Коледа - Нова Година
+18
Кикимора
Admin
mukla
(siccor)
Homan
Boabab
Робърт Боев
komarKo
chocho
Dreamcatcher
Помощ, граждани!
Sonia
Лаик
Логик
nikiforov
сноб
Надя
Таки
22 posters
Страница 15 от 16
Страница 15 от 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Висш курс по лицемерие
А, не мога да отмина този коментар! Всички сме карали висш курс по лицемерие, след като сме чада на Медиапул форум. Там са били разработени и утвърдени редица форми, къде по-елегантни от това "почти на всички" .. :Както решиш. Можеш просто да отминеш поздрава ми, който явно не е в стил висш курс по лицемерие - не съм го карала...
- ЧНГ на всички приятели !
- ЧНГ на всички добри хора !
И най-модното:
- ЧНГ на всички доблестни членове на ЕСФ !
На мен най-ми става смешно с това "добри хора" . Много доброта, та прелива от форум на форум .. Фонтани от добрина, водопади от благост ..
Re: Коледа - Нова Година
....
Последната промяна е направена от Homan на Сря 07 Яну 2009, 12:59; мнението е било променяно общо 1 път
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
...
....
Последната промяна е направена от Homan на Сря 07 Яну 2009, 13:00; мнението е било променяно общо 1 път
Homan-
....
Последната промяна е направена от Homan на Сря 07 Яну 2009, 13:00; мнението е било променяно общо 1 път
Homan-
Моля за пунктуалност!
Аз не съм! Затова горното всички да се чете почти всички!Таки написа:Всички сме карали висш курс по лицемерие, след като сме чада на Медиапул форум.
Таки написа:
Всички сме карали висш курс по лицемерие, след като сме чада на Медиапул форум.
на мен по-скоро Медиапул форум ми е чадо...
ма го разхайтих, и сега му липсват първите седем
Наситена биография
И не само! Живял и във фашизъм, и в монархия, и в социализъм, а сега и в демокрация... Опазил те Господ да живееш в интересно време, дето казвали китайците.Таки написа:Ти си "връстник на Свободата" !
Логик написа:И не само! Живял и във фашизъм, и в монархия, и в социализъм, а сега и в демокрация... Опазил те Господ да живееш в интересно време, дето казвали китайците.
на мен соца ми беше скучен като време...
Живял и във фашизъм ..
Е, тогава си бил "със жълто около устата" , та не се брои. Казват, че важни били първите седем години. Е, аз няма да спра да ти напомням, докато пукна, че твоите първи седем са били изживяни в комунистическа България, а моите - в капиталистическа Гърция! Така де ... Ама ха ...
Та на тема "първи седем години" аз мога да разговарям само с колежката Реалистка и с колегата Калчевъ. Може би и с Бабатата - не съм много сигурен..
Та на тема "първи седем години" аз мога да разговарям само с колежката Реалистка и с колегата Калчевъ. Може би и с Бабатата - не съм много сигурен..
komarKo написа:Логик написа:И не само! Живял и във фашизъм, и в монархия, и в социализъм, а сега и в демокрация... Опазил те Господ да живееш в интересно време, дето казвали китайците.
на мен соца ми беше скучен като време...
На колко годинки беше тогава?
chocho написа:
кога "тогава" бе chocho?
то беше едно протяжно време - нищо не се случва...
En attendant Godot
А че да не би да са ти предлагали билети за друго представление? Това беше - моноспектакъл! "Интересното време" е сега, Комарко, в "прехода", който никой не знае към какво е и затова вероятно ще продължи повече от "Великия поход", до + ∞. Че какво по-интересно от очакването на нещо, което не знаеш какво е и кога ще дойде? Дето и ти викаш, тогава беше безвремие, защото нищо не се случваше. А сега е суперинтересно, защото си в очакване най-накрая "нещото" да се случи.komarKo написа:на мен соца ми беше скучен като време...
Отговарям и на Таки. Напразно омаловажаваш месеците ми, преживени във фашисткото иго. Някои мои връстници активни борци станаха, защото доказаха, че в бебешката им количка оръжие за партизаните е било пренасяно. А в моята, ако не оръжие, то позиви може и да са пренасяни, ама пуста моя скромност - от тогава, та до днес...
komarKo написа:chocho написа:
кога "тогава" бе chocho?
то беше едно протяжно време - нищо не се случва...
През соца, кога иначе ...
Иначе през моето детство все нещо се случваше, и все интересно
От най-млади години - в първите редици на борбата..
Ако ще си мерим АБПФК-тата, аз също мога да представя документи. Като съм бил на около година, майка ми ме взела на едно свиждане с дядо ми в атински затвор, малко преди да го прехвърлят в концлагера на о-в Икария. Дядото поискал да ме вземе на ръце, надзирателят разрешил (явно е бил някакъв криптокомуняга) , та ме взели "вътре" и ме поразходили из килията. Ерго, аз съм бил, макар и за минути, политзатворник, с което ти не можеш да се похвалиш..Отговарям и на Таки. Напразно омаловажаваш месеците ми, преживени във фашисткото иго. Някои мои връстници активни борци станаха, защото доказаха, че в бебешката им количка оръжие за партизаните е било пренасяно. А в моята, ако не оръжие, то позиви може и да са пренасяни, ама пуста моя скромност - от тогава, та до днес...
Без майтап, в някакъв прашен ъгъл на паметта ми е останала картината на тези странни вертикални железни прътове, един до друг.. Нали едно дете се впечатлява веднага от непознатото.
След около година дядото ми е бил пребит като куче от надзиратели-демократи на концлагера "Икария". Като се върнахме в Гърция, баща ми отиде на острова, успя да намери гроба на дядото, взе костите му и ги погреба в "семейното гробище" на Профит Илия.
Последната промяна е направена от Таки на Вто 06 Яну 2009, 16:13; мнението е било променяно общо 3 пъти
chocho написа:
виж колко некоректен става въпросът ти...
бил съм и на две и на двайсет...
виж колко некоректен става въпросът ти...
бил съм и на две и на двайсет...
Не е така, ако се замислиш - и на 2 и на 20 са се случвали повече неща - на теб де - отколкото днес
chocho написа:
Не е така, ако се замислиш - и на 2 и на 20 са се случвали повече неща - на теб де - отколкото днес
абе вземи да прочетеш едно годишно течение на "Отечествен фронт" от тогава, пък после ще говорим...
абе вземи да прочетеш едно годишно течение на "Отечествен фронт" от тогава, пък после ще говорим...
Аз като бях на 14 четях Джек Лондон, не "ОФ"
chocho написа:
Аз като бях на 14 четях Джек Лондон, ....
тоя не беше ли комуняга?
Аз като бях на 14 четях Джек Лондон, ....
тоя не беше ли комуняга?
Ни 'нам...
Ама пишеше за силни хора, които се борят и постигат това, което искат
тоя не беше ли комуняга?
... силни хора, които се борят и постигат това, което искат
верно много се размило всичко
Последната промяна е направена от сноб на Вто 06 Яну 2009, 16:37; мнението е било променяно общо 1 път
Страница 15 от 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Similar topics
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Поздравления и покани 2
» Mare Nostrum 6
» Ден за мудурация?
» Галерия "Пластичен взрив"
» Поздравления и покани 2
» Mare Nostrum 6
» Ден за мудурация?
» Галерия "Пластичен взрив"
Страница 15 от 16