тъпни от виртуалното ...
+21
malakai
Агата
Homan
(Бай Вълко)
blag009
pheras
Робърт Боев
Apostola na Svobodata
blueskies
jovina
Логик
marapepelia6ka
Realistka
nikiforov
Надя
nike
chocho
komarKo
Помощ, граждани!
Таки
Boabab
25 posters
Страница 21 от 40
Страница 21 от 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: тъпни от виртуалното ...
Аб-силютно сме си в темата!!! Никифоров, а ти на коя си (ако ги броиш и ако не е тайна? )nikiforov написа:БАШ сме си в темата - тъпни в/по/ мрежата
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
ХахахахахЛогик написа:На моя ВЕФ има само АМ и FM. РМ липсва.Таки написа:Още не съм запомнил, АМ "After" ли беше, PM "Prior" ли беше, а М какво ли беше..
В рамките на настъпилия електромагнитен дискурс, аз искам да се оплача, че досега не смогнах да погледна нито минута живо предаване от видео-сайта на българския Парламент. Има ли някой колега - радиолюбител, който да е успял да го "хване" ?
Няма спасение, швестер Жовино.. Тамън реша, че съм изтрезнял, и прочитам следното, по укаве:
И .. що да правя ... отново се хващам за чашката ...
http://mediapool.bg/show/?storyid=161255&srcpos=1България ще си избере затворник от Гуантанамо, който отговаря на много високи критерии, с "достойно" поведение и "семейни ценности".
Ама да те пита човек, защо въобще я пускаш и се занимаваш с глупости ... Барем да беше почерпил гостите, я виж колко надойдоха! Айде от мен да мине, аз ще почерпя, днес добре изкарах на магистралата!Таки написа:...
Наздраве на гостите!
Недей така.. Аз мисля с месеци напред и се готвя за момента, когато ще се наложи да приемем и ние някое и друго лице "което отговаря на много високи критерии, с "достойно" поведение и "семейни ценности". Лесно ти е на тебе, ама питай и колежката (ми) Мара дали е лесно ...Ама да те пита човек, защо въобще я пускаш и се занимаваш с глупости ...
Иначе, наздраве! Как са днес тарифите? Усеща ли се още влиянието на кризата, или вече се забелязва светлина в тунела?
Тарифите са по договаряне, но не се оплаквам - при мен криза няма, братко Дано и при теб е така, наздравеТаки написа:Как са днес тарифите? Усеща ли се още влиянието на кризата, или вече се забелязва светлина в тунела?
Жови, добре се забавлявахме, какво ще кажеш за един рязък завой към сериозното?
Да поканим ли някои хора да се запишат в този форум?
Познаваш ли Грани/Белла? Ако да, защо да не я поканим тук?
броене
Да, някои бъркат бройката на бутилките, аз съвсем обърках дните. Що не казвате, че петък е утре бе хора? Няма как ще трябва да наваксвам с вас. Кви гости бе Джови? В тая криза, дет вика Таки, да не мислиш, че е лесно.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Резонен въпрос
А как ще ги убедиш, че поканата не е някаква тъпня от витуалното?Таки написа: Да поканим ли някои хора да се запишат в този форум?
Логик написа:
А как ще ги убедиш, че поканата не е някаква тъпня от витуалното?
Как питаш и ти.
Пуска се съответна тема и всички пишем колко ще ни е драго и пр. присъствието на този когото каним.
Ако ТИ започнеш да ги убеждаваш, че тя Е, тепърва ще мисля как да ги РАЗубеждавам.А как ще ги убедиш, че поканата не е някаква тъпня от витуалното?
Жови, Мара, помислете върху идеята. Към списъка добавям и Една жена, която вече е била наш член, макар и за малко.
Белла, Една Жена...
Определено дамското присъствие във форума е слабо.
Но на мен ми се струва, че изброените дами не са толкова ангажирани форумно. Което не пречи да се опита поне. Аз обаче не ги познавам. Затова търпеливо ще изчакам резултата и просто ще ги приветствам с "дебре дошли"
Но на мен ми се струва, че изброените дами не са толкова ангажирани форумно. Което не пречи да се опита поне. Аз обаче не ги познавам. Затова търпеливо ще изчакам резултата и просто ще ги приветствам с "дебре дошли"
Мара, би ли отворила такава тема? Аз тутакси ще я подкрепя!Пуска се съответна тема и всички пишем колко ще ни е драго и пр. присъствието на този когото каним.
Мара, би ли отворила такава тема? Аз тутакси ще я подкрепя!
Ти сериозно ли
Аз само се пошегувах намеквайки за почина в един съседен на нашият форум.
Аз само се пошегувах намеквайки за почина в един съседен на нашият форум.
jovina написа:Мдаааа ... това е проблем наистина ... ама това е щото само пиеш. Трябва и да смъркаш междувременно! Тогава се проясняват нещата, византийски ми братко!
докторе, малко преди да замина за Германия, имах една тежка и упорита хрема, та тогава смърках водка
как ще коментирате това извращение?
О.к.Таки написа:
Аз сериозно.
Но рискуваш след поредната препоръка
темата да си остане само тема.нито пък препоръчвам на свестните хора да се доближават твърде до нея
Е как да го коментирам - ако се е отразило добре на хремата - приветствам ... ама какво ли разбирам и аз ... дай ми на мене ... ззнаеш каквоПомощ, граждани! написа:
докторе, малко преди да замина за Германия, имах една тежка и упорита хрема, та тогава смърках водка
как ще коментирате това извращение?
не се отрази много
поуката е, че болестите трябва решително да се избягват
Покана от сърце
Аха, нещо като В ОЧАКВАНЕ НА ХХХ! Наблюдавам, че няколко души осезаемо присъстват в нашия форум, макар и не в този смисъл.marapepelia6ka написа: Пуска се съответна тема и всички пишем колко ще ни е драго и пр. присъствието на този когото каним.
Помощ, граждани! написа:не се отрази много
И какво следващо лечение приложи?
Лично аз бих изпила водката и бих си легнала на/до топло.
Нямам нищо против завой към сериозното ... стига да престанете да ми ангажирате вниманието с разни тъпни от МПФ или безпризорните ... (което едва ли ще се случи) ...Таки написа:Жови, добре се забавлявахме, какво ще кажеш за един рязък завой към сериозното?
А Грани/Белла не познавам ... дори не съм я чела, съжалявам Което не означава, че имам нещо против да я поканите тук Ако от мен зависи обаче, бих искала да призовем Homan да се завърне тук, много ми е на сърцето тази девойка, наистина!
.
Последната промяна е направена от pheras на Чет 30 Май 2013, 02:43; мнението е било променяно общо 1 път
pheras- Брой мнения : 419
Registration date : 05.01.2009
А ако случайно те полазят - лекувай ги традиционно, а не с извращения ... да не говорим, че е престъпление водката да се поема назално, а не пер ос!Помощ, граждани! написа:не се отрази много
Страница 21 от 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Страница 21 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите