спорт
+19
Realistka
(Натали)
Admin
Логик
Робърт Боев
Надя
Таки
Sonia
Радомир
Помощ, граждани!
Boabab
komarKo
(pheras)
blag009
(Българанъ)
Лаик
chocho
сноб
nikiforov
23 posters
Страница 1 от 31
Страница 1 от 31 • 1, 2, 3 ... 16 ... 31
спорт
сигурно тия , които се интересуват от спорт, са по-малко от половината но Горчо е тук
Последната промяна е направена от на Нед 25 Ное 2007, 19:56; мнението е било променяно общо 1 път
Re: спорт
Guess who написа:днес волейбола беше добре
чочо, бихме Австралия 3:0
Добър ден, кацвам си в офиса след час висене в сервиза, и после - още 40 мин в трафика... Който се оплаква от Софийския, да дойде и види и този тук...
Това, че сме били Австралия - добре, ама аз, като си помисля, до сега не бях чувал, че те имат отбор във волейбола ...
chocho написа:
Това, че сме били Австралия - добре, ама аз, като си помисля, до сега не бях чувал, че те имат отбор във волейбола ...
ти може да не си чувал, ама вчера доста са се опънали на Бразилия май
Guess wh- Гост
chocho написа:
Добър ден, кацвам си в офиса след час висене в сервиза, и после - още 40 мин в трафика... Който се оплаква от Софийския, да дойде и види и този тук...
бе сигур ср. скорост не е под 20 km/h като в нашия случай
Лаик написа:chocho написа:
Ами в най-лошият случай до сега - 46 км за 3 часа
А средно - за окло час си стигам до къщи, коеот прави 46 км средна скорост
chocho написа:Ами в най-лошият случай до сега - 46 км за 3 часа
да ама пейзажът сигурно е по-готин, и билбордовете
Guess wh- Гост
chocho написа:Лаик написа:chocho написа:
Ами в най-лошият случай до сега - 46 км за 3 часа
при мен е бивало и по 40мин. за 3 км-сметай
Guess who написа:chocho написа:Ами в най-лошият случай до сега - 46 км за 3 часа
да ама пейзажът сигурно е по-готин, и билбордовете
Тук са забранени на аутобана...
Guess who написа:chocho написа:
ти може да не си чувал, ама вчера доста са се опънали на Бразилия май
Това е коментар под статията... Ей за това иде реч - когато тржабва, все едно е друг отбор... Та отиваме към нещо дето бях казал преди време - в главата, в главата е проблемът
http://dnes.dir.bg/2007/11/26/news2374974.html#sepultura
БРАВО! Страхотен мач! Ето това е нашият отбор! Невероятни играчи! Чак ми беше жал за горките австралийци... Само да бяха играли наполовина толкова добре и срещу Бразилия... Не знам какво стана тогава, на терена сякаш беше друг отбор... Но да гледаме напред! Да бием наред и да се задържим в тройката! Имаме великолепен отбор и изключителен треньор! Успех, момчета! БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!!!!!!!!!!!
Пак познатите ни номера - ние като не бием когато и когото трябва, все се надяваме някой друг да ни класира - съответно - не ни класира...
Шок: Русия „поляга“ на САЩ в последния кръг?
26 Ноември 2007, 14:00
Източник: Sportal.Bg
Смразяващ сценарий се готви на финалите на Световната купа в Япония, разбра «Меридиан Мач".
Ощетеният отбор ще бъде България, сочат сметките, а в основата на «посичането" на «трикольорите" е отборът на Русия.
...
В заключителната фаза на Световната купа Русия играе с Бразилия в предпоследния кръг, като този мач ще определи първия и втория в крайното класиране. После в последния си мач «сборная" излиза срещу САЩ и не е изключено да класира «янките" за олимпиадата за сметка на България."Меридиан Мач"
http://sport.dir.bg/2007/11/26/news2376321.html
Шок: Русия „поляга“ на САЩ в последния кръг?
26 Ноември 2007, 14:00
Източник: Sportal.Bg
Смразяващ сценарий се готви на финалите на Световната купа в Япония, разбра «Меридиан Мач".
Ощетеният отбор ще бъде България, сочат сметките, а в основата на «посичането" на «трикольорите" е отборът на Русия.
...
В заключителната фаза на Световната купа Русия играе с Бразилия в предпоследния кръг, като този мач ще определи първия и втория в крайното класиране. После в последния си мач «сборная" излиза срещу САЩ и не е изключено да класира «янките" за олимпиадата за сметка на България."Меридиан Мач"
http://sport.dir.bg/2007/11/26/news2376321.html
чочо, не знам защо толкова ги критикуваш "наш`те"...
само срещу Щатите изпуснаха питомното...
ама, случва се
ама, случва се
Guess wh- Гост
Guess who написа:чочо, не знам защо толкова ги критикуваш "наш`те"...
ама, случва се
Не тях, а това пусто манталитетче...
chocho написа:
май не си гледал тоя път срещите...
Guess wh- Гост
май не си гледал тоя път срещите...
Не, ама горе съм подчертал нещо от някой, който е
chocho написа:
за това, подчертаното -
мачът с Бразилия беше само двайсетина часа след тричасовата епична битка с Щатите...
съвсем логично си беше...
не обичам такава "запалянковщина"
Guess wh- Гост
за това, подчертаното -
мачът с Бразилия беше само двайсетина часа след тричасовата епична битка с Щатите...
съвсем логично си беше...
не обичам такава "запалянковщина"
Абе може и така да е, ама аз се питам дали ако бяха руснаците - или пък бразилците - в нашето положение, щяха да играят по същия начин ?
доколкото си спомням в Русия имаше около 6млн. картотекирани волейболисти, бразилските сигур също са доста..
за мен е достатъчно, че нашите бият от време на време всички от така нар. световен елит в този спорт....
за мен е достатъчно, че нашите бият от време на време всички от така нар. световен елит в този спорт....
chocho написа:
Абе може и така да е, ама аз се питам дали ако бяха руснаците - или пък бразилците - в нашето положение, щяха да играят по същия начин ?
а германците?
те как са с манталитета и победите във волейбола?
Guess wh- Гост
Страница 1 от 31 • 1, 2, 3 ... 16 ... 31
Страница 1 от 31
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите