Фотография 3
+18
Агата
Лаик
blag009
Admin
Realistka
pheras
Boabab
Помощ, граждани!
nikiforov
Радомир
Логик
HEXE
chocho
komarKo
marapepelia6ka
Надя
jovina
Таки
22 posters
Страница 35 от 40
Страница 35 от 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: Фотография 3
Виж, на чорбаджи Ветровете бих предложил, ако ме пита, Imaret на Relais et Chateaux, Кавала. Това би го издигнало пред очите на няколко лекета, които той обслужва всеотдайно и без капка срам. Боя се, обаче, че доходите му не биха му позволили дори една вечер в този изискан хотел, така че офертата е теоретична и в голяма степен иронична ..
Но нека чорбаджи Чочо има предвид тази забележителна дестинация. Начални цени - само 250 Евро на нощувка!
http://www.imaret.gr/
Но нека чорбаджи Чочо има предвид тази забележителна дестинация. Начални цени - само 250 Евро на нощувка!
http://www.imaret.gr/
чочо,
свикна ли с влажността?
а с бирата
свикна ли с влажността?
а с бирата
Агата- Брой мнения : 397
Registration date : 07.01.2009
Агата написа:чочо,
свикна ли с влажността?
а с бирата
Хм, влагата - както казват патилите по тукашните тропични ширини - с влагата се свиква три дни след като си замине човек...
А за бирата - с кое да съм свикнал - с вкуса или цената ?
с вкуса, разбира се - чудех се как я приемаш, след като си разглезен от хубавата немска такава.
а на цената не знам 'кво й е - на летището пих 2 за 5 евро, видя ми се нормално след хийтроу
то едната беше 5, ама сигурно съм изглеждала жадна на собственика
а на цената не знам 'кво й е - на летището пих 2 за 5 евро, видя ми се нормално след хийтроу
Агата написа:с вкуса, разбира се - чудех се как я приемаш, след като си разглезен от хубавата немска такава.
Аз не пия много бира - дори и в Германия. Предпочитам червен гроздов сок - а в Германия наистина се разглезих - но на хубав Ризлинг. Тайгъра я опитах няколко пъти - поносима бира. Иначе купувам Хайнекен или Карлсберг...
А тук проблемът е че алкохолът се таксува с високи мита, така че е средно 3-4 пъти по-скъп от това, което е в Германия.
уф, не ми говори, а цигарите колко са скъпи
Агата написа:
уф, не ми говори, а цигарите колко са скъпи
Виж за това не знам - още не съм ги научил... Но поне тайгър прауните и калмарите са на много прилични цени
Пожар в Северна Атика, както се виждаше вчера от източния плаж на Еретрия. Пожарът е бил загасен, след като са изгоряли "само" 8000 декара гора. Снимката е кадър от мое видео.
Ами .. Сонито HX1, macro + яко пипане впоследствие. За да изчезне стената. С игра между Contrast и Lightness.
komarKo написа:аз помислих, че на стъкло си го фотнал
има хляб в тия пущини - Маестрото да каже
И аз така - чак се зачудих къде е намерил този "хербарий" Таки...
Варна днес след краткотраен, но пороен дъжд
Снимките не са качествени, защото са правени с телефон. Приемете ги за репортажни.
Снимките не са качествени, защото са правени с телефон. Приемете ги за репортажни.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Иии, как са се замогнали някои репортьорки, та правят репортажи с Мерцедеси ...Приемете ги за репортажни.
Таки написа: правят репортажи с Мерцедеси ...
Че се зевзечеш ама нали вече уточнихме марката и модела, не помниш ли..
Уви бурята е счупила част от дърво до единия МОЛ. Клоните са смазали две коли. Има загинал човек. Аз минах от там буквално минути преди инцидента.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Помня, помня, но защо да не го припомня..?нали вече уточнихме марката и модела, не помниш ли..
За човека четох - ужас.. По време на такива бури човек е добре да си стои 'вътре'. Че няма нужда от цяла топола - една керемида стига.
Малко ... тъмни фотки от последната репетиция преди националния празник на Сингапур. На живо беше много по-внушително обаче
Бях само в Кохем този път, защото нямахме време - само един следобед и замъкът беше затворен;
иначе, a must are Bernkastel-Kues, Cochem, and Burg Eltz
но това е, вероятно, една от най-красивите части на Германия, така че колкото повече - толкова повече
иначе, a must are Bernkastel-Kues, Cochem, and Burg Eltz
но това е, вероятно, една от най-красивите части на Германия, така че колкото повече - толкова повече
Страница 35 от 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Страница 35 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите