Gourmet Muhabbet
+6
chocho
Лаик
(Meli)
Sonia
nikiforov
Admin
10 posters
Страница 6 от 7
Страница 6 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Gourmet Muhabbet
Boabab написа:nikiforov написа:Boabab написа:Снощи обещах да ви кажа нещо за д-р Михайлов. Викали му Лорда.
добре ,че не пуши "стюардеса" ...
между другото ,има ли ОЩЕ цигари "лорд "
Няма. Доган искаше да ги нарече Полумесец, ама по тактически причини се отказа.
Днес мисля много бързо. Вързах цигари Лорд с Ком и Луна. И се получи...
Кои са БИЛИ най-горни?
Гес, късно ти видях постинга, та 'най-горните две' може би сега са други (нали се подреждат по актуалност..).
Ригас, не можеш ли да преместиш най-горните две теми в закритата секция?
Та, за кои става дума?
Гост- Гост
Диета 2007
Между нас, забравих къде постах другите блюда.. Та: днес сме главно на варено: варено филе от галеос (риба) , гарнирано с варени зеленчуци. Салата от краставици.
Гост- Гост
Ееее, Ригас - това си е безобразие - толкова риби за рибо-морско-любител като мен...
Ама какво ще кажеш за това :
Ама какво ще кажеш за това :
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:Хитро
Кой ги садизи така тия лаксове?
Финландска направия, адаш... Още ми ухае камерата
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:chocho написа:ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:Хитро
Кой ги садизи така тия лаксове?
Финландска направия, адаш... Още ми ухае камерата
Леле, адаш, блазе ти
Имаш ли още такива задочни репортажи?
Какви по-точно ?
Сега слизам да опитам какво е приготвила шефа за вечеря - пък и да опитам един нов Рийзлинг, деот не бях пил до сега...
До по-късно
A Congressman was once asked about his attitude toward whiskey. "If you mean the demon drink that poisons the mind, pollutes the body,desecrates family life, and inflames sinners, then I'm against it. But if you mean the elixir of Christmas cheer, the shield against winter chill, the taxable potion that puts needed funds into public coffers to comfort little crippled children, then I'm for it. This is my position, and I will not compromise."
Последната промяна е направена от на Вто 11 Дек 2007, 12:23; мнението е било променяно общо 1 път
Лаик написа:па плеснали с ръце и се прегърнали.
The End (по боабаб)
тъй де, прегръщането е срамно ...
друго си е с гьостерицата по вражите кратуни
виждам, че и хоман е напуснала - този форум продължава традицията на другия, което си е баш традицията на дясното у нас
Последната промяна е направена от на Вто 11 Дек 2007, 12:57; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
Мая написа:Лаик написа:па плеснали с ръце и се прегърнали.
The End (по боабаб)
други си е с гьостерицата по вражите кратуни
виждам, че и хоман е напуснала - този форум продължава традицията на другия, което си е баш традицията на дясното у нас
Къде се вижда това?
ПС. Според легендата, тук сме лЯви
Благодарност
Госпожа Мая,
виждам, че и хоман е напуснала - този форум продължава традицията на другия, което си е баш традицията на дясното у нас.
Не мога да не Ви благодаря отново за Вашия голям интерес и загриженост към дейността на този форум.
Мая написа:Лаик написа:па плеснали с ръце и се прегърнали.
The End (по боабаб)
анджък, традицията на дясното у нас винаги е била шепа нереализирани кресльовци да отвратят всеки нормален и от най-читавата идея, няма да ги сурвакам я
chocho написа:Мая написа:Лаик написа:па плеснали с ръце и се прегърнали.
The End (по боабаб)
Къде се вижда това?
теб те знам
а мен къде слагаш ?
Гост- Гост
Мая написа:chocho написа:Мая написа:Лаик написа:па плеснали с ръце и се прегърнали.
The End (по боабаб)
Къде се вижда това?
теб те знам
а мен къде слагаш ?
Къде се вижда за хоман ?
Admin написа:Госпожа Мая,
виждам, че и хоман е напуснала - този форум продължава традицията на другия, което си е баш традицията на дясното у нас.
Не мога да не Ви благодаря отново за Вашия голям интерес и загриженост към дейността на този форум.
ригас,
с ирония или не, наистина се ядосвам вече
Гост- Гост
Лаик написа:Мая написа:Лаик написа:па плеснали с ръце и се прегърнали.
The End (по боабаб)
анджък, традицията на дясното у нас винаги е била шепа нереализирани кресльовци да отвратят всеки нормален и от най-читавата идея, няма да ги сурвакам я
лаик,
смени си очилата
Гост- Гост
Мая написа:Лаик написа:Мая написа:Лаик написа:па плеснали с ръце и се прегърнали.
The End (по боабаб)
лаик,
смени си очилата
с очила, без очила, някои гъсеници никога не стават пеперуди...
Ригас написа:Хоман се е самоизключила също. За съжаление, без обяснение.
Мдааа... Не започнахме добре деня...
Лаик написа:Мая написа:
лаик,
смени си очилата
с очила, без очила, някои гъсеници никога не стават пеперуди...
че за какво ни са други пеперуди
а сериозно - мисля, че тук няма политици, та да се проявява отражателно поведение, както викат психиатрите
Гост- Гост
Мдааа... Не започнахме добре деня...
Така е. Но не мога да приема множественото, както и обвързването на целия форум с 'традициите на дясното у нас' .
Традициите на някои десни форумни членове не са 'форумни традиции' и мога да ги уверя, че този форум НЯМА да има съдбата на българската десница.
Традициите на някои десни форумни членове не са 'форумни традиции' и мога да ги уверя, че този форум НЯМА да има съдбата на българската десница.
Страница 6 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Страница 6 от 7
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите