Коледа - Нова Година
+18
Кикимора
Admin
mukla
(siccor)
Homan
Boabab
Робърт Боев
komarKo
chocho
Dreamcatcher
Помощ, граждани!
Sonia
Лаик
Логик
nikiforov
сноб
Надя
Таки
22 posters
Страница 9 от 16
Страница 9 от 16 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16
Re: Коледа - Нова Година
nikiforov написа:Логик , гледам ,че свикваш с ежедневната форумна разходка ...
в карето...
Форумна разходка?
Не ми е необходима разходка! Нашият форум ме осведомява достатъчно. Ето, гледам Таки го отрупват с иноземни подаръци и те висят на нашата елха. Само за Надя се притеснявам - загуби се това девойче... Дали да не я потърся по други форуми? Ама как да я намеря, като е под име ново и вънкашност чужда? Ох, дано се върне по-скоро, че нещо и с руския закъсахме...nikiforov написа:Логик , гледам ,че свикваш с ежедневната форумна разходка ...
Остава още да се провери ..
.. дали някои са я "закъсали" с руския, или други - с чувството за езиков хумор.
Не знам дали този буржуй Вольдемар си е взел бележка, но аз започнах сериозно да тренирам:
( трейлър )
Не знам дали този буржуй Вольдемар си е взел бележка, но аз започнах сериозно да тренирам:
( трейлър )
Коледна Елха 2008
Списък на дарителите и техните подаръци
Надя: портрет на Сталин + топка със злато и диаманти
Лаик: топки със звездички
Таки: една австрийска заплата
Сноб: кристално еленче
Sonia: водка El Che
Dreamcatcher: една секси Снежанка
komarKo: капиталистическо прасе-касичка
Помощ, граждани!: фанелка 'Fuck Authority"
Логик: Гюстав Курбе, "Сън" (фрагмент)
(Българанъ): златна плочка със символа на ДСБ
nikiforov: коледно хлебче
Homan: консерва от Andy Warhol
siccor: златен архар
mukla: мандарин
Логик и Админ: Amanita muscaria, за едни празнични халюцинации
Madicken (Безпризорни): Водка Absolut
Помощ от приятел
Ами че помагай, де! Като я няма Надя...Кикимора написа:Определено сте я закъсали с руския.... Shocked
Празничен концерт
Празничен концерт 2008 Non ho l'età Cigliola Cinquetti, 1983 Очарователната италианка изпълнява след 19 години песента, с която стана известна на фестивала в Sanremo |
Празничен концерт
Празничен концерт 2008 Come prima Dalida Някъде през 60-те. Същата песен в изпълнение на Cliff Richard |
Коледа - Нова Година
Празничен концерт 2008 Една малка разходка в Света гора в съпровод на избрани песнопения на Stеphan Micus от неговия албум, посветен на Атон |
Коледа 2008
Събрал съм хубави Коледни записи от цял свят и започвам тяхното излъчване днес. След Коледа ще продължа с новогодишната серия, по традиция посветена на олдита. Приятно слушане.
Коледен Концерт 2008 Поздрав от Прага Lucie Bila и детският хор Boni Pueri Andrew Lloyd Weber, Pie Jesu |
Коледа 2008
Следващият поздрав е от Италия. Използвам повода да поканя Соня за участие в концерта, с посочен от нея запис на Kreativi.
Коледен Концерт 2008 Поздрав от Италия Andrea Bocelli John Francis Wade, Adeste Fideles |
Коледна Елха 2008
Списък на дарителите и техните подаръци
Надя: портрет на Сталин + топка със злато и диаманти
Лаик: топки със звездички
Таки: една австрийска заплата
Сноб: кристално еленче
Sonia: водка El Che
Dreamcatcher: една секси Снежанка
komarKo: капиталистическо прасе-касичка
Помощ, граждани!: фанелка 'Fuck Authority"
Логик: Гюстав Курбе, "Сън" (фрагмент)
(Българанъ): златна плочка със символа на ДСБ
nikiforov: коледно хлебче
Homan: консерва от Andy Warhol
siccor: златен архар
mukla: мандарин
Логик и Админ: Amanita muscaria, за едни празнични халюцинации
Madicken (Безпризорни): Водка Absolut
Коледа 2008
Коледен Концерт 2008 Поздрав от Гърция Смесеният хор на община Родос изпълнява местните "каланди" |
Thessaloniki by Night
Това е най-красиво осветената елха, която съм виждал! Както личи, на всяко клонче има по лампичка. Нещо обаче ми се губи на снимката. А то е, защото не е правена с подходяща фотоапаратура. Ако беше снимано с инфрачервени лъчи, щяха да се видят горещите солунянки на този площад, които ми взеха акъла миналото лято. Уви, тогава великият Аристотел отиде на заден план...Таки написа:Една хубава снимка на коледната украса на солунския площад "Аристотелус"
Знаменити коледни елхи
При категорията "технологични елхи" , Belo Horizonte (на север от Рио де Жанейро) май продължава да води в света със своята огромна конструкция, построена върху голям сал на езерото Pampulha. Засега - една фантастична снимка на елхичката, а по-късно - някои данни за нея.
Pampulha Christmas Tree
И така, някои технически данни за бразилското дръвче, във версията му 2008:
Височина 59 м (за сравнение: камбанарията на храма "Ал. Невски" е висока 53 м.) , тегло 300 тона. Осветява се с 22 500 клъстъри от LED (светещи диоди) , с което консумира само 30% от енергията, която би била необходима при класически крушки.
По-ниската консумация и по-бързата реакция на LED-крушките улесняват и чудесата, които се правят с това дърво. Ето един 9-минутен концерт за бразилска елхичка, електроника, софтуер и вкус (последният - не винаги на желаната висота, но .. хайде..) . Вижда се ясно, че идеята да се използва голяма водна площ на града осигурява не само чудесна видимост от едно огромно пространство, но и уникалното отражение на елхата в повърхността на водата. Интересно, как ли се чувства човек, когато посреща Коледа и Нова Година сред знойно лято .. ? Може би някак си така:
Не пропускайте и другите филмчета, които предлага YouTube накрая.
Височина 59 м (за сравнение: камбанарията на храма "Ал. Невски" е висока 53 м.) , тегло 300 тона. Осветява се с 22 500 клъстъри от LED (светещи диоди) , с което консумира само 30% от енергията, която би била необходима при класически крушки.
По-ниската консумация и по-бързата реакция на LED-крушките улесняват и чудесата, които се правят с това дърво. Ето един 9-минутен концерт за бразилска елхичка, електроника, софтуер и вкус (последният - не винаги на желаната висота, но .. хайде..) . Вижда се ясно, че идеята да се използва голяма водна площ на града осигурява не само чудесна видимост от едно огромно пространство, но и уникалното отражение на елхата в повърхността на водата. Интересно, как ли се чувства човек, когато посреща Коледа и Нова Година сред знойно лято .. ? Може би някак си така:
Не пропускайте и другите филмчета, които предлага YouTube накрая.
Коледа 2008
Коледен Концерт 2008 Поздрав от Варшава Солисти на Polish Nightingales Bonaventura Rubino, O laeta dies |
Коледа 2008
Коледен Концерт 2008 Поздрав от Букурещ Maramures Plecator Byzantion choir Romanian christmas carol |
Коледа 2008
Коледен Концерт 2008 Поздрав от Германия Windsbacher Knabenchor Две немски Коледни песни |
Страница 9 от 16 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16
Similar topics
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Поздравления и покани 2
» Mare Nostrum 6
» Ден за мудурация?
» Галерия "Пластичен взрив"
» Поздравления и покани 2
» Mare Nostrum 6
» Ден за мудурация?
» Галерия "Пластичен взрив"
Страница 9 от 16