Добре заварил.
+5
Логик
Boabab
chocho
Homan
(Ivan)
9 posters
Страница 1 от 3
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Re: Добре заварил.
Ivan написа:Здравeйте.
Здрасти! И?
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
Грешката е неволна
Опитах се да отговоря на любезния поздрав на домакина на форума в друга тема, но извънземните си направиха шега и 'организираха' нова тема.
Аз ако може ще постоя само до вратата да ви послушам как си хортувате. Няма да преча, а и обущата съм си изчистил да не цапам по метеното. Но, ако нещо преча, одма шъ си тръгна.
Аз ако може ще постоя само до вратата да ви послушам как си хортувате. Няма да преча, а и обущата съм си изчистил да не цапам по метеното. Но, ако нещо преча, одма шъ си тръгна.
(Ivan)- Брой мнения : 71
Registration date : 18.01.2008
Ivan написа:Опитах се да отговоря на любезния поздрав на домакина на форума в друга тема, но извънземните си направиха шега и 'организираха' нова тема.
Глупости! Тук винаги си има нужда от почистване - много гости влизат, а вратите принципно са винаги отворени, не ядем хора, само от време на време се ръфаме ... Хубаво е да се поогледаш/поослушаш, но пък излишната скромност може да се окаже проблем Давай!
Homan-
Скромността - проблем?
Окога това? Нали скромността краси човека.
Или проблемът е в излишната?
Прекаленият светец и Богу не е драг?
Ivan написа:Окога това? Нали скромността краси човека.
аха, близо си!
Homan-
Безпокои ме нещо
Не обичам да ръфам или да ме ръфат. Има ли начин да се избегне отъсването на скъпоценни части от тялото ми? Достатъчно ли е да не ръфам, за да не ме ръфат? Все пак не вярвам да ръфате безразборно всеки новодошъл за поздрав. Трябва да иам някякъв ред и в ръфането. Или?
Ivan написа:Не обичам да ръфам или да ме ръфат. Има ли начин да се избегне отъсването на скъпоценни части от тялото ми? Достатъчно ли е да не ръфам, за да не ме ръфат? Все пак не вярвам да ръфате безразборно всеки новодошъл за поздрав. Трябва да иам някякъв ред и в ръфането. Или?
Значи не си любител на дърлинга - и това е някаква информация Тук се ръфат старите кучета, останалите правят залагания Да поясня - шегувам се!
Homan-
Не, не е дърлингът любимия ми спорт
Предпочитам кърлинга, но най-вече обичам да бъда дарлинг с хората.
Има ли начин в този форум да си останеш какъвто си или ще трябва да се ръфам с другите, заради съмнителното удоволствие да видя името си във форума?
Има ли начин в този форум да си останеш какъвто си или ще трябва да се ръфам с другите, заради съмнителното удоволствие да видя името си във форума?
Ivan написа:Предпочитам кърлинга, но най-вече обичам да бъда дарлинг с хората.
Не е нужно да участваш в дърлинга - правиш сам избора си какъв да бъдеш тук... Мисля, че именно за това си решил да се регистрираш - не заради името, а заради нещо друго, което ти само знаеш. Но наистина ще е хубаво да бъдещ себе си... Щот не се знае дали няма да те привикат на мУдУрация, и тогава ще стане ясно от коя партия си и колко носиш А кърлинга тук можеш винаги да го практикуваш - леееекото плъзгане с добро насочване и ... си спестяваш някой и друг шев по Егото...
Homan-
Настина, приятна вечер и на теб! И дано да ти е весело тук!
Homan-
Муду...какво?
Бре, тази дума не бях е чувАл. Звучи ми като вуудуу (voodoo). Пък да не е нещо като учителски съвет, когато привикват и родителите? А после следва модерирането от страна на родителското тяло?
А какво трябва да нося за тези муду-срещи? Бира, кебапчета, да нося на бой?
Когато му дойде времето...
Ivan написа:Бре, тази дума не бях е чувАл. Звучи ми като вуудуу (voodoo). Пък да не е нещо като учителски съвет, когато привикват и родителите? А после следва модерирането от страна на родителското тяло?
ще разбереш, освен ако междувременно не решиш, че ти е скучно
Homan-
Здравейте, отново.
Мога ли да Ви запитам нещо?
Питай, чадо, питай...
Ivan написа:Здравейте, отново.
Ама гледай да ме уцелиш до 17.00, щот инак трябва да се карам с фамилията за свободни минутки пред домашния комп.
Homan-
За никовете и имената
Homan фамилното Ви има ли е? Щото другите в този форум са избрали за никове собсtвени имена или пък ползват никове, отрязаващи некви качества..
Това е името на един фотограф, чиито работи ми харесваха преди време... Не държа на абсолютната анонимност, но когато се регистрирах в този форум, направих кратко представяне на себе си... Така че - останалите ме познават - виртуално и реално. А Вие, Иване, каква презентация направихте ?!?!? Шегувам се!Ivan написа:Homan фамилното Ви има ли е? Щото другите в този форум са избрали за никове собсtвени имена или пък ползват никове, отрязаващи некви качества..
Homan-
За никовете и имената
А, това е добре, зашото си помислих, че сте тя-вълк от Иран, което ме озадачи леко.
Не знаех, че презентацията е нобходимо условие. Аз съп просто Иван . Намям никакви постижения, с които да се похваля.
Не знаех, че презентацията е нобходимо условие. Аз съп просто Иван . Намям никакви постижения, с които да се похваля.
Вълчицата...Ivan написа:А, това е добре, зашото си помислих, че сте тя-вълк от Иран, което ме озадачи леко.
"Прецентацията" не е необходимо условие, а само пожелателно ... Въпрос на стил и вкус ...
Homan-
Т.е., ако не искам да ме преценират, то това означава, че ми липсва добър вкус и стил?
Глупости!
Ivan написа:Т.е., ако не искам да ме преценират, то това означава, че ми липсва добър вкус и стил?
Защо не се включиш в другите теми, Иване? Постни например някоя снимка, или пък линк към музика, която ти харесва, или направи някакъв бегъл коментар на онова, което четеш тук.... а ти току се свреш в таз тема, и само подпитваш Никой не те кара насила да правиш каквото и да е, стой си, чети си, питай си, но ако все си мълчиш, или пък само с мен си говориш тук... как някой може да прецени имаш ли добър вкус и стил? Макар да се съмнявам, че те интересуват преценките на другите... Ето, аз те питам, коя книга си чел напоследък? И каква музика слуша тази сутрин?
Homan-
Homan написа:Ivan написа:Т.е., ако не искам да ме преценират, то това означава, че ми липсва добър вкус и стил?
Защо не се включиш в другите теми, Иване? Постни например някоя снимка, или пък линк към музика, която ти харесва, или направи някакъв бегъл коментар на онова, което четеш тук.... а ти току се свреш в таз тема, и само подпитваш Никой не те кара насила да правиш каквото и да е, стой си, чети си, питай си, но ако все си мълчиш, или пък само с мен си говориш тук... как някой може да прецени имаш ли добър вкус и стил? Макар да се съмнявам, че те интересуват преценките на другите... Ето, аз те питам, коя книга си чел напоследък? И каква музика слуша тази сутрин?
http://www.leeiacocca.net/
Чочо, това ли четеш сега? Филантропизмът не е за всеки
Homan-
Homan написа:Чочо, това ли четеш сега? Филантропизмът не е за всеки
На самолета го минах миналата седмица
chocho написа:Homan написа:Чочо, това ли четеш сега? Филантропизмът не е за всеки
На самолета го минах миналата седмица
Трябва и аз да попътувам със самолет, белким успея да прочета нещо ново, а аз все току отгръщам страниците на стари книжлета - завчера - Театрален роман на Булгаков....
Homan-
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Годината на мишока
» Флора, фауна, имена на растения и други...
» АНКЕТА: За кого ще гласувате на 5 юли ?
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Анкета дали Велзевул да бъде изгонен и/или предупреден
» Флора, фауна, имена на растения и други...
» АНКЕТА: За кого ще гласувате на 5 юли ?
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Анкета дали Велзевул да бъде изгонен и/или предупреден
Страница 1 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите