За коя политическа партия бихте гласували, ако изборите бяха задължителни
+8
Admin
Лаик
Надя
Sonia
(Натали)
komarKo
Таки
Помощ, граждани!
12 posters
Страница 3 от 4
Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
моля посочете един от отговорите:
Re: За коя политическа партия бихте гласували, ако изборите бяха задължителни
Ооо, здраве желаем! Откога такъв интерес към истинската компартия? Виж сега, Логик, аз не съм тук за да правя агитация, който е решил да гласува за истински комунисти, той сам ще ги открие, а ако за 19 години не е успял да се ориентира, нека продължава да се лута.Логик написа:Наде, ама кажи коя е, бе, та да гласувам за нея и аз! Иначе тъна в колебание - за коя от многото комунистически партии, коя от коя по-истинска...Надя написа:Разбира се ще гласувам за представителите на истинската комунистическа партия!!!
"Не" на десния уклон!
Другарко Надьо, твоят уклон към десен индивидуализъм сериозно ме плаши! Как така ме оставяш да се "лутам"? А къде беше ти 19 години, да ме ориентираш? И продължаваш да чезнеш! Забрави ли повелята на другаря Сталин? "Комунистическата партия е като компаса на кораба: ако няма компас, корабът пак един ден ще стигне до брега, но това ще стане след дълго и опасно лутане. Когато обаче има компас, корабът ще достигне пристанището много по-бързо и надеждно." Свидетели сме как партии, прогласили се за "комунистически", разбиха държавния кораб о скалите. Заклевам те, другарко, в непобедимото учение на Маркс-Енгелс-Ленин-Сталин-Червенков: бъди ми компас и ми посочи истинската Комунистическа Партия - твоята!Надя написа:...който е решил да гласува за истински комунисти, той сам ще ги открие, а ако за 19 години не е успял да се ориентира, нека продължава да се лута.
и ми посочи истинската Комунистическа Партия - твоята!
Без заповеди, другарю!
Ще си я откриеш сам, ако толкова много желаеш, както аз сама си я открих, след дълго лутане.
Ще си я откриеш сам, ако толкова много желаеш, както аз сама си я открих, след дълго лутане.
Логик,
И прав е бил Сталин, Комунистическата партия може да бъде като компас само ако е ЕДНА ! Колкото повече и различни компаси в един кораб, толкова по-малка е вероятността да се стигне до брега безаварийно.
Разбира се че ще гласувам за партия Атака.Няма значение дали изборите са задължителни или не.
(Стоян Христов)- Брой мнения : 267
Registration date : 21.06.2008
Щом се сдобихме и с член "атакист" ,
( гост от "Безпризорните" ) , я да го попитам аз.
Г-н Христов, къде според Вас стои "Атака" в политическия спектър? Подкрепата, която й оказва Льо Пен и други крайно-десни европейски политици, не я ли определя като "дясна" партия?
Г-н Христов, къде според Вас стои "Атака" в политическия спектър? Подкрепата, която й оказва Льо Пен и други крайно-десни европейски политици, не я ли определя като "дясна" партия?
Господин/госпожо/Таки,партия Атака стои точно там където трябва в тая политическа анархия която се вихри днес в България.За партия Атака гласуват,леви,десни,малкият и среден бизнес.В партия Атака имат място всички които обичат България,всичко Българско и най важното не са грабили/крали/ от народа си.Таки написа:( гост от "Безпризорните" ) , я да го попитам аз.
КОЙТО ЖЕЛАЕ ТУК
Господин /госпожо/ Таки
Добре че съм господин, а не госпожица, та да се обидя, че не съм изредена като вариант ..
И все-пак, въпросът за мястото на "Атака" в политическия спектър си остава. Независимо от родолюбието и/или честността на една партия и електората й, този въпрос касае основните насоки на икономическата програма на тази партия.
И все-пак, въпросът за мястото на "Атака" в политическия спектър си остава. Независимо от родолюбието и/или честността на една партия и електората й, този въпрос касае основните насоки на икономическата програма на тази партия.
За целта прочетете 20-те точки и програмната схема на партия Атака и намерете/определете/своето място:Таки написа:Добре че съм господин, а не госпожица, та да се обидя, че не съм изредена като вариант ..
http://www.ataka.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=51
http://www.ataka.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=14&Itemid=
PS.Извинявам се за "госпожо". Нямаше намеци.
КОЙТО ЖЕЛАЕ ТУК
17% от българите биха гласували на предстоящите парламентарни избори по интернет, ако това е възможно. Идеята подкрепят една трета от хората под 30 години и една четвърт от тези между 30 и 40 години. 8% от нашенците пък са съгласни да дадат своя вот по пощата.
Волен Сидеров запазва позициите си на най-одобряван лидер на парламентарна група. Работата му се харесва от всеки пети българин. Неодобрението към дейността му намалява с 4%, той разширява влиянието си сред висшистите и жителите на големите градове.
ЦЕЛИЯТ ТЕКСТ
КОЙТО ЖЕЛАЕ ТУК
Волен Сидеров запазва позициите си на най-одобряван лидер на парламентарна група. Работата му се харесва от всеки пети българин. Неодобрението към дейността му намалява с 4%, той разширява влиянието си сред висшистите и жителите на големите градове.
ЦЕЛИЯТ ТЕКСТ
КОЙТО ЖЕЛАЕ ТУК
Г-н Христов,
От доста време чета само преразкази на изследванията на НЦИОМ, без да мога да намеря негов сайт, в който да прочета оригиналните материали.
Имате ли някаква идея дали има такъв сайт и ако да, кои са неговите координати?
Имате ли някаква идея дали има такъв сайт и ако да, кои са неговите координати?
Имам само мейла им,можеш да ги питаш.
http://www.parliament.bg/?page=ns&lng=bg&nsid=9&aid=15
http://www.parliament.bg/?page=ns&lng=bg&nsid=9&aid=15
Понеже някой казваше, че този форум не бил политически, ще си позволя един аполитичен въпрос:
коя от изброените партии е антикапиталистическа?
Понеже някой казваше, че този форум не бил политически ...
.. аз пък ще повторя, Соня, че този форум ( както и всеки свободен форум ) , е такъв, какъвто го правят неговите членове.
На никого личното мнение не е меродавно, освен ако е основано на съвестна форумна статистика.
Добавям, че прилагателното "политически" е почетно, поне в моите представи. Аз не мога да си представя един свободен и интересен граждански форум, в който да не се засягат текущи политически въпроси.
Дали един еко-форум може да заобиколи политиката? Само в нечии неземни сънища.
Глас на недочул, но проницателен, от залата:
- Его-форум ли казахте ?
На никого личното мнение не е меродавно, освен ако е основано на съвестна форумна статистика.
Добавям, че прилагателното "политически" е почетно, поне в моите представи. Аз не мога да си представя един свободен и интересен граждански форум, в който да не се засягат текущи политически въпроси.
Дали един еко-форум може да заобиколи политиката? Само в нечии неземни сънища.
Глас на недочул, но проницателен, от залата:
- Его-форум ли казахте ?
Его-форум ли казахте ?
така де, човек трябва да е пълен тъпак за да не разбира какво се крие зад разветите байраци....
и това ни се представя за "политическо" - кичът не е само в сферата на изкуството
и това ни се представя за "политическо" - кичът не е само в сферата на изкуството
Последната промяна е направена от komarKo на Вто 15 Юли 2008, 10:45; мнението е било променяно общо 1 път
Sonia написа:Понеже някой казваше, че този форум не бил политически, ще си позволя един аполитичен въпрос:
"Атака", според реториката
иначе делата на спонсорите им определено не са "антикапиталистически", но това май важи и за другите "леви" партии
така че, Соня, разбирам тревогата ти
какво се крие зад разветите байраци....
Какво се крие зад байраците на БГ, ЕС и ФР, Комар ? Аз виждам само една бяла врата..
Или проблемът е, че не са развети ?
Или проблемът е, че не са развети ?
Таки написа:Какво се крие зад байраците на БГ, ЕС и ФР, Комар ? Аз виждам само една бяла врата..
аз пък виждам две корвети...и още други срамни за ЕС неща...
между другото, какъв е байракът на новия Средиземноморски алианс ?
Още не е определен, но постъпват първи предложения ..
Впрочем, защо зад Станишев и Саркози не виждам преводач ? ? Да не би Сергей да е франкофонъ ?
Впрочем, защо зад Станишев и Саркози не виждам преводач ? ? Да не би Сергей да е франкофонъ ?
Тъпи знамена
komarKo написа:така де, човек трябва да е пълен тъпак за да не разбира какво се крие зад разветите байраци....
Да, наистина човек трябва да е пълен тъпак (вариантите на "тъп" - "тъпизъм", "тъпак", "тъпото ти знаме" са на мода в този форум, та да не остана назад), за да не разбере какво се крие зад развети байраци.
В Италия, десният сепаратист Боси, член на настоящето дясно правителство, беше предложил италианското знаме да се употребява вместо тоалетна хартия ( изразът му беше далеч по-цветист)
komarKo написа:Таки написа:Какво се крие зад байраците на БГ, ЕС и ФР, Комар ? Аз виждам само една бяла врата..
аз пък виждам две корвети...и още други срамни за ЕС неща...
Абе, то ЕС си има трески за дялане - кое ли няма - ама препоръчвам горещо на всеки Евро-скептик да премине през юли Европата от запад на изток - специално препоръчвам последователността Германия, Австрия, Унгария, Сърбия...
Бас ловя, че по времето, когато е стигнал Суботица, вече ще е станал горещ Евро-оптимист
"Атака" aнтикапиталистическа? И освен това антисемитска, расистка и антикомунистическа? В такъв случай, на това място би трябвало да се появи Натали с любимата си свастика...Помощ, граждани! написа:Sonia написа:Понеже някой казваше, че този форум не бил политически, ще си позволя един аполитичен въпрос:
"Атака", според реториката
иначе делата на спонсорите им определено не са "антикапиталистически", но това май важи и за другите "леви" партии
така че, Соня, разбирам тревогата ти
Соня, не разбирам дали потвърждаваш или отричаш това, което казвам.
Не, не отричам, а и не бих могла, защото познанията ми за лидера на "Атака" са свързани само с неговата "Mein kampf" - "Бумеранг на злото".Помощ, граждани! написа:Соня, не разбирам дали потвърждаваш или отричаш това, което казвам.
Просто добавих няколко характерни черти на неговата идеология - антисемитизъм, расизъм и антикомунизъм, които го доближават до любимото знаме на Наталия...
Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» ЗА КОГО БИХТЕ ГЛАСУВАЛИ ДНЕС ?
» US PRESIDENTIAL ELECTIONS - 2008
» Какво бихте казали за следното интервю на бат Бойко
» Македония, земльо...........чия?
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» US PRESIDENTIAL ELECTIONS - 2008
» Какво бихте казали за следното интервю на бат Бойко
» Македония, земльо...........чия?
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
Страница 3 от 4