Коледа - Нова Година
+18
Кикимора
Admin
mukla
(siccor)
Homan
Boabab
Робърт Боев
komarKo
chocho
Dreamcatcher
Помощ, граждани!
Sonia
Лаик
Логик
nikiforov
сноб
Надя
Таки
22 posters
Страница 8 от 16
Страница 8 от 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
На чаша "Хванчкара" с Надя
Какво ли не прави Интернет! Пак ми се допи "Хванчкара", та реших да видя какво предлага Гуглето. И хоп, чета "поне десет вида". Брех, викам си, и отварям страницата. Какво да видя - той моят постинг отпреди една година! Я, викам си аз тогава, да подновя диалога с Надя. Тогава тя ми е пратила три екранни бутилки. Дали пък вместо тях сега няма да намери една стъклена? Та най-накрая да се чукнем в памет на другаря Сталин? Зер наближава рожденият му ден... Аз, дето не пия, за него ще отпия, че и грузински тост ще произнеса! А ако някой знае намира ли се в някой магазин това вино, да пише!
Надя да не се прави на провинциална госпойца! Ако и великият Сталин не може да ни сбере, каква "настоящая коммунистка" е тя? Слез сред масите, Надьо!
Надя да не се прави на провинциална госпойца! Ако и великият Сталин не може да ни сбере, каква "настоящая коммунистка" е тя? Слез сред масите, Надьо!
Празници при Линардо
Няма Възкресение при Линардо,
нито подаръци, нито свещи и червени яйца.
Само червено вино в полуизпитите чаши.
Радост за бедния и самотния:
няма Възкресение при Линардо..
Рождество при Линардо,
но Светец не е минавал от тук.
Само Мария с трима сина -
непокръстени малки Христосчета,
и с един старец - дърводелец.
Рождество при Линардо..
Нова Година при Линардо,
пълна с Дедо Коледи
които раздават подаръци на знаещите
парички и огърлички.
Нова Година при Линардо.
Линардо никога не затваря.
Не ходи на вечерна литургия,
но всеки бродяга ще намери
при него огън да се стопли.
Кой ли е виждал Господа?
Може да е и Линардо ...
Коледна баница
Гледайте какво са сервирали планинарите:
ВИТА БАНИЦА С КЪСМЕТИ
На мен ми се падна ВРЕМЕ. А времето е ПАРИ, ergo...
ВИТА БАНИЦА С КЪСМЕТИ
Re: Коледа - Нова Година
Логик написа:Гледайте какво са сервирали планинарите:
ВИТА БАНИЦА С КЪСМЕТИ
Пък на мен
Годината идна красива, съдбовна,
ще бъдеш в плен на магия любовна.
Коледна Елха 2008
Списък на дарителите и техните подаръци
Надя: портрет на Сталин + топка със злато и диаманти
Лаик: топки със звездички
Таки: една австрийска заплата
Сноб: кристално еленче
Sonia: водка El Che
Dreamcatcher: една секси Снежанка
komarKo: капиталистическо прасе-касичка
Помощ, граждани!: фанелка 'Fuck Authority"
Логик: Гюстав Курбе, "Сън" (фрагмент)
(Българанъ): златна плочка със символа на ДСБ
nikiforov: коледно хлебче
Homan: консерва от Andy Warhol
siccor: златен архар
mukla: мандарин
Логик и Админ: Amanita muscaria, за едни празнични халюцинации
Madicken (Безпризорни): Водка Absolut
друг път го "пропускай !- какво общо виждаш в предкласика и тоя ?Надя написа:...................
ТИ наистина нямаш мярка ...и мозък !
може и в обратен ред
Благодаря, отдавна не ми беше правил комплимент, а за мен твоето мнение е важно.nikiforov написа:друг път го "пропускай !- какво общо виждаш в предкласика и тоя ?Надя написа:...................
ТИ наистина нямаш мярка ...и мозък !
може и в обратен ред
На праздновании четырёхлетней годовщины нашей красной кавалерии выступил основатель Конной армии и её почётный красноармеец товарищ Сталин.
Товарищ Сталин подчёркивает, что в момент организации основного ядра конницы, как зачатка будущей Конной армии, её вдохновителям пришлось столкнуться с мнением руководящих военных кругов и военспецов, отрицавших необходимость организации конницы вообще.
Самая характерная страница истории Конной армии это то, что летом 1919 года кавалерия превратилась у нас в соединение массы конницы с массой пулемётов. Знаменитая "тачанка" является показателем этого соединения.
Как бы ни была велика наша конница, если она в своих действиях не сумеет соединить силу коня с силой пулемёта и артиллерии, она перестанет быть серьёзной силой. .................
Товарищ Сталин подчёркивает, что в момент организации основного ядра конницы, как зачатка будущей Конной армии, её вдохновителям пришлось столкнуться с мнением руководящих военных кругов и военспецов, отрицавших необходимость организации конницы вообще.
Самая характерная страница истории Конной армии это то, что летом 1919 года кавалерия превратилась у нас в соединение массы конницы с массой пулемётов. Знаменитая "тачанка" является показателем этого соединения.
Как бы ни была велика наша конница, если она в своих действиях не сумеет соединить силу коня с силой пулемёта и артиллерии, она перестанет быть серьёзной силой. .................
Даешь коня!
А сила всадника вроде бы не нужна, милая?Надя написа:Как бы ни была велика наша конница, если она в своих действиях не сумеет соединить силу коня с силой пулемёта и артиллерии, она перестанет быть серьёзной силой.
Драга Надя, напълно разбирам твоите музикални предпочитания! Нямаш обаче тактика, а Никифоров вероятно би казал - и такт (преди да те замери с бронзова отливка). Ако беше публикувала първо основополагащите наставления на другаря Сталин за конницата и тачанката, тогава на всички щеше да е ясна и музикалната илюстрация към тях. И Никифоров в никой случай нямаше да се подразни, сигурен съм! Пък и една илюстрация да му пуснеш - все пак човек на изкуството е, да му стоплиш сърцето с нещо такова:
Коледни звезди
Струва ми се, че "скелети" на многостени не са подходящи за коледни звезди. Предлагам ти две звезди в буквалния смисъл на думата. И двете са "изобретени" от Кеплер за нуждите на неговата космология (1619). Той ги е нарекъл "малък и голям звезден додекаедър". Ето ги в цялото им великолепие, та Надя най-после да повярва в искрената ми привързаност към комунистическото бъдеще:
Таки трябва само да смени броя на пикселите, за да направи звездата подходяща за окачване. Интересно е, че малката "звезда" е нарисувана два века преди Кеплер от Паоло Учело на пода на базиликата Сан Марко във Венеция (1420):
Таки трябва само да смени броя на пикселите, за да направи звездата подходяща за окачване. Интересно е, че малката "звезда" е нарисувана два века преди Кеплер от Паоло Учело на пода на базиликата Сан Марко във Венеция (1420):
Нашата коледна звезда
Е, сега вече е друга работа! Такава звезда няма да се види на никоя друга елха.
Такава звезда няма да се види на никоя друга елха
Само на пода на Свети Марко, в по-прибран вариант .. Аз сега съм зает с оформянето на празничната видеопрограма ( по-точно на нейния основен код ) , та ще се включа по-късно в изтънчените естетически дискусии и дискурси.
Звездите са различни!
Ти си сложил другата, по-"чорлавата". А тая от Сан Марко е тримерен вариант на Кремълската (на радость Наде). Чего так умолкла она, родная наша?Таки написа:Само на пода на Свети Марко...
" Видно, некий Madicken водку разливает... "
Ну, чё ты .. Madicken - это баба. Шведская. Говорят - красивая баба ..
Вот это да!
Да ну... Баба говоришь? Да еще красивая? Уж ты! А прямо жаль, что она такая беспризорная...Таки написа:Madicken - это баба. Шведская. Говорят - красивая баба ..
" А прямо жаль, что она такая беспризорная... "
А ты, Володя, безпризорных не жалей.. Их в прошлом обезпризорил на неделю - два этот злодей и предатель демокрации бай Мангау, и они создали свой сайтик, чтобы попризориться как-то. Но сегодня никакого зора уже нет - они сохраняют заголовочек по историческим причинам. Какой же "безпризорный" Петенька Болгарановыч Рынов ..? У него больше призоров, чем у среднего мюсюлмана - женьщин.. Вот как дела стоят, дорогой.
Ишь ты!
Дела их видимо стòят, дорогие они, дела ихние! Кабы и нас к ним приобщили... Ты уже успел пристроиться, как я понимаю.Таки написа:Вот как дела стоят, дорогой.
Логик , гледам ,че свикваш с ежедневната форумна разходка ...
четириъгълник с три ъгъла ...и малко "пумия"
четириъгълник с три ъгъла ...и малко "пумия"
Последната промяна е направена от nikiforov на Чет 18 Дек 2008, 17:51; мнението е било променяно общо 1 път
Страница 8 от 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Similar topics
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Поздравления и покани 2
» Mare Nostrum 6
» Ден за мудурация?
» Галерия "Пластичен взрив"
» Поздравления и покани 2
» Mare Nostrum 6
» Ден за мудурация?
» Галерия "Пластичен взрив"
Страница 8 от 16