Маестро, музика!
+22
HEXE
(Стоян Христов)
jovina
Homan
marapepelia6ka
Агата
Таки
(anika-1)
blueskies
Boabab
(Ivan)
komarKo
blag009
Логик
(TiUG)
chocho
Надя
Sonia
сноб
(Meli)
nikiforov
Admin
26 posters
Страница 15 от 25
Страница 15 от 25 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25
Re: Маестро, музика!
Ами то тъй повечето от нашите жени тук започнаха от нулата и докато забогатеят, взеха че фалираха.Таки написа:Което си е верно - верно е.. Всички българки, които познавам, бяха доста по-красиви по време на социализма, отколкото днес.. Само булката прави изключение, въпреки че 28 години вече живее при капитализма.Само през социализма, жената се чувстваше жена.
Не им вярвай. Лъжат.Таки написа:Не бери грижа.. Важното е, че Путин подкрепя и двамата кандидати !Битката няма да е лесна. Леонид Кучма подкрепя Янукович.
Това (за красотата при социализма) важи и за мъжете.. Ако знаеш какъв чаровен младеж е бил Логик по време на Априлския пленум ...
Не се и съмнявам, 12 годишно пионерче с червена връзка.Таки написа:Това (за красотата при социализма) важи и за мъжете.. Ако знаеш какъв чаровен младеж е бил Логик по време на Априлския пленум ...
Дванайсет, ама вече няколко пионерки бяха влюбени в него. Дори и една пионер-вожатая!12 годишно пионерче с червена връзка.
Щото е нямал брада и са можели да го цункат по двете бузки.Таки написа:Дванайсет, ама вече няколко пионерки бяха влюбени в него. Дори и една пионер-вожатая!12 годишно пионерче с червена връзка.
Уж си беше сменила имиджа, ама за изборите пак сплете косата, няма начин да не обере гласовете на националистите.
Какви целувки, бе Надя? Тогава нямаше такива буржоазни извращения. Чисто платонична любов, която се таеше дълбоко в сърцето.. Освен това, ние не се влюбвахме във външността, а в това, което се крие зад нея! Трудолюбие, успехи в учёбата и в бойната подготовка ..Щото е нямал брада и са можели да го цункат по двете бузки.
Ама какво ти ги разправям тези неща, ти ги знаеш.. Кажи й бе, Логико ...
И остави на мира Юлето, че като те емнем утре с Комара ... Всъщност - днес. Той вече си е написал домашното..:
Последната промяна е направена от Таки на Съб 06 Фев 2010, 00:22; мнението е било променяно общо 1 път
Младежки спомени
Ама ме оспамихте и мен! Ето какъв младеж бях - just lonely boy, lonely and blue...Таки написа: Ако знаеш какъв чаровен младеж е бил Логик по време на Априлския пленум ...
Откога съм син, да се знае!! А бях самотен, защото още нямаше социалистка, която да ме социализира. Сега се намериха да ми разправят за "двете бузки"!
Пусти диалектични спирали .. И днес много блуу са лонли енд блуу, а има и една, която е тройно блуу: г-ца Блуу от Варненски окръг..just lonely boy, lonely and blue...
just lonely boy, lonely and blue...
Ами то самотното момче хубаво гласче е имало и Инглиш е спиикало, затова и фенки не са му липсвали, още тогава са му ръкопляскали, та до ден днешен.
Е, щом сме на такава тема, трябва да кажа и "Лека нощ" музикално. Лейдис не виждам наоколо, само другарката Надя, дето е с работническо-селски произход. Въпреки това, Goodnight Lady тов. Надя! Лека нощ и на другарите джентълмени.
Първи уроци на орган
Докато вие се занасяте с упадъчна музика, аз се увлякох по баш упадъчната, защото е пронизана от формализъм: Йохан Себастиан Бах! Попаднах на два клипа, които вършат чудесна работа като първи уроци по свирене на един сравнително прост инструмент, какъвто е органът. На първия клип виждате какво трябва да се чуе, тон по тон и нота по нота. И така, за вашия добър сън - прочутата рe-минoрна токата и фуга в дe мoл:
А сега вижте как се постига това, което чувате. Дайте си сметка, че никога няма на живо да гледате виртуозността на октопода, защото няма да ви пуснат при пулта, където се свири с ръце и крака!
Понеже чакам да стане 4 сутринта, та да поема към летището, ще изчакам вашите реакции на възхищение!
А сега вижте как се постига това, което чувате. Дайте си сметка, че никога няма на живо да гледате виртуозността на октопода, защото няма да ви пуснат при пулта, където се свири с ръце и крака!
Понеже чакам да стане 4 сутринта, та да поема към летището, ще изчакам вашите реакции на възхищение!
Таки написа:Ако дойде и Апостола да се прави на комунист, аз излизам в неплатен отпуск!и неговия приятел бай Апостола.
Др. Taky,
др. Апостола на свободата не става за комунист - не умее да лъже убедително.
Но ако имате дефицит от комунисти, ще доставим немедленно.
Последната промяна е направена от Бай Вълко на Съб 06 Фев 2010, 04:46; мнението е било променяно общо 1 път
(Бай Вълко)- Брой мнения : 414
Registration date : 30.06.2009
Логик написа:На Апостола не му знам вкуса, но за бай Вълко веднага намирам подходяща блондинка:jovina написа: Само бай Вълко ще ви оправи вас ... и неговия приятел бай Апостола...
Таких женщин не бывало
и не могло быть в старое время.
И. В. Сталин
Др. Логик,
тук мога само да цитирам думите на поета:
Да, были люди в наше время,
Не то, что нынешнее племя.
Надя написа:Таки,ти ще видиш в неделя като спечели изборите другата твоя любима блондинка Тимошенко, как ще се пукна от яд.
Др. Надя, не внасяй смут в партийните редици!
Г-н Вълко, а защо мислите, че Вие умеете?Др. Taky, др. Апостола на свободата не става за комунист - не умее да лъже убедително.
Ооо, г-н Логик отлетял за Велика Британия, а може би вече се е ъррайвнал там ..! Приятен полет, ако все-още лети!
Таки написа:Г-н Вълко, а защо мислите, че Вие умеете?Др. Taky, др. Апостола на свободата не става за комунист - не умее да лъже убедително.
Не умея, др. Taky. Веднага ме разкриват.
Но на мене не ми е и необходимо да лъжа, защото съм уверен в правотата на Делото.
Логииик, ти защо не ми каза че ще летиш сутринта, а аз оттук отидох на рожден ден на Игор Матвиенко(ставал на 50), щях да ти правя тук компания до заранта.
Мы тебя ждем! Сега Таки ще ме критикува, що "Мы", а не само ти?!
Мы тебя ждем! Сега Таки ще ме критикува, що "Мы", а не само ти?!
Страница 15 от 25 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25
Similar topics
» Оснабрюк
» Истината и само истината - 2
» Коледа - Нова Година
» Ден за мудурация?
» Място за изритани от гевезето Реалистка люде
» Истината и само истината - 2
» Коледа - Нова Година
» Ден за мудурация?
» Място за изритани от гевезето Реалистка люде
Страница 15 от 25