Място за изритани от гевезето Реалистка люде
+20
(Херувимъ)
(Иван)
(Натали)
Помощ, граждани!
(AlexLevi)
Логик
Таки
Надя
komarKo
Homan
(TiUG)
Лаик
(Meli)
Admin
nikiforov
chocho
(Българанъ)
blag009
сноб
Boabab
24 posters
Страница 29 от 31
Страница 29 от 31 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31
Re: Място за изритани от гевезето Реалистка люде
Homan написа:
Византийска му работа!
тия дни гледах интересно предаване - точно за тия балкански етно-лафове - "арменския поп", "албански реотан", "циганска работа"
казаха, че гърците хич не се засягали като ги наречеш "византийци"
той да каже, дали е така
междувременно МПФ става все по-елитно място:
ФЕН съм!
"След като вчера за пореден път се разделих с 10 лева за- килограм домати, килограм пипер, бял сос за рулца от раци, и кутия цигари, реших , че вече е крайно време да спра да се изумявам от галопиращите цени! А няма да ви казвам какъв куриозен случай имах преди месец, когато почти ми призля в магазин, когато за 10 лева си купих - шампоан, паста за зъби и някакви дребни неща!"
ФЕН съм!
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
рекох да пийна вода от Извора, стига сте ми носили в менците...
komarKo написа:междувременно МПФ става все по-елитно място:
"След като вчера за пореден път се разделих с 10 лева за- килограм домати, килограм пипер, бял сос за рулца от раци, и кутия цигари, реших , че вече е крайно време да спра да се изумявам от галопиращите цени! А няма да ви казвам какъв куриозен случай имах преди месец, когато почти ми призля в магазин, когато за 10 лева си купих - шампоан, паста за зъби и някакви дребни неща!"
ФЕН съм!
мда, човек трябва да следи за хигиената си, особено когато се бута сред чуждестрани делегати (ако не съм сбъркал адресата, де)
поне веднъж в месеца трябва
Последната промяна е направена от Помощ, граждани! на Пет 20 Юни 2008, 14:19; мнението е било променяно общо 1 път
казаха, че гърците хич не се засягали като ги наречеш "византийци"
... той да каже, дали е така.
Пет пари не давам!
До после, че съм след симпозиум, а ме чакат 100 км път, мамка ми византийска ...
Пет пари не давам!
До после, че съм след симпозиум, а ме чакат 100 км път, мамка ми византийска ...
Homan-
човек трябва да следи за хигиената си, особено когато се бута сред чуждестрани делегати
Не, това не е кабинковият палячо...
екстра ...?~!????
когато щракна на медияпулю ....вече не излиза надпиЗчето , че съм ......такова .............
явно цзян зи мин и четворката ...са омекнали
nikiforov написа:когато щракна на медияпулю ....вече не излиза надпиЗчето , че съм ......такова .............
Вай бря - вярно думаш !!!
Ми ся как шъ съ справят с душманите, дет' могат да му четат на палячото Дамянов смислените такова ...?
Странна тишина ...
.. е настанала в МпФ. Не че тук кипи живот, но това е нормално за ЕСФ - да затихва през уикенда. За разлика от МпФ, който общо взето си запазва активността и през почивните дни. Тишината ( 0 постинга за 13 часа ) е още по-странна предвид продължаващото заключване на 'Безпризорните' , при които членуват не малко членове на МпФ.
Не е зле да се прочете това:
http://forumi-bg.com/daf555/viewtopic.php?f=2&t=25
Друго ако не, то персонажа и сюжета са познати,дори ще се посмеете.Сериалът е отворен ,може всеки, който е намерил комичното и жалкото у героите да изпробва перото си безнаказано.
http://forumi-bg.com/daf555/viewtopic.php?f=2&t=25
Друго ако не, то персонажа и сюжета са познати,дори ще се посмеете.Сериалът е отворен ,може всеки, който е намерил комичното и жалкото у героите да изпробва перото си безнаказано.
Скука....
Чудно ми е къде го намираш комичното? Айде - за жалко - жалко е самото писанийце ....Сигурно и това е някакъв експеримент, знам ли?
Homan-
ВН Медияпул само Новопрочитникът им прави оборота. Аз лично само него го чета.
А, влязах в Медияпул и видях изписано името долу на Реалистка. Аз пък бях останал с впечатлението, че тази антикомунистка-гевезистка си е свършила работата с разрушаването на Медияпул. Значи има още какво да се руши.
Цялата работа ми прилича малко на България. Мутрите все крадат и рушат и пак остава за рушене и крадене. Което ме кара да заключа, че Гевезистка си е тип мутра.
Цялата работа ми прилича малко на България. Мутрите все крадат и рушат и пак остава за рушене и крадене. Което ме кара да заключа, че Гевезистка си е тип мутра.
това , да напишеш нещо против някого, не значи , че е интересно за четене парексаланс , нали ?
nikiforov написа:това , да напишеш нещо против някого, не значи , че е интересно за четене парексаланс , нали ?
E, и да не ти е интересно също не е интересно, паракало, но поне има ясни отношения. Не е като между Серьогата и президенда.
Краставицата е ниско земеделски продукт и съдържа 99% вода./Мирча Кришан/
курНИШОНЪТ е също краставица. Вири се и на по-високо.
Охх,и аз като в момента не вдявам нищо ,пиша ей тъй заради спорта.
Здравейте!
Иванушка дурака начева се сериозна белетристика.
Дръжте се !
TiUG-rak е пак топ новина.Ми че тъй де скок подскок
оставка та оставка, че то какво му е интересното?
Дръжте се !
TiUG-rak е пак топ новина.Ми че тъй де скок подскок
оставка та оставка, че то какво му е интересното?
Да,да ще замлъкнат.
И един брадат:
Защо не вали бензин вместо дъжд!
Ми да не изтрие Иванушка дурака и клонингите на Мата Космата.
Защо не вали бензин вместо дъжд!
Ми да не изтрие Иванушка дурака и клонингите на Мата Космата.
Страница 29 от 31 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31
Similar topics
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Коледа - Нова Година
» Международни новини 3
» Фотография 3
» Флора, фауна, имена на растения и други...
» Коледа - Нова Година
» Международни новини 3
» Фотография 3
» Флора, фауна, имена на растения и други...
Страница 29 от 31
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите