Happy hour - 17.00 - 18.00 4asut na snoBa (2)
+12
Boabab
Надя
(snob)
chocho
blag009
Homan
сноб
Логик
Робърт Боев
Помощ, граждани!
komarKo
Таки
16 posters
Страница 7 от 9
Страница 7 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Happy hour - 17.00 - 18.00 4asut na snoBa (2)
Няма ли кой да разкаже поне как мина снощи срещата?!
Форумна пустота
Вяло мина, Наде! Столът до мен остана празен...Надя написа:... как мина снощи срещата?!
Нима си го пазил за мен през цялото време?! Жалко! Много съм изтървала!Логик написа:Вяло мина, Наде! Столът до мен остана празен...Надя написа:... как мина снощи срещата?!
Язък, че не можа ли друг да я изпие?!Логик написа:Изтърва, зер! И бирата ти зян отиде!Надя написа:Много съм изтървала!
Всекиму своето!
Не! Всеки викаше: "Ние на Надя даваме, Надиното не взимаме!"Надя написа:Язък, че не можа ли друг да я изпие?!
Като Вики и аз се обзаведох с нова машинка, та ... може би сега по-често ще си посещавам часът
Да ми е честита!
Кога ще пийваме?
Да ми е честита!
Кога ще пийваме?
ммм...там опасно...длибоко
Хоман си е махнала по-голямата част от снимките на вилата, затуй нямам друга в "каталога", освен мъгливата. Но тя е също много хубава.
Имам една питанка, огледах темите... и реших да питам тук:
Една дама, наивна, доверчива, много сама и вече възрастна, се занимава със създаване на сборници по математика. То хубаво, ама не съвсем, защото договорът с издателството е за 500 бройки....които за няколко години издателството не е продало! И това да е така - добре, ама не е... Собрникът вече е с поредното си издание в хиледен тираж.. Как според вас трябва да постъпи, за да си получи авторския хонорар? Мисля си, че е доказуемо колко и дори къде бройки са продадени.. Обаче коя е институцията, която би извършила подобна проверка?
Една дама, наивна, доверчива, много сама и вече възрастна, се занимава със създаване на сборници по математика. То хубаво, ама не съвсем, защото договорът с издателството е за 500 бройки....които за няколко години издателството не е продало! И това да е така - добре, ама не е... Собрникът вече е с поредното си издание в хиледен тираж.. Как според вас трябва да постъпи, за да си получи авторския хонорар? Мисля си, че е доказуемо колко и дори къде бройки са продадени.. Обаче коя е институцията, която би извършила подобна проверка?
А за книгата на г-жата се надявам да те светне добре Логик. Той има редица издадени книги, вкл. и напоследък. /Rigas/
Супер, ще почакам! Че не е един сборник всъщност...
Супер, ще почакам! Че не е един сборник всъщност...
сноб написа:виж ти,,,, пак съм сама по това време ))))
нИ си бе - пуснах едно куери да се точи, та не мога да си тръгна, както бях планирал - да хвана последните отблясъци на деня, че при тези студове и заледявания - минус 15 е в момента - тукапните драйвъри са направо безнадеждни
сноб написа:организирай едномесечни курсове в софия
тук в такова време е най-благоприятно за шофиране - колите са по-малко, "ламерите" - също, почти всички карат бавно, внимателно...
хм, аз пък си мислех - колко ми е липсвало шофирането в София, че чак ми е симпатично сега...
Не знаех къде, пък съм на вълна поезия тази вечер:
Внезапното преплитане
на дланите
не носи истина
и трябва да си
безразсъдно смел,
за да повярваш в заклинание,
пречупило
смеха и думите
на много преди теб.
Не трябва никога
със зряло чувство на обреченост