Познай резултата на изборите !
+12
Boabab
Apostola na Svobodata
Надя
Агата
Логик
(Стоян Христов)
chocho
marapepelia6ka
Лаик
nikiforov
komarKo
Таки
16 posters
Страница 12 от 12
Страница 12 от 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
спечелил - загубил
ригас,
загубила ли е бсп според теб, като има 19 % ?
не се мори да ми отговаряш - НЯМА да управлява, това е важното.
въпреки всичките си води, донесени от годините назад.
загубила ли е бсп според теб, като има 19 % ?
не се мори да ми отговаряш - НЯМА да управлява, това е важното.
въпреки всичките си води, донесени от годините назад.
Агата- Брой мнения : 397
Registration date : 07.01.2009
Re: Познай резултата на изборите !
истината е ,че "добрите" имат 50% по-МАЛКО от преди четири години ...
вярно , че на някои ИМ замириса на власт ....но още е рано , щот "пожарникарят" , "мутрата" не се е изказал все още ...
аз виждам Костов посланик в Украйна
вярно , че на някои ИМ замириса на власт ....но още е рано , щот "пожарникарят" , "мутрата" не се е изказал все още ...
аз виждам Костов посланик в Украйна
" истината е ,че "добрите" имат 50% по-МАЛКО от преди четири години ... "
Така е, но имат нахалството да се чувстват "победители" ! КзБ е загубила по-малко от тях, но едва ли някой ще се осмели да говори за "победа" , плюейки нагло върху здравия разум на електората!
ГЕРБ и Синята коалиция печелят мнозинство
Джонатан Суифт
моме , кьорава ли си ?
не се ли пише "ДО" мангизите ?
моме , кьорава ли си ?
не се ли пише "ДО" мангизите ?
Дали е случайно
това, че съм по-добре в предвижданията и от агенциите? И дали е случайно, че и на миналите избори пак бях на първо място? Не, не е случайно, както не е случайно, че у нас умните сматат за...
Официални резултати от играта
На базата на обработени от ЦИК 99.88% от данните, може да обявим победителите в играта "Познай резултата на изборите":
Първо място: Boabab - 6.4 т.
Второ място: Боев - 9.0 т.
Трето място: Лаик - 11.6 т. С много близки резултати до третия са KomarKo и jovina.
Поздравления на победителите!
Агенциите, познали най-точно резултатите, в изследвания до петък: Алфа Рисърч - 6.5 т. и Маркет Линкс - 6.6 т.
Повече коментари - по-късно.
На базата на обработени от ЦИК 99.88% от данните, може да обявим победителите в играта "Познай резултата на изборите":
Първо място: Boabab - 6.4 т.
Второ място: Боев - 9.0 т.
Трето място: Лаик - 11.6 т. С много близки резултати до третия са KomarKo и jovina.
Поздравления на победителите!
Агенциите, познали най-точно резултатите, в изследвания до петък: Алфа Рисърч - 6.5 т. и Маркет Линкс - 6.6 т.
Повече коментари - по-късно.
Последната промяна е направена от Таки на Пон 06 Юли 2009, 09:19; мнението е било променяно общо 6 пъти
Ригас, Алфа рисърч се оказва малко по-добре от мен, но дисперсията им / напремир по отношение на ГЕРБ / е много по-голяма. Нужна е друга технология за оценка.
Боабабе, прав си! Този път аз използвах по-простата линейна формула ( сума на абс. стойности на разликите ) , вместо по-коректната ( квард. корен от сумата на квадратите на разликите ) , Това едва ли ще промени класацията, но щом ти поставяш въпроса, аз ще преизчисля по-късно резултатите и ще докладвам!Ригас, Алфа рисърч се оказва малко по-добре от мен, но дисперсията им / напремир по отношение на ГЕРБ / е много по-голяма. Нужна е друга технология за оценка.
!! Вече е направено!
Благодаря, Ригас! Пак ги бих без пари, методи и изследвания. Това е скромно доказателство за българите, че ума е по-силен от всякакви материални стимули.
Боабаб- мин на времето
Boabab написа:Благодаря, Ригас! Пак ги бих без пари, методи и изследвания. Това е скромно доказателство за българите, че ума е по-силен от всякакви материални стимули.
казвай сега , какви акции да купувам ако не вали
nikiforov написа:Boabab написа:Благодаря, Ригас! Пак ги бих без пари, методи и изследвания. Това е скромно доказателство за българите, че ума е по-силен от всякакви материални стимули.
казвай сега , какви акции да купувам ако не вали
Още е рано. Приготви само сухото.
Таки написа:Според тези временни данни, като вероятен победител на играта се оформя Боабаб, следван на сериозно разстояние от Боев и Лаик.
Благодаря за признанието, ама нямаше нужда.
Повече четене, по-малко писане - това е рецептата.
Малко подцених "нашите" хора от Герб, и надцених мойте бивши авери от НДСВ.
Сега е лесно да се каже, аме е така.
Аз първи дадох 32% за Герб, Боабаб се пробва доста по-късно. Всеки си мислеше, че максимума е около 30%. Аз лично си мислех за 50%, ама знаех, че ще ме оплюете....
Освен това "сините" ги оцених съвсем символично под 8% (толкова уж щеше да е минимума за коалиция) - затова им дадох 7.
Абе карай. Важното е всеки да е щастлив.
Робърт Боев-
Брой мнения : 761
Registration date : 14.01.2008
Боев, твоето 8-мо място на предните избори в предвижданията, наистина те прави стратег и ми помогна много, когато преписах от тебе.
варна - свилен крайчев
поздравявам рингабел с влизането му в парламента
Агата- Брой мнения : 397
Registration date : 07.01.2009
И аз добявям своите поздравления към Свилен - стар член на МпФ. Прогонен от .. кои ли ? ?
http://www.svilenkraichev.com/
http://www.svilenkraichev.com/
Браво! Моите поздравления за Рингабел! Неговото участие в тази партия повишава доверието ми в нея.
Boabab написа:Браво! Моите поздравления за Рингабел! Неговото участие в тази партия повишава доверието ми в нея.
стига бе, човекът беше кандидат на ГЕРБ за кмет на Варна още преди две години май
Страница 12 от 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Фотография 3
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» За коя политическа партия бихте гласували, ако изборите бяха задължителни
» СИНЯТА КОАЛИЦИЯ-/ПРЕД СКОБИ-Лекция на Иван Костов пред Българските Студенти/
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» За коя политическа партия бихте гласували, ако изборите бяха задължителни
» СИНЯТА КОАЛИЦИЯ-/ПРЕД СКОБИ-Лекция на Иван Костов пред Българските Студенти/
Страница 12 от 12
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите