Пусни ужасен слух за.....
+9
Логик
komarKo
Надя
nikiforov
chocho
Помощ, граждани!
Boabab
Таки
сноб
13 posters
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Шкембеджийница take-away
Браво, бе! Отворихте цял топик, за да обсъждате екзистенциалния за българската демокрация въпрос: "Рино" член ли е на ДСБ или е само симпатизант? Този действително съдбовен въпрос получава своя отговор в творчески диалог, проведен от Надя и въпросния "Рино" в друг форум. Забърканата от двамата шкембе-чорба незабавно - за да не изстине - е отнесена в нашия форум, защото цитираният отговор е не по-малко съдбовен за изтъкнати наши членове. Каква дълбочина на политическата мисъл! Каква висота на творческия полет! И най-важното, темата е непреходно интересна за най-широк кръг читатели.
Re: Пусни ужасен слух за.....
Хахаха,Иван Костов пак намерил шаран да го набута в парламента.
Те и на двамата им миришат калеврите.
Те и на двамата им миришат калеврите.
По-добре овца в чинията, отколкото лъв в клетка!!!TiUG написа: По добре лъв в клетка,отколкото овца на плаца!
мисля, че това е мястото, където трябва да се сложат всички постове на бай Апостола, засягащи личността ми Не мислех, че жив човек може да сътвори нещо толкова отвратно по мой адрес, но бай Апостола се справи перфектно с помощта на една стара мома и няколко нейни издухани подгласници (Господ здраве да им дава)
Между другото търсех топик от сорта "какво четем" ... дано намеря, че не ми е много комфортно да отварям нови теми тук, а много ми се иска да споделя нещо
Между другото търсех топик от сорта "какво четем" ... дано намеря, че не ми е много комфортно да отварям нови теми тук, а много ми се иска да споделя нещо
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
няма да припомням конфирмацията ТИ в медияпул ...
"момето" , дупеНЦАТА , дето поеха ...
всичко , някогиш се връща ....
ако сакаш - споделяй , кво ти пука !
Никифоров, почти нищо не разбрахnikiforov написа:няма да припомням конфирмацията ТИ в медияпул ...
А за МП няма какво да ми напомняте - нито ти, нито чочо, нито останалите, които не ме дишате тук . Не съм слабоумна, помня всичко много добре, не се отричам от това, което съм приказвала и изказвала тогава ... но в случая с бай Апостола мисля, че няма сравнимост Защото много се замислям дали да не се занимая по съдебен път с него, нищо, че психично болен ...
всичко си разбрала - давай !
остави го /съдебно / постоля - той е същият като "момето" ....
от истински болен човек , не можеш да искаш нищо !
няма как и да знаеш илачът ...щот , макар и "плахо" ,трябва да се признае ...
в една локва СИ/сме/ ....
лодките са различни !
ако ПАК нещо не схващаш , кажи да сменя "капачката "
лодките са различни !
Щот съм умнаnikiforov написа:всичко си разбрала - давай !
Невероятно! Но факт! ... На лице е Шах с Пешката! А на ... опакото ... !
Вай! ... Вай! ... Вай! Шах с пешката!jovina написа:Щот съм умнаnikiforov написа:всичко си разбрала - давай !
Apostola na Svobodata- Брой мнения : 436
Registration date : 24.04.2009
Никифоров, палто се не носи с хастара навън! Айде на хаирлия да е акъла, що даваш!nikiforov написа:всичко си разбрала - давай !
лодките са различни !
Каквото повикало, такова се обадило!jovina написа:мисля, че това е мястото, където трябва да се сложат всички постове на бай Апостола, засягащи личността ми Не мислех, че жив човек може да сътвори нещо толкова отвратно по мой адрес, но бай Апостола се справи перфектно с помощта на една стара мома и няколко нейни издухани подгласници (Господ здраве да им дава)
Но най-важна в случая е известната реплика на кан Крум по адрес на император Никифор!
... Няма да я цитирам! Знае се! Там ... за мира-та, ... та и за секира-та се говори! Нали така де?
А и доброжелатели в този форум, дал БоГ бол!
Все некой,
може да се намери,
който дословно,
да я цитира!
Хайде сега по допирателната!
Там може да е скрито имането?
Бай Апостола, престани да се мъкнеш подире ми, защото ми досаждаш и освен това имам непоносимост към миризма на мръсно (в пряк и преносен смисъл)
Зарадвах се на предложението Ви госпожо и за разлика от при Вас при мен аромата е от гюлово масло и си струва човек да работи в такава обстановка и атмосфера.jovina написа:Бай Апостола, престани да се мъкнеш подире ми, защото ми досаждаш и освен това имам непоносимост към миризма на мръсно (в пряк и преносен смисъл)
За разлика от Вас два пъти на ден си подменям в летнити горещини бельото!
Има върху какво да се размислите, а и да помислите!
Освен това Вие сте тази която започнахте да се катерите по моите постинги и като съветската радиостанция - Радио Масква през войната, включваща се на вълните на радио София в метровия диапазон, се включвахте на моята честота.
Затова приемам предложението Ви!
Нито Вие мен да преследвате, нито аз Вас!
Казано по грубо взаимно да не се цакаме и надцакваме! - ако мога по този не лицеприятен начин да се изразя!
Но нарушите ли това примирие, преминете ли чертата на благоприличието,
ще Ви отвърна с канонада и невероятна фактология,
която ще изненада подкрепящите Ви,
от иначе семплата аудитория на форум ЕСФ,
срещу добросъвестните коментари на по-голямата част от която в него нямам нищо против!
Надявам се на почтеност и от Ваша страна, като в мое лице, казвам в ЕСФ, тук открито и честно давам своята джентълменска дума на благородник в доскоро заедно с Вас пишещи в приятелски форум на мой приятел,
без основание за мен допуснал да Ви има, и реално имал Ви доверие!
Мисля, че се договорихме!
Апостола на Свободата
Честна пионерска!
А така, Апостоле! Що не оставиш жената на мира? Ако си имате някаква предистория, то тя е неизвестна на повечето пишещи тук. Затова и писаното от вас им е напълно непонятно. Същите призиви съм отправял многократно и към други "бивши".Apostola na Svobodata написа:Мисля, че се договорихме!
Здравей Логик/В.С./,Логик написа:А така, Апостоле! Що не оставиш жената на мира? Ако си имате някаква предистория, то тя е неизвестна на повечето пишещи тук. Затова и писаното от вас им е напълно непонятно. Същите призиви съм отправял многократно и към други "бивши".Apostola na Svobodata написа:Мисля, че се договорихме!
жената която имаш предвид, напълно я оставям намира и при това непипната и неисконсумирана! Предистория има и с нея в кратце ще те занимая, за да добиеш, ти уважаван от мен приятелю поне малко яснота за онова, което за старите членове на ЕСФ наистина е напълно непонятно.
Радвам се да те видя предсрочно в България отново, както бе ми казал пред изборите за ЕВРОПАРЛАМЕНТ, че ще си отново в българско към ”Богородица” по онзи стар църковен календар-15 август.
Логик, възхищавам се на хумора ти още от 1990/91 г., защото докато по осезаеми причини аз познавам косвено г-н Логика от периода на посочените години, то с това лице за което се застъпваш по-горе се запознах през лятото на миналата година и установих дружелюбен диалог, докато най-накрая бях ударен от него без причина с отношение, с думи, с искания срещу мен, като че ли с един огоромен "МОЛОТОК" да те хлопнат изневеделица по главата тогава те унищожават на секундата, но аз съм здравеняк и оцелях, въпреки че бях ударен, когато не можех да се защитя, когато инкасирах корупционно отношение на косвени медицински ”колеги” на това лице, което само, с уши и очи, консумира лъжа на медицинския персонал на 14 окт. 2009 г. в хоспитал Пирогов, че Апостола е бил изписан на 48-ия час от приема му, след като не му е извършена никаква медицинска хирургическа манипулация, заради чието извършване тогава е приет по спешност в Пирогов, където е докаран от мястото на страданието с кола на бърза помощ.
Докаран в хоспитал на спешната помощ, превърнат във ф-ка за пари! Такава е жестоката истина, която изигра лош късмет за мен като изправи срещу мен тази моя позната от гилдията на лекарите, само защото тя прочете написан от мен в ІТ зов за помощ, където аз поисках съпричастност на обществото като положилите клетвата на Хипократ бъдат осъдени и получат своето назидание.
Затова написах отворено писмо в един медицински сайт в което показах или поне загатнах за елементи на корупция и поисках пряко съдействие в полза на пресичане тези медицински опити за корупция. Аз бях приет на подвижен стол на колела за придвижване между кабинетите, поради счупване на крак и отказ от лечение поради някаква си причина на отсъствие на инфо за мое мед.осигуряване и като връх на медицинското безумие бях изхвърлен с количката в коридора и оставен на произвол на съдбата в обективно безпомощно медицинско състояние, докато аз закарания от бърза помощ там не им донеса и заплатя на каса 100 лв за преглед и снимка, довело по-късно до продължително в размер на 187 дни лечение при домашни условия под погледа на усърден хирург по медицинските правила и кодекс.
После положих усилия да създадем с един съмишленик от Бон-Германия един десен форум на съмишленици на синята коалация и даже поканих това лице, за което ти по-горе се застъпваш.
Но то след това извърши срещу мен куп гаври в ІТ пространството и продължи да ме цака във всеки един момент при мои появи в ІТ форуми на мои мнение или изявления, където се появя.
Ето и тук е същият случай. Аз дойдох на 13 април 2009 г., по Великден в ЕСФ, а това лице горе долу 35 дни след мен /18.05.2009/ и като ме видя започна да сипе куп ругатни срещу мен. То не бяха реплики и подвиквания някак си иззад мен, някак си прикрита откъм тъмно ъгълче, скрита като катаджия зад баир или завой, така както го правеха онези служби по онова време като подслушваха дома ми през стената на съсед, предоставил им възможност, заради който факт съседката ми си изгони съпруга си агент-доносник на онази ДС.
Стигна се така до тук, до този постинг който ти коментираш и с което ти мнение съм напълно съгласен.
А иначе лесно може да се проследи лентата ако се даде заден ход във форума, при което ще се убедиш много лесно, колко добронамерени писания има в полза на обявената от нея нейна политическа принадлежност и колко прикрит гняв има у мен, когато тя се опитва да ме мачка и злепоставя, докато тя няма нито един факт в подкрепа на лъжите си докато аз всичко съм документирал и съм готов дори и в съда да го предоставя, ако за това назрее някаква необходимост.
Да не говорим пък за интригите, които тя спретна срещу мен от нейна си страна, за което имам подписани изявления, на някои от тези които е накарала да завихрят действия срещу мен и че в дъното на всичко срещу мен без някой да обясни същността на причината стои единствено и само тя!
Повече в емпиричен вид от това, което написах тук не мога да кажа, но ти и без това сподели, че можем да се видим на кафе в някоя неделна утрин и да споделя и изясним доста неизвестни на теб, за което не трябва да занимавам форума. Мисля че си наясно, че споделям изцяло казаната истина от теб и че жената изцяло е оставям непокътната и повече публични изявления по този казус, за който се говори в твоя постинг, аз няма нито ред повече да напиша.
Ако някой желае и проявява интерес около написаното от мен, нека да напише текст до мен на ЛП по този въпрос и може да си послужи единствено с пощенската кутия, където аз обичам да разменям мисли със съфорумници.
Оставам с уважение към Теб Апостола на Свободата.
Re: дОсвиданя, hello -goodbye ...
Пак закачка с кламер, а защо не и с райбер, но все таки като интелегент това лице търси именно закачката! Можеше да се ползва по грамотен руски език и заглавието на поста да придобие вида: "Всем до свиданье или Всем до свиданья, а некоторое пишат и Фсем до свиданье!!!" Къде е истината скулптуре? Потърси Надя да ти посочи верния отговор!nikiforov написа:
Страница 2 от 2 • 1, 2
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите