колко звезди хотел си бил настанен и дали китайците са те возили на лимо ..
Таки, аз имам фирмен шофьор когато съм там...
Онзи ден правих оглед на местна фирма, която ще придобиваме. Интервюирах главният им химик - китаец, роден през 50-та. През 1966 е изпратен да работи във ферма - времето на културната революция. Изкарва там до 1977, когато започва "затоплянето". Минава някакъв конкурс и получава право да учи - единствен от набора си, както каза. Бил "a veeryy lucky man" ... Сега работи близо до Шанхай, жена му и синът му живеят в Шенян - на север, близо да Харбин, пътува си един път месечно. Гледах този смачкан човек, на когото са отнели най-хубавите години, и който въпреки това се считаше за късметлия... Сърцето ми се къса, като си помисля че сега ще трябва да взема решение да го съкратим, зашото нямаме нужда от него...
Надявам се разбираш колко неуместна - направо гротескна - картинка е глупакът, когото иронизираш в постинга си горе...
Couldn't care less for him...
Разбирам. Старая се да сведа коментарите за поменатия и падружките му до минимум, но тъй като си имаме работа с ежедневна и обилна помия, преценявам, че има смисъл, веднаж на десет, да реагирам.Надявам се разбираш колко неуместна - направо гротескна - картинка е глупакът, когото иронизираш в постинга си горе...
Ще се радвам, ако към снимките добавиш и някои литерални впечатления от днешен Китай.
Таки написа:Разбирам. Старая се да сведа коментарите за поменатия и падружките му до минимум, но тъй като си имаме работа с ежедневна и обилна помия, преценявам, че има смисъл, веднаж на десет, да реагирам.Надявам се разбираш колко неуместна - направо гротескна - картинка е глупакът, когото иронизираш в постинга си горе...
Ще се радвам, ако към снимките добавиш и някои литерални впечатления от днешен Китай.
Ами те си заливат медияпула - и само чакат някой тук да реагира, за да активизират заливането. Игнорирай ги - тези тримата са минали всякави граници на нормалност.
--------------------------------------------------
Иначе за Китай - както и Индия, Китай грабва човек с мащаб и контрасти - страхотна пътна инфраструктура и огромни пространства. Мащабите на строителство са впечатляващи - строи се масово и бързо. Обичайна гледка е непосредствено до нова, модерна сграда, да се видят схлупени едноетажни съборетини, завряни дълбоко в земята.
Пекин кипи от живот, но за разлика от Хон-конг или Шанхай, човек няма усещането за блъсканицата и теснотията, като в последните заради пространството. Китай излгежда се трансформира бързо в едно консуматорско общество, със силно изразени външни белези на социален статус - младите момичета в офиса ни може да не обядват с месеци, за да си купят чанта на Луи Вутон например . По улиците е пълно с последни модели на Мерцедес, Ауди или BMW. За разлика от Западна Европа, китайският консуматор търси "оригиналната марка" - което е добре за един маркетьор, а ?
Ще приема твоето предложение, за един значителен изпитателен период. Да видим дали ще го приемат и някои други форумни колеги.Ами те си заливат медияпула - и само чакат някой тук да реагира, за да активизират заливането. Игнорирай ги - тези тримата са минали всякави граници на нормалност.
Що се касае до слабостта към маркови атрибути на някои новокитайци, това е извън нещата, които одобрявам. Разбирам символиката на един Мерцедес, във връзка с престижа на една фирма, на която този символ подхожда. Но никога не забравям и становищата на мои сериозни колеги от Германия, Австрия и другаде, които смятат, че преиграването с подобни символи от страна на хора, на които те не подхождат, е една проява на лош вкус.
Преди няколко години един превзет вилен съсед - мир на праха му - ме беше попитал: "Защо не си купиш някоя по-престижна кола, Таки? Та сульо и пульо карат Мерцедеси и БеЕмВета..". На което му отговорих, че това ме притеснява - да не ме сбъркат с някой сульо или пульо ..
Таки написа:
Ще приема твоето предложение, за един значителен изпитателен период. Да видим дали ще го приемат и някои други форумни колеги.
, ..
от това форумът само ще спечели
както и тези, които го четат
Това сладурченце да не е малкото Комарче?
а де ... сигурно даТаки написа:Нека познаем "от едно" ..Това сладурченце да не е малкото Комарче?
Страница 39 от 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Страница 39 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите