Добре заварил.
+5
Логик
Boabab
chocho
Homan
(Ivan)
9 posters
Страница 3 от 3
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Колко Ви е часът?
Моля и други съфорумци да споделят свои проблеми с часа, за да може да се отдели "общото" от "частното".
Форумци-гости
Загубих дирята на едно допитване на Админа относно самоотписали се форумци, които в старите си постинги сега се явяват като "гости". Смятам, че е добре те да появяват там с тогавашните си никове. Това е част от историята и тя трябва да си остава неподправена. Стига това да е технически възможно. След като постингите могат да се четат, как иначе ще отделим един "гост" от друг?
Гости
Логико, цялата работа е в това, че има дилема:Загубих дирята на едно допитване на Админа относно самоотписали се форумци, които в старите си постинги сега се явяват като "гости". Смятам, че е добре те да появяват там с тогавашните си никове. Това е част от историята и тя трябва да си остава неподправена. Стига това да е технически възможно. След като постингите могат да се четат, как иначе ще отделим един "гост" от друг?
1. Ако се изключи възможността форумните членове да се самоотписват, те ще продължат да присъстват с всичките си атрибути. Просто няма да пишат. Докато .. :
2. Някои поискат те да бъдат отписани от Админа. Което означава: "Аз не само че искам да спра да пиша тук, но настоявам да се заличи моето досегашно присъствие тук!"
Ето ти една реална кауза: как би постъпил ти, като Админ?
Те това попитах Демоса!
...scripta manent
Значи няма да могат да искат такова нещо! Както са казвали древните, "писаното остава". Това е положението! Ако някой си мисли, че ще пише нещо, което после да изтрие, бих му казал да си е правил сметката. Ако не иска повече да пише - да не пише. Това може да бъде обявено и от Админа. Но да се заличава авторството на постинги, които остават достъпни, но с автор "Гост", ми се струва неподходящо.Таки написа:Някои искат те да бъдат отписани от Админа. Което означава: "Аз не само че искам да спра да пиша тук, но настоявам да се заличи моето досегашно присъствие тук!"
Във връзка с горното искам пак да попитам: има ли някакво развитие моят въпрос за достъпа до всички мнения на даден участник, а не само до фиксиран брой страници?
Така мисля и аз, Логик
Скриптата да е манент, а отписването да бъде с 'бан' - самопожелателен и снимаем при заявка.
Сега ще си полегна, а довечера ще въведа и обявя промените.
До после.
Сега ще си полегна, а довечера ще въведа и обявя промените.
До после.
За новодошлите блъдни оФсе:
О, вий прекрачващи тоз праг помнете – надежда всяка тука оставете:
Веднъж в тоз форум нещо да постнете, да го изтрийте после- забравете.
(Ivan)- Брой мнения : 71
Registration date : 18.01.2008
Ето, Логико, защо много неща са всуе..
Не са всуе защото Ivan пише горното. А защото то е написано преди почти 4 часа и никой от по-опитните форумни членове не смята за нужно да го коментира.
О, вий прекрачващи тоз праг помнете – надежда всяка тука оставете:
Всички знаят, че докато са форумни членове, те могат да редактират ВСЕКИ свой пост, от първия до последния, вкл. до свеждането му до няколко символа, напр. *** . Това ще може да направи и всеки, желаещ да се отпише, преди да го заяви.
Но не! "Надежда всяка оставете" и "оФсе" от една страна, пълна апатия - от друга.
Тогава - за какво да се абят, админ и модератор?
Кажи си, Иване!
Не демонизирайте Ивана! Това е вечният призив към медиите по отношение на Костов, а моят - по отношение на наш Иван. Аз писах да се покажат имената на "гостите", Иван май е против повече от любов към изкуството и по-скоро римата диктува горното негово мнение. А форумци комай нямаше логнати последните четири часа. Ти си се събудил от твоята сиеста, но другите вероятно не са. Само аз съм вечно буден, да не се надяваш! И продължавам да чакам да видя имената на "гостите". А в това време бдя над правото дело на Ленин-Сталин-Червенкòв.Таки написа:Не са всуе защото Ivan пише горното. А защото то е написано преди почти 4 часа и никой от по-опитните форумни членове не смята за нужно да го коментира.
Имената на досегашните гости са загубени.
Окончателно. Е, при отделни постинги могат да се възстановят от контекста, но толкова.
Въпросът беше да няма нови "гости". Но щом се появи и "сатанизъм" и "поетична мотивировка" , аз се отказвам от обсъждане на идеята, за да не се наложи, след още 4 часа, да доказвам, че не съм слон. Ако Боабаб иска, нека води разговор по въпроса.
Въпросът беше да няма нови "гости". Но щом се появи и "сатанизъм" и "поетична мотивировка" , аз се отказвам от обсъждане на идеята, за да не се наложи, след още 4 часа, да доказвам, че не съм слон. Ако Боабаб иска, нека води разговор по въпроса.
Демони разни...
Дух беспокойный, дух порочный.
Кто звал тебя во тьме полночной?
Твоих поклонников здесь нет
Кто звал тебя во тьме полночной?
Твоих поклонников здесь нет
Отново по темата
Не ми харесва идеята да се променят условиятя на 'договора', след като веднъж е бил 'подписан'. Това е. Може би въпрос на принципи, но тежко тому, който ги няма.
Който иска да спори да си помисли първо дали ще се съгласи безропотно и плувайки, ако не Админ-а, а банката му изпрати вест, че едностранно променя условията на договора, който вече е бил подписан, пронумерован и прошнурован.
Който иска да спори да си помисли първо дали ще се съгласи безропотно и плувайки, ако не Админ-а, а банката му изпрати вест, че едностранно променя условията на договора, който вече е бил подписан, пронумерован и прошнурован.
Re: Добре заварил.
и кога тукашният админ е променил едностранно договор с някого от участниците във форума?
Партизан за бой се стяга, лъскат шпаги, мечове.
Обсъждахме идеи за промени. По-добре четете внимателно, преди да се хвърляте в бой.
какво точно имаш предвид
почистването от неактивни ли?
ам кажи му го, като ти дреме - не драматизирай
сваляй пелената, медиапуулче*
*няма начин да не си вирял там
ше дойдеш ли на мудурация
почистването от неактивни ли?
ам кажи му го, като ти дреме - не драматизирай
сваляй пелената, медиапуулче*
*няма начин да не си вирял там
ше дойдеш ли на мудурация
Ivan написа:Обсъждахме идеи за промени. По-добре четете внимателно, преди да се хвърляте в бой.
нема бой бе
само густо на админа
Студено, много студено...
Внимавайте, плувате в зоната на айсберги.
Нямам хабер за какъв медиа басейн говорите.
Или имахте предвид медиен билярд?
Oh, get over it. LOL
Нямам хабер за какъв медиа басейн говорите.
Или имахте предвид медиен билярд?
Oh, get over it. LOL
Активни-пасивни. Стана като в гей сайт
При 30 души 'актив' прочистването от неактивните може да се окаже жив пасив. Преди няколкио дни и друг форумец изказа подобно мнение, но в друг контекст.
Добре дошъл, г-н Йончевъ!
(Българанъ)-
Брой мнения : 413
Registration date : 16.10.2007
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Годината на мишока
» Флора, фауна, имена на растения и други...
» АНКЕТА: За кого ще гласувате на 5 юли ?
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Анкета дали Велзевул да бъде изгонен и/или предупреден
» Флора, фауна, имена на растения и други...
» АНКЕТА: За кого ще гласувате на 5 юли ?
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Анкета дали Велзевул да бъде изгонен и/или предупреден
Страница 3 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите