тъпни от виртуалното ...
+21
malakai
Агата
Homan
(Бай Вълко)
blag009
pheras
Робърт Боев
Apostola na Svobodata
blueskies
jovina
Логик
marapepelia6ka
Realistka
nikiforov
Надя
nike
chocho
komarKo
Помощ, граждани!
Таки
Boabab
25 posters
Страница 22 от 40
Страница 22 от 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: тъпни от виртуалното ...
И аз бих искал по-често да пише Хоман, и много други наши замлъкнали членове. Но идеята ми не е в това.Ако от мен зависи обаче, бих искала да призовем Homan да се завърне тук, много ми е на сърцето тази девойка, наистина!
Идеята е да бъдат поканени хора, които не са членували досега в ЕСФ или са членували за много кратко. Както Една жена, например.
Всеки е свободен да се запише (и да се отпише) тук, но има една сериозна качествена разлика, когато някой (а после, евентуално и други) поканят даден човек тук. Ако се е колебаел, може да се реши, ако пък не се реши, може да му стане поне драго. Какво губим ние ? ?
Последната промяна е направена от Таки на Чет 28 Яну 2010, 20:23; мнението е било променяно общо 1 път
Ферас, аз пък въобще не съм те чела, заклевам се! Даже и поседното ти писание не изчетох докрай - стигнах до там, където твърдиш колко си сигурен, че всички са те прочели и спрях Един съвет - не се възприемай за по-значим, отколкото си в действителност!
И най-мразя да ми развалят веселата раздумка!
И най-мразя да ми развалят веселата раздумка!
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
jovina написа:А ако случайно те полазят - лекувай ги традиционно, а не с извращения ... да не говорим, че е престъпление водката да се поема назално, а не пер ос!Помощ, граждани! написа:не се отрази много
поуката е, че болестите трябва решително да се избягват
докторе, аз не съм водкаджия
не умея
Аз ще открия топик за покана на нови членове, утре или другиден. Сравненията с други форуми са неуместни. Както е неуместно позоваването на злоупотреби с понятия и принципи с цел оспорването на тези понятия и принципи.
Ше те науча бе!!! Аз умеяПомощ, граждани! написа:
докторе, аз не съм водкаджия
не умея
Таки написа:Аз ще открия топик за покана на нови членове, утре или другиден.
Така е редно. Като домакин. А ние с удоволствие ще те подкрепим.
пп поне аз със сигурност
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Алкохолни проблеми
Обсъждате тук някакви алкохоли, а аз се чудя какво да правя с моята ракия, дето ми я подариха. 80-градусова скоросмъртница! Пие се, но с много дишане. Не става за компрес, защото изгаря кожата. Чудя се, дали да не я препека, та да й смъкна градуса?
Хахахахахх!!!!Помощ, граждани! написа:jovina написа:Ше те науча бе!!! Аз умея
не! не!
докторе, вече съм здрав!
И НИЕ!!!marapepelia6ka написа:Таки написа:Аз ще открия топик за покана на нови членове, утре или другиден.
Така е редно. Като домакин. А ние с удоволствие ще те подкрепим.
пп поне аз със сигурност
Благодаря за предварителната подкрепа. Трябва да помисля върху формата и съдържанието на поканата и ,най-вече, върху тяхното единство ...!Така е редно. Като домакин. А ние с удоволствие ще те подкрепим.
Последната промяна е направена от Таки на Чет 28 Яну 2010, 20:34; мнението е било променяно общо 1 път
Давай я насам!Логик написа:Обсъждате тук някакви алкохоли, а аз се чудя какво да правя с моята ракия, дето ми я подариха. 80-градусова скоросмъртница! Пие се, но с много дишане. Не става за компрес, защото изгаря кожата. Чудя се, дали да не я препека, та да й смъкна градуса?
.
Последната промяна е направена от pheras на Чет 30 Май 2013, 02:42; мнението е било променяно общо 1 път
pheras- Брой мнения : 419
Registration date : 05.01.2009
Аз пък прочетох всяка думичка.jovina написа:Ферас, аз пък въобще не съм те чела, заклевам се!
Ферас обаче така и не отговори на Таки за oтделът "Научно-техническо разузнаване". Налице са твърдения, че информацията е потвърдена от него. Ако е истина защо заобикаля въпросът? Ако е лъжа, защо не го заяви категорично както заявява вината за съсипването на МПФ?
Логик написа:Обсъждате тук някакви алкохоли, а аз се чудя какво да правя с моята ракия, дето ми я подариха. 80-градусова скоросмъртница! Пие се, но с много дишане. Не става за компрес, защото изгаря кожата. Чудя се, дали да не я препека, та да й смъкна градуса?
ако я разредиш с вода?
pheras написа:
От мен толкова. Приятен чат и на теб, и на "фьенкити"!
Мдаа виждам, че си хлъзгав като рибка. Хайде остани да пиеш едно питие с "фьенкити".
Аз със сигурност съм твоя такава.
Е ти па на всички си фьенка!!! От такива като тьеби дългополските моми моми ш'си останът! Ай понье Фьерас им остави, а???marapepelia6ka написа:pheras написа:
От мен толкова. Приятен чат и на теб, и на "фьенкити"!
Мдаа виждам, че си хлъзгав като рибка. Хайде остани да пиеш едно питие с "фьенкити".
Аз със сигурност съм твоя такава.
Спокойно. Аз не питам за телефон, не искам скайп и не пращам клипчета от телефона си. А кафе пия само ако е прясно откъснато от дръвчето.jovina написа:
Ай понье Фьерас им остави, а???
На чашка
Но не за предоперационна дезинфекция, нали? Ракийката е от с. Круша, но не е от круша, а си е грозданка. Стопанинът обеща догодина да ми приготви една, която да е 90о, колкото е правият ъгъл. По-академично му звучало! Може едно кафе фламбе да те почерпя, голяма илюминация ще бъде! Гражданинът предлага разреждане. Става естествено, но само след като се опита от бутилката! А пък от Алфатар донесох медова ракия. Тя е нормално слаба (или силна), но наистина ухае на мед. Може да се грее в джезве, само че от мед.jovina написа: Давай я насам!
Бе ... не съм много спокойна, ама нейсеmarapepelia6ka написа:Спокойно. Аз не питам за телефон, не искам скайп и не пращам клипчета от телефона си. А кафе пия само ако е прясно откъснато от дръвчето.jovina написа:
Ай понье Фьерас им остави, а???
А! Е такава ракия не само, че не съм пила, а даже не съм и чувала, че съществува (сериозно ... а ти сериозно ли? - ако да, искам да я опитам!!! моля )Логик написа: А пък от Алфатар донесох медова ракия. Тя е нормално слаба (или силна), но наистина ухае на мед. Може да се грее в джезве, само че от мед.
Формунално развитие
Драги Ферасе, при цялото ми уважение към теб съм принуден да констатирам един процес, който трудно бих нарекъл "еволюция". В сравнение с първите твои текстове, които четох като новобранец тук, сега забелязвам, че за фронта и победата (на какво ли?) ти си склонен да профанираш образи, които само преди две години уважаваше. Съвсем основателно, бих казал. Понеже от два дена присъствам на нещо като парламентарен контрол, ще си позволя да напомня, че тогава ти защищаваше една идеология, която сега масирано насочваш срещу други. Не съм си правил архив, но съм запомнил доброто впечатление, което са оставили у мен твоите мнения. Което ни най-малко не означава, че са станали мои! Но те със сигурност бяха твои. А сега защо не са? Това, което ти пиша сега, е само за момента. Отговорът ми на твоя постинг за първоначалната опозиция и за моята скромна личност предстои.pheras написа:Ето моят принос - всичко за фронта, всичко за победата.
Медовина
С ракията винаги съм сериозен - иначе ще си помислят, че ме е хванала! Наистина е от мед. Само че за целия Майчин дом няма да стигне.jovina написа: Е такава ракия не само, че не съм пила, а даже не съм и чувала, че съществува (сериозно ... а ти сериозно ли? - ако да, искам да я опитам!!! моля )
Медовина
Не се ли нарича оловина твойта медовинова ракия, Логико?Логик написа:
С ракията винаги съм сериозен - иначе ще си помислят, че ме е хванала! Наистина е от мед. Само че за целия Майчин дом няма да стигне.
А има ли значение?
Не знам. Речниците обясняват оловината повече като вид бира, направено от зърно. А медовината включва и ракия от мед. Тук вероятно ръководителят Дън би вметнал: "Не е важно дали ще пием медовина или оловина, важното е да се напием!"jovina написа:Не се ли нарича оловина твойта медовинова ракия, Логико?
Страница 22 от 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Страница 22 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите