Коледа - Нова Година
+18
Кикимора
Admin
mukla
(siccor)
Homan
Boabab
Робърт Боев
komarKo
chocho
Dreamcatcher
Помощ, граждани!
Sonia
Лаик
Логик
nikiforov
сноб
Надя
Таки
22 posters
Страница 3 от 16
Страница 3 от 16 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
Таки, харесах си още един подарък за елхата
Пък Рино бил приготвил два подаръка -логото на ДСБ и потрет на ген.Пиночет, в парадна униформа, но сега си мисля, ако сложиш на елхата портрета на генерала, тогава от генералисимуса трабва да остане само лулата, но както решиш.
Re: Коледа - Нова Година
Щот не обичам да се "разголвам" посред зима.Логик написа:И в Германия ги има, Наде. Тук ги няма. Тук има само ментета. Ти що не си пуснеш снимката?Надя написа:И в Германия имало комунистки
Наде, ти си голям майтап, много ме забавляваш с чувството си за хумор.Надя написа:Щот не обичам да се "разголвам" посред зима.Логик написа:И в Германия ги има, Наде. Тук ги няма. Тук има само ментета. Ти що не си пуснеш снимката?Надя написа:И в Германия имало комунистки
Аvanti (popolo) все така !
Интересна комбинация
Ха! Ще си помисля дали да не ги съвместя в един: логото на ДСБ с портрета на Пиночет ...Пък Рино бил приготвил два подаръка - логото на ДСБ и потрет на ген. Пиночет ... (Надя)
Ще ти окача и скъпата топка, пи-късно.
предлагам да предпримем благотворителна кампания - "Покани самотен съфорумец за коледа!"
също предлагам да я разширим by default с членове на други форуми
аз си избирам anika, а вие?
Помощ, граждани! написа:предлагам да предпримем благотворителна кампания - "Покани самотен съфорумец за коледа!"
що не вземеш и надето?
В очакване на Nadya
Не разбра ли, че Надето не обича да се "разголва" през зимата? Само не е ясно кавичките какво означават. Че не се "разголва" само в някакъв преносен смисъл, но в буквалния го прави? А иначе поканата към нея е съвсем уместна - "самотнен съфорумец" или "безпризорен" е все тая.komarKo написа:що не вземеш и надето?
аз предлагам тъй като става дума за съфорумец, а не за съфорумка да не споменавате женски имена, тъй като една жена никога не може да се чувства самотна.komarKo написа:Помощ, граждани! написа:предлагам да предпримем благотворителна кампания - "Покани самотен съфорумец за коледа!"
що не вземеш и надето?
Triste solitude
Една жена може, Наде. Комунистката не може, защото с нея е Партията! Ти и пред Партията ли не се разголваш? Нима криеш нещо от нея?!!Надя написа:...една жена никога не може да се чувства самотна.
Благодаря Логик, това е голяма песен, обичам да слушам Адамо.Логик написа:Една жена може, Наде. Комунистката не може, защото с нея е Партията! Ти и пред Партията ли не се разголваш? Нима криеш нещо от нея?!!Надя написа:...една жена никога не може да се чувства самотна.
По принцип от другарите си не би трябвало да имам тайни, но понякога, нали разбираш, налага се и не за друго, а защото и сред другарите се промъкват врагове.
Врагът с партиен билет
Те са най-опасните, Наде, враговете с партиен билет! И са преоблечени, та да не ги разпознаете. Затова - първо ги събличате!Надя написа:... и сред другарите се промъкват врагове.
Не, ние не ги събличаме, те сами се съблякоха преди да ни напуснат, но за съжаление не всичките, някои са много потайни.Логик написа:Те са най-опасните, Наде, враговете с партиен билет! И са преоблечени, та да не ги разпознаете. Затова - първо ги събличате!Надя написа:... и сред другарите се промъкват врагове.
Коледна Елха 2008
Списък на дарителите и техните подаръци
Надя: портрет на Сталин + топка със злато и диаманти
Лаик: топки със звездички
Таки: една австрийска заплата
Сноб: кристално еленче
Sonia: водка El Che
Dreamcatcher: една секси Снежанка
komarKo: капиталистическо прасе-касичка
Помощ, граждани!: фанелка 'Fuck Authority"
Долу вдясно се е оформила малка сценка: Снежанка е готова да отмъкне моята австрийска заплата, но кристалното еленче й вика: " Недей, Снежанке, ти можеш да изкараш много повече пари с честен труд! "
Последната промяна е направена от Таки на Вто 09 Дек 2008, 16:30; мнението е било променяно общо 3 пъти
Едно капиталистическо прасе-касичка
Тенкс, Комарко. Ти си профи и предлагаш картинки ready for use. Ще закача прасето на елхата. Що се касае до капиталистическото му свойство, вече трети ден гледаме как стотици продукти на гръцкия свински капитализъм карат центъра на Атина да прилича на бомбардирана област. Когато едно общество ражда подобни прасета, то аз не само мога, но съм и длъжен да го нарека "свинско" . И да участвам, в рамките на своите възможности, в неговата радикална промяна!
Таки, знаех си аз, че топката със злато ще я поставиш над портрета на др. Сталин, защото...
в Советском Союзе самые большие запасы золота были в 1953 году при товарище Сталине. Тогда запасы составляли примерно две тысячи двести пятьдесят тонн. Несмотря на то, что Советский Союз очень много золота потратил на индустриализацию, тем не менее, была такая цифра.
Золотой Сталин
Ами че имало е кой да го копа това злато - таман по хиляда лагерника на тон са се падали! В Колима и Воркута какво мислиш, че са търсили? - Злато за тоя, дето си го обесила на елхата!Надя написа:... в Советском Союзе самые большие запасы золота были в 1953 году при товарище Сталине.
Таки написа:Тенкс, Комарко. Ти си профи и предлагаш картинки ready for use. Ще закача прасето на елхата.
.....
ъ, мислех, че ще го сложиш на гърба на Снежанка...
мислех, че ще го сложиш на гърба на Снежанка...
Не й ли стига, че е сложила ръка на австрийската ми заплата, искаш да отнесе на гърба си и спестяванията на незнайния капиталистически труженик?
Никого не съм бесила, нима не си виждал портрети на близки хора, окачени на стената?Логик написа:Ами че имало е кой да го копа това злато - таман по хиляда лагерника на тон са се падали! В Колима и Воркута какво мислиш, че са търсили? - Злато за тоя, дето си го обесила на елхата!Надя написа:... в Советском Союзе самые большие запасы золота были в 1953 году при товарище Сталине.
Злато на Сталин лично, не му е било нужно, щото ако беше човек алчен, щеше да запази малко поне за дъщеря си, а тя до ден днешен му е сърдита, че нищичко не й е оставил.
Коледна безпринципност
Възхитен съм от изобретателността, с която се търсят аргументи ad hominem, но това винаги се е окачествявало като безпринципност! Миналата година по същото време на елхата беше закачена комунистическа петолъчка. Таки обаче не се спря "след нея" и в качеството й точно на "някакъв неин коментар" да закачи хитлеристка свастика. А сега ми носи вода иззад девет баира, за да се мотивира отказът редом с портрета на Сталин, който обесва Надя, да виси друг портрет, също на Сталин, но който предлагам аз. Не мога да приема такъв персонален подход! За да има мир обаче и за да не мъча Таки да копае за допълнителни, още по софистически аргументи, аз моля на елхата да бъдат закачени две репродукции на Гюстав Курбе. Първата се намира в Музея на импресионизма (Орсе) и се нарича "Произходът на света". Втората е в Лувъра и се нарича "Сън". Посвещавам я на комунистическата близост между Надя и Соня:Таки написа:АУ е анти-украшение на У ако се е появило след него и представлява някакъв вид негов коментар.
Ето ги двете картини във формат, удобен за окачване.
Пак повтарям, че моите подаръци са само контрапункт на ярко политизираните емблеми, представени уж за "коледни" украшения. Моят отговор е нещо като "Make love, not war!"
Таки, що не вземеш да удовлетвориш желанието на Логик, той този човек явно скоро голи жени не е виждал, нека пък да им се порадва малко, все пак става дума за изкуство!
Страница 3 от 16 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
Similar topics
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Поздравления и покани 2
» Mare Nostrum 6
» Ден за мудурация?
» Галерия "Пластичен взрив"
» Поздравления и покани 2
» Mare Nostrum 6
» Ден за мудурация?
» Галерия "Пластичен взрив"
Страница 3 от 16