Happy hour - 17.00 - 18.00 4asut na snoBa (2)
+12
Boabab
Надя
(snob)
chocho
blag009
Homan
сноб
Логик
Робърт Боев
Помощ, граждани!
komarKo
Таки
16 posters
Страница 1 от 9
Страница 1 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Happy hour - 17.00 - 18.00 4asut na snoBa (2)
Ако има папараци, може да се намери и някой Стоицков ...
За да парафразирам и Пепе' ...
Re: Happy hour - 17.00 - 18.00 4asut na snoBa (2)
Таки написа:Ако има папараци, може да се намери и някой Стоицков ...
Бай Таки,
сигурен ли си, че си напълно готов за Беге-то?
Чалга вулви за разплод
много тъжно
досега смятах Боян Дамянов за почти Уникален
досега смятах Боян Дамянов за почти Уникален
komarKo написа:така де, пази се от културен шок
Сигурно съм почнал да забравям българския...
Абе т'ва наистина ли цинколира....циркунира....циркулира в българската преса?
Е-гати....
Робърт Боев-
Брой мнения : 761
Registration date : 14.01.2008
така де, пази се от културен шок
Чакай бе ... Аз бях у вас преди 6 месеца и не усетих особен шок.. Освен веднъж, на входа на "Света София" , дето един ром, свирещ на акордеон, ми препречи пътя, с финансови намерения, пък аз го отстраних малко грубо, оти не съм свикнал на подобни физически насилия, особено когато влизам на церемонията за венчаенето на сина ми... Вървящият след мен Логик веднага ми направи забележка, че съм се държал некоректно с малцинствата.
( На майтап де .. )
( На майтап де .. )
Песни и танци до зори
Не беше ром, а грък, щото ти като му каза нещо - малко грубо, той те разбра .Таки написа:... един ром, свирещ на акордеон, ми препречи пътя, с финансови намерения, пък аз го отстраних малко грубо... )
Снощи бяхме на вечерята на Вакарелов за "отбрани". В ресторант до факултета 15-тина човека на дълга маса разговаряхме за логическите проблеми, които след Аристотел, Лайбниц, Ръсел и нас неколцината все още остават нерешени. Беше и сегашният декан, който е от нашата катедра. През цялото време на разговора един квартет от етнически българи - кавал, акордеон, тупан и вокал - сновеше напред-назад край масата и музицираше. Ние сочехме с погледи, че "домакинът" е онзи на късата страна на масата. Юбилярът обаче ни отвръщаше с поглед, че не е канил никакви музиканти. И колкото повече не им плащаше, толкова по-силно свиреха те. Иначе храната беше добра, ако изключим прекалено многото ноти...
"Останалото е мълчание..."
Орхестър вероятно няма да има, но като нищо ще има звуковъзпроизвеждащи устройства по стените. А па и вие като се разпеете, еле Sir Taki като задруса Sirtaki... А, виждам Хоман се е хванала! А това не е ли Кикимора, дето се присъединява? Хайде, о-па!Таки написа:Надявам се, че в "Кактус" няма да имаме музикален съпровод ...
А това не е ли Кикимора, дето се присъединява?
Аз виждам и Таня Горчивкина, с винаги елегантната бяла прическа ...
Виж сега, сериозно.. В София: ракийка и българско хорце. В Еретрия: пак така. И .. без мен !
Виж сега, сериозно.. В София: ракийка и българско хорце. В Еретрия: пак така. И .. без мен !
Абстиненция
Без теб кое - ракийката и/или хорцето? На една сватба те гледах - същата, на която и лепта ти се досвидя да дадеш на бедния музикант! - добре танцуваше в целия диапазон на танците.Таки написа:В София: ракийка и българско хорце. В Еретрия: пак така. И .. без мен !
добре танцуваше в целия диапазон на танците.
Това "добре" как можа да го кажеш ..
Именно там е проблемът: хубава ракийка, хубава ракийка, ...... , а после - изпълнения по пистата.. Затуй по-добре само ракийка. А танците - без мен.
Именно там е проблемът: хубава ракийка, хубава ракийка, ...... , а после - изпълнения по пистата.. Затуй по-добре само ракийка. А танците - без мен.
Вики, не мога да намеря къде ме питаш "А Петьо?"
та тук: сега се чух с него, имал някакви ангажименти, но има и възможност да дойде, тъй че го броим активен
Хоман, не знам за колко души е резервацията, ама аз ще мъкна една другарка с мен...
Отивам в крайморско след час-два ;Рр
та тук: сега се чух с него, имал някакви ангажименти, но има и възможност да дойде, тъй че го броим активен
Хоман, не знам за колко души е резервацията, ама аз ще мъкна една другарка с мен...
сноб написа:Вики, не мога да намеря къде ме питаш "А Петьо?"
Ами помолих да запазят пак същата маса, на която бяхме с Чочо. Мисля, че ще се съберем - горе-долу 10-тина, ако надхвърлим бройката - ще ни местят нейде другаде, надявам се че няма да е проблем. За сега броя около 8 човека /с твойта другарка вкл/, тъй като никой друг не се обадил, че ще идва със сигурност...
Поздрави на чайките!
И гледай да се върнеш на време
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
Помощ, граждани! написа:дай повече инфо за другарката
Сериозно обвързана е - забрави
тенк ю, Хоман! Разтъжила съм се за теб и ЕЖ, не съм ви виждала от ...години все едно... :{
и аз съм сериозно обвързан, но не харесвам когато други хора го заявяват вместо мен
Отговор на загадката от 14 май
Загадката:
Отговорът:Логик написа:Агар, Агар... къде ли срещнах напоследък това име?
Homan написа:Агар
сноб написа:Поздрави от черноморието ;Рр
Поздрави на черноморието
Страница 1 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Страница 1 от 9
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите