Място за изритани от гевезето Реалистка люде
+20
(Херувимъ)
(Иван)
(Натали)
Помощ, граждани!
(AlexLevi)
Логик
Таки
Надя
komarKo
Homan
(TiUG)
Лаик
(Meli)
Admin
nikiforov
chocho
(Българанъ)
blag009
сноб
Boabab
24 posters
Страница 31 от 31
Страница 31 от 31 • 1 ... 17 ... 29, 30, 31
Re: Място за изритани от гевезето Реалистка люде
Е, защо пък да не се разпиляваме..? Някои се разпиляват в два форума, други в три, а Петьо Камасутрата - в 5 - 6 ...Да не се разпиляваме...
Таки написа:Е, защо пък да не се разпиляваме..? Някои се разпиляват в два форума, други в три, а Петьо Камасутрата - в 5 - 6 ...Да не се разпиляваме...
Всичко за благото на ЕСФ...където свободата, Санчо, предполага да не броим "кой", "къде" и "как", което е работа на Цв.Цв. и неговото ведомство, които някои грубо наричат "ченгесария"...
Realistka-
Брой мнения : 1193
Registration date : 25.12.2008
Дори всички да се отрекат от ЕСФ, неговият Админ е длъжен да работи за неговото благо. Не виждам проблема ..Всичко за благото на ЕСФ...
Впрочем, Олас имаше доблестта да посочи себе си като автор на текста, който Калчев приписа на Боев, съпровождайки приписването с гнусни коментари. Нямаше обаче доблестта да се възпротиви на гнусните коментари. Е, пак добре.. А без хич ..?
Последната промяна е направена от Таки на Вто 25 Авг 2009, 20:54; мнението е било променяно общо 1 път
Едва ли някой се съмнява в истиността на това твърдение....и в неподправеното благородство на намерения тиТаки написа:Дори всички да се отрекат от ЕСФ, неговият Админ е длъжен да работи за неговото благо. Не виждам проблема .Впрочем, Олас имаше доблестта да посочи себе си като автор на текста, който Калчев приписа на Боев, съпровождайки приписването с гнусни коментари. Нямаше обаче доблестта да се възпротиви на гнусните коментари. Е, пак добре.. А без хич ..? .
Realistka-
Таки написа:Дори всички да се отрекат от ЕСФ, неговият Админ е длъжен да работи за неговото благо. Не виждам проблема ..Всичко за благото на ЕСФ...
Впрочем, Олас имаше доблестта да посочи себе си като автор на текста, който Калчев приписа на Боев, съпровождайки приписването с гнусни коментари. Нямаше обаче доблестта да се възпротиви на гнусните коментари. Е, пак добре.. А без хич ..?
На мен ми се струва, че в случая по-интересна би била реакцията на Калчев, след като е разбрал че пак е излезнал без памперса ...
В трудно положение е изпаднал човекът.. Но не му е за първи път, нито ще му е за последен. Проблемът е най-вече в обитателите на МуПуФу, които сигурно все повече се питат в името на какво пребивават все-още там и едва ли намират разумен отговор ...На мен ми се струва, че в случая по-интересна би била реакцията на Калчев, след като е разбрал че пак е излезнал без памперса ...
Таки написа:В трудно положение е изпаднал човекът.. Но не му е за първи път, нито ще му е за последен. Проблемът е най-вече в обитателите на МуПуФу, които сигурно все повече се питат в името на какво пребивават все-още там и едва ли намират разумен отговор ...На мен ми се струва, че в случая по-интересна би била реакцията на Калчев, след като е разбрал че пак е излезнал без памперса ...
Ееее, то бива оптимизъм, ама чак пък толкова...
...
Последната промяна е направена от Робърт Боев на Пон 14 Яну 2013, 21:29; мнението е било променяно общо 1 път
Робърт Боев-
Брой мнения : 761
Registration date : 14.01.2008
Калчев дерайлира:
Комичното не е в това, че Калчев лъже, защото Боев е цитирал стриктно Олас, а в ЕСФ е правило да се цитира прилежно. Комичното е в това, че Калчев заявява черно на бяло, че едно и също писание той би го коментирал различно, в зависимост от автора му.Съжалявам за допуснатата от мен грешка. Подвел съм се по въведения от Пантарейкис в клоаката тарикатлък да не се посочва кого цитира.
...
Последната промяна е направена от Робърт Боев на Пон 14 Яну 2013, 21:30; мнението е било променяно общо 1 път
Робърт Боев-
Тя е стандартна за враговете. Комичното е в това, че жертва на процедурата се окажа "наш човек", Олас ..Това е стандартна процедура в Медиапул.
Да припомним квалификациите:
В горното съчинение неграмотникът е написал вярно само името на Чудомир. ..... Ама с два грама мозъче толкова може сиромашкият (Олас). Да не му придиряме... Както беше казал същият тоя Чудомир, магарето и на хаджилък да го пратиш, пак магаре ще си остане.
Густо перфетто американо ...
Хайде чао ..
Последната промяна е направена от Таки на Сря 26 Авг 2009, 00:27; мнението е било променяно общо 2 пъти
...
Последната промяна е направена от Робърт Боев на Пон 14 Яну 2013, 21:33; мнението е било променяно общо 1 път
Робърт Боев-
...
Последната промяна е направена от Робърт Боев на Пон 14 Яну 2013, 21:34; мнението е било променяно общо 1 път
Робърт Боев-
Робърт Боев написа:Това за памперса е добро попадение.
Реакцията на Калчев би била интересна, но реакцията на Олас ме изумява.
Честно казано, почувствах се зле заради него - Калчев го овъргаля в пепеляка, а Олас подсмърча и се извинява като някаква ученичка.
Не се самозаблуждавай - Калчев овъргаля теб в пепеляка, не него !
Аршнини различни, ще знаеш...
chocho написа:Робърт Боев написа:Това за памперса е добро попадение.
Реакцията на Калчев би била интересна, но реакцията на Олас ме изумява.
Честно казано, почувствах се зле заради него - Калчев го овъргаля в пепеляка, а Олас подсмърча и се извинява като някаква ученичка.
Не се самозаблуждавай - Калчев овъргаля теб в пепеляка, не него !
Аршнини различни, ще знаеш...
Другарят Калчев е ВИНАГИ прав !!!
Да напомня...
Тъй като съм от малкото колеги удостоени с персонална тема, напомням, че тук е местото за всички похвали, препоръки и оплаквания от/към моята персона...
.......
PS. Обърнете внимание, че това е постинг # 778 в тази забележителна тема.
Извинявам се, ако с тази си реплика отклонявам вниманието ви от важни дела и обекти...
.......
Извинявам се, ако с тази си реплика отклонявам вниманието ви от важни дела и обекти...
Realistka-
Realistka написа:
.......
А ти обърни внимание от коя дата е последният постинг...преди твоя....
komarKo написа:Realistka написа:
.......
А ти обърни внимание от коя дата е последният постинг...преди твоя....
Ригас, сега ми отправи препоръка...аз затова си позволих!
А че борбата по превъзпитанието ми заплашително затихна е факт...
Преди време даже една госпожа дето преписваше бибилията каза няколко думи в тази насока...с цел превъзпитанието ми, а сега к'во - нищо!
Realistka-
Реалистке,
Не е редно човек да налага на другите къде да общуват с него. Това би била стъпка в посока на една 'блоговизация' на форума, каквато никога не е имало в миналото.
Не е редно човек да налага на другите къде да общуват с него. Това би била стъпка в посока на една 'блоговизация' на форума, каквато никога не е имало в миналото.
Аз съм сигурен, че Гевезистка само да иска и ще разкара Калния Фекалчев от Медияпул...Явно не иска.
Драги Ригасе,Таки написа:Реалистке,
не е редно човек да налага на другите кого да питат и кого да не питат за политическата му принадлежност...особено за друг форум...
Това би било стъпка в посока...(попълни точките, щото нямам време - отивам на кино!)
Realistka-
Не се притеснявай, Реалистке, не ти 'налагам' нищо. Приеми въпроса за риторичен: и аз, и ти, и всички други знаем, че лайнцето е дясно. Да ти е живо и здраво .. и ... ПУ! да не ти го уручасам ...Драги Ригасе,
не е редно човек да налага на другите кого да питат и кого да не питат за политическата му принадлежност...особено за друг форум...
Таки написа:Не се притеснявай, Реалистке, не ти 'налагам' нищо. Приеми въпроса за риторичен: и аз, и ти, и всички други знаем, че лайнцето е дясно. Да ти е живо и здраво .. и ... ПУ! да не ти го уручасам ...Драги Ригасе,
Аз знаех, че въпросът ти е риторичен.
Но така пък получаваш възможност да използваш думи като "лайно", което предполагам, за един бивш комунист какъвто си е живо удоволствие....
Realistka-
Но така пък получаваш възможност да използваш думи като "лайно", което предполагам, за един бивш комунист какъвто си е живо удоволствие....
Не смея да сравнявам своето удоволствие с това, които изпитваш ти от писанията на поменатото лайнце, които те касаят. Разбирам, че твоята радост е безгранична!
Страница 31 от 31 • 1 ... 17 ... 29, 30, 31
Similar topics
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Коледа - Нова Година
» Международни новини 3
» Фотография 3
» Флора, фауна, имена на растения и други...
» Коледа - Нова Година
» Международни новини 3
» Фотография 3
» Флора, фауна, имена на растения и други...
Страница 31 от 31
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите