ВНИМАНИЕ УПРАВЛЯВАЩИ АПАШИ!!!
+10
Лаик
Admin
Boabab
Apostola na Svobodata
jovina
HEXE
gigatev
nikiforov
Надя
(Стоян Христов)
14 posters
Страница 3 от 4
Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ВНИМАНИЕ УПРАВЛЯВАЩИ АПАШИ!!!
Знам го бе тъпак,но първо трябва да въведеш IP-адрес.Ами си много тъп ,и не хващаш.nikiforov написа:
а това не го ли знаеш ,бе отворко нещастен - и три форума да имаш, си тъп като фюрерчето си !
А кой го дава адреса????Певецът админ.
((Стоян Xристов))- Брой мнения : 17
Registration date : 09.07.2009
Тиквеник.Явно си ром.
НЕ МОЖЕШ ДА ПИШЕШ НА бЪЛГАРСКИ.МАНАФ.Лаик написа:туй измекяр що не е бан ощ
....
Последната промяна е направена от nikiforov на Чет 09 Юли 2009, 22:20; мнението е било променяно общо 1 път
Стоян Xристов написа:НЕ МОЖЕШ ДА ПИШЕШ НА бЪЛГАРСКИ.МАНАФ.Лаик написа:туй измекяр що не е бан ощ
Стояне, що не пийнеш малко мента-глог-валериан - комбинирани капки им викат и ги има във всяка аптека без рецепта? Може и едно деанкситче - също го дават без рецепта! Лаика не ти е виновен, че не взехте мечтаните проценти и че ще ви отсвирят отвсякъде през следващите 4 години!!!
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Оооо ,стига бе бабе я виж първо вашите.Смешници,и как да приема тоя тъпунгер по горе?jovina написа:Стоян Xристов написа:НЕ МОЖЕШ ДА ПИШЕШ НА бЪЛГАРСКИ.МАНАФ.Лаик написа:туй измекяр що не е бан ощ
Стояне, що не пийнеш малко мента-глог-валериан - комбинирани капки им викат и ги има във всяка аптека без рецепта? Може и едно деанкситче - също го дават без рецепта! Лаика не ти е виновен, че не взехте мечтаните проценти и че ще ви отсвирят отвсякъде през следващите 4 години!!!
Ти доносник от шесто ли си бе дядка?Той до сега три пъти пробва,но нещо не става.nikiforov написа:Админе , като стопираш това ....
ще си изтрия всички постинги свързани с това....
Ако продължава да опитва,може да му хакна кочината.
На баба душицата ми златна, кога ще порастнешСтоян Xристов написа:Оооо ,стига бе бабе я виж първо вашите.Смешници,и как да приема тоя тъпунгер по горе?jovina написа:Стоян Xристов написа:НЕ МОЖЕШ ДА ПИШЕШ НА бЪЛГАРСКИ.МАНАФ.Лаик написа:туй измекяр що не е бан ощ
Ето ти малко салфетчици да се забърсваш, че много взе да се пениш Гледай да не се обезводниш
Хахахахах, Никифоров, съкива ли сега - излезнахме набори с тебе!Стоян Xристов написа:Ти доносник от шесто ли си бе дядка?nikiforov написа:Админе , като стопираш това ....
ще си изтрия всички постинги свързани с това....
Ша черпиш!
С горният плювалник може да ползвате тоят кенеф,ама е много чист за вас.Овоняхте форума!jovina написа:На баба душицата ми златна, кога ще порастнешСтоян Xристов написа:Оооо ,стига бе бабе я виж първо вашите.Смешници,и как да приема тоя тъпунгер по горе?jovina написа:Стоян Xристов написа:НЕ МОЖЕШ ДА ПИШЕШ НА бЪЛГАРСКИ.МАНАФ.Лаик написа:туй измекяр що не е бан ощ
Ето ти малко салфетчици да се забърсваш, че много взе да се пениш Гледай да не се обезводниш
На село вече не се ли научихте да сваляте капака на тоалетната чиния, бе Стоенчо?! Или още ходите в двора и гледате подобни устройства само на картинки от 24 часа?Стоян Xристов написа:С горният плювалник може да ползвате тоят кенеф,ама е много чист за вас.Овоняхте форума!jovina написа:На баба душицата ми златна, кога ще порастнешСтоян Xристов написа:Оооо ,стига бе бабе я виж първо вашите.Смешници,и как да приема тоя тъпунгер по горе?jovina написа:Стоян Xристов написа:НЕ МОЖЕШ ДА ПИШЕШ НА бЪЛГАРСКИ.МАНАФ.Лаик написа:туй измекяр що не е бан ощ
Да бабе,такива "гражданки" като теб ги чукахме докато бяхте по млади.Сега вече няма кой да ви помогне,нали си гледала оная реклама за кладенеца?jovina написа:На село вече не се ли научихте да сваляте капака на тоалетната чиния, бе Стоенчо?! Или още ходите в двора и гледате подобни устройства само на картинки от 24 часа?Стоян Xристов написа:С горният плювалник може да ползвате тоят кенеф,ама е много чист за вас.Овоняхте форума!jovina написа:На баба душицата ми златна, кога ще порастнешСтоян Xристов написа:Оооо ,стига бе бабе я виж първо вашите.Смешници,и как да приема тоя тъпунгер по горе?jovina написа:Стоян Xристов написа:НЕ МОЖЕШ ДА ПИШЕШ НА бЪЛГАРСКИ.МАНАФ.Лаик написа:туй измекяр що не е бан ощ
http://4321.bulboard.com/
Знаех си аз, че сме набори с тебе - щом си ни чукал докато сме били по-млади , Стоенчооооо, Стоенчо баба ... ама ко да прайш - остаряхме И вие, чукащите, и ние, чуканите - заедно А наздраве по тоя случайСтоян Xристов написа:
Да бабе,такива "гражданки" като теб ги чукахме докато бяхте по млади
http://4321.bulboard.com/
Ти взе ли си от капките, дето ти ги препоръчах?
jovina написа:Ето ме ,и мен
Хахахаха,така си ,и мислех.
Проблем е, ако го осъзнаваш, Марианче, иначе и да си тъп не е проблем!HEXE написа: Да си дърт/а едва ли е проблем ,ама да си тъп определено е!
Разкодира ме,ама защо публичноjovina написа:Проблем е, ако го осъзнаваш, Марианче, иначе и да си тъп не е проблем!HEXE написа: Да си дърт/а едва ли е проблем ,ама да си тъп определено е!
Щото не бях сигурна! А ти що си признаваш?!HEXE написа:Разкодира ме,ама защо публичноjovina написа:Проблем е, ако го осъзнаваш, Марианче, иначе и да си тъп не е проблем!HEXE написа: Да си дърт/а едва ли е проблем ,ама да си тъп определено е!
Защото няма какво да крия Пък и не държа да се харесам никому И за правописа не ми дремеjovina написа:Щото не бях сигурна! А ти що си признаваш?!HEXE написа:Разкодира ме,ама защо публичноjovina написа:Проблем е, ако го осъзнаваш, Марианче, иначе и да си тъп не е проблем!HEXE написа: Да си дърт/а едва ли е проблем ,ама да си тъп определено е!
Ми тогава що се правиш на вещица? А с правописа нямаш никакви проблеми и ти си го знаеш много добреHEXE написа:Защото няма какво да крия Пък и не държа да се харесам никому И за правописа не ми дремеjovina написа:Щото не бях сигурна! А ти що си признаваш?!HEXE написа:Разкодира ме,ама защо публичноjovina написа:Проблем е, ако го осъзнаваш, Марианче, иначе и да си тъп не е проблем!HEXE написа: Да си дърт/а едва ли е проблем ,ама да си тъп определено е!
Правя...Може и да съм! Да каже Стоенчо ,ама е в скобкиjovina написа:Ми тогава що се правиш на вещица? А с правописа нямаш никакви проблеми и ти си го знаеш много добреHEXE написа:Защото няма какво да крия Пък и не държа да се харесам никому И за правописа не ми дремеjovina написа:Щото не бях сигурна! А ти що си признаваш?!HEXE написа:Разкодира ме,ама защо публичноjovina написа:Проблем е, ако го осъзнаваш, Марианче, иначе и да си тъп не е проблем!HEXE написа: Да си дърт/а едва ли е проблем ,ама да си тъп определено е!
HEXE написа:Разкодира ме,ама защо публично
Може би защото отдавна се каня да ти кажа, че имаш хубаво куче. И името е хубаво.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
marapepelia6ka написа:HEXE написа:Разкодира ме,ама защо публично
Може би защото отдавна се каня да ти кажа, че имаш хубаво куче. И името е хубаво.
Благодаря,но че ме недолюбвате ми е ясно Не питай защо,аз си зная
Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Галерия "Пластичен взрив"
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Място за изритани от гевезето Реалистка люде
» Познай резултата на изборите !
» Сказки по логика
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Място за изритани от гевезето Реалистка люде
» Познай резултата на изборите !
» Сказки по логика