Има ли агенти на ДС в интернет форумите ни?
+2
Sonia
nikiforov
6 posters
Страница 1 от 1
изберете отговора, който е най-близко до мнението ви:
Има ли агенти на ДС в интернет форумите ни?
моля, изберете един от отговорите (ако ви се струва, че избора е ограничен, ще добавя това, което ви се струва изпуснато)
след това може да добавите и мнение по въпроса
аз отговарям с номер 3
след това може да добавите и мнение по въпроса
аз отговарям с номер 3
Гост- Гост
Re: Има ли агенти на ДС в интернет форумите ни?
викторе , ако в отговор 1 смениш ДС /отдавна дала фира структура / със сегашна абревиатура на "нещо " подобно - да !
другото е калчевизъмс танаскин нюанс
другото е калчевизъмс танаскин нюанс
Дискусията потози въпрос е безсмислена. Нека гледаме положителното, което ни предстои.
Помощ, имаш поща.
(Българанъ)-
Брой мнения : 413
Registration date : 16.10.2007
Българанъ написа:Помощ, имаш поща.
От Гала и шъ се видиш ??? Познай с кой ??? Със Стояна ????
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
Вики пусни нещо от рода ...
... една тема от рода на "Какво НИ достигна, докогато се борехме с ченгетата" ???
И под тема "АКО СЕ НЕ БОРЕХМЕ С ЧЕГЕТАТА(като свиня с дуди) , А СИ БЯХМЕ ОПРАВИЛИ ИКОНОМИКАТА И СЪДЕБНАТА ВЛАСТ, ДО КЪДЕ ЩЯХМЕ ДА СТИГНЕМЕ"???
Кибик Блаже
ПП.Явно до сига не победихме чингетата вече 18 г.! Логик каква е антитезата при горният случай ? Да ти изброявам негативите досега е безмислено(ручаме жабетата), резултата е на лице ?
Ако искаш Вики в компито имам статията на Милен за руските служби в интернета, шъ я потърся и шъ я пусна.
И под тема "АКО СЕ НЕ БОРЕХМЕ С ЧЕГЕТАТА(като свиня с дуди) , А СИ БЯХМЕ ОПРАВИЛИ ИКОНОМИКАТА И СЪДЕБНАТА ВЛАСТ, ДО КЪДЕ ЩЯХМЕ ДА СТИГНЕМЕ"???
Кибик Блаже
ПП.Явно до сига не победихме чингетата вече 18 г.! Логик каква е антитезата при горният случай ? Да ти изброявам негативите досега е безмислено(ручаме жабетата), резултата е на лице ?
Ако искаш Вики в компито имам статията на Милен за руските служби в интернета, шъ я потърся и шъ я пусна.
blag009-
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:blag009 написа:Ако искаш Вики в компито имам статията на Милен за руските служби в интернета, шъ я потърся и шъ я пусна.
Блаже, от първия триумвират само Милен не се е регистрирал още, не ти ли праи фпечетление?
Ти пък, кой съм АЗЪ-БЛАЖЕ , че на Миленча да права забележка ???? Ни чинге, ни генерал !?!?
Но в интерес на истината , кугато се заядохме с Миленча в "меее...пууул" , по едно време взех дза МУ вада очките с тази статия, написана от някой си Милен Радев !!!!! Дори кугато се опита да ме сконфузи, МУ рекох, че не АЗЪ-БЛАЖЕ, а той Миленча върши работата на службите !!!! Абе беше едно шоу, за което се кефих през цялото време , и во истина взех да се питам "Аджеба кой има сметка да "раздухва" борба с ченгетата на ДС" ???
Да окам, че съм най-умния в България е смешно, защото имаше една естрадна песен за "Девете милиона мишлета" !
В живота съм се убедил в едно, "Най-трудно е да зададеш ПРАВИЛНИЯТ въпрос" ???
Кибик Блаже
Последната промяна е направена от на Съб 08 Дек 2007, 00:14; мнението е било променяно общо 1 път
blag009-
Вики виж тук :
Виртуалното око на Големия брат, І част
Бригади шетат из форумите
или как руските спецслужби контролират интернет
(Опит за изследване)
http://oshte.info/democracy/01authors/milen/milen005.htm - първа част
http://oshte.info/democracy/01authors/milen/milen007.htm - втора част
Кибик Блаже
Виртуалното око на Големия брат, І част
Бригади шетат из форумите
или как руските спецслужби контролират интернет
(Опит за изследване)
http://oshte.info/democracy/01authors/milen/milen005.htm - първа част
http://oshte.info/democracy/01authors/milen/milen007.htm - втора част
Кибик Блаже
blag009-
komarKo написа:Помощ, граждани! написа:
e няма такава патология - - да ровиш в интернет за да видиш колко струва едно такси...
par·ve·nu (pärv-n, -ny)
n.
A person who has suddenly risen to a higher social and economic class and has not yet gained social acceptance by others in that class.
какви интересни признания надничат иззад парвенющината:
Д. Боян написа:
Позволявам си да направя едно напълно неоснователно предположение: Келнерите в "Балкантурист", както и някои други категории трудещи се, бяха под специалното наблюдение на ... хм, определени служби и организации, като в течение на години им се даваше възможност да докажат лоялността си към режима. След промените режимът им се отплати, като им даде възможност да се ... хм, развиват...
Д. Боян написа:
През лятото на 1987-ма превеждах на една журналистка от Financial Times, която беше отседнала в бившия т.нар. "Шведски" хотел на Св. Константин...
Гост- Гост
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите