тъпни от виртуалното ...
+21
malakai
Агата
Homan
(Бай Вълко)
blag009
pheras
Робърт Боев
Apostola na Svobodata
blueskies
jovina
Логик
marapepelia6ka
Realistka
nikiforov
Надя
nike
chocho
komarKo
Помощ, граждани!
Таки
Boabab
25 posters
Страница 20 от 40
Страница 20 от 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: тъпни от виртуалното ...
Аз го виждам така: (Аятолах Дамянов и Ходжатолеслам Дяков са извън кадър).А някой да го вижда тук: ...........
Ти си кани на чай и кафе, а после - пак Таки ще е виновен ..!Пепел ти на езика!
Таки написа:
Виждам ти аз опитите, дъще ...
Уча се още Таки. А Логика ми е слабост, не крия.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Е да ама Пепеляшка си избрала лявата бузка на Логика, сега ще трябва да се изчакваме.
Таки ще е виновен
Ми да. Откога ти го вменява това Ферас.
По принцип, не съм против. Стига да поставим нещата върху здрави свободно-пазарни основи. Готов съм да публикувам ценоразпис (всички цени - с включен ДДС) :Ми да. Откога ти го вменява това Ферас.
- Малка вина от общ характер - 50 €
- Малка вина, с леко загатнати политически аплици - 75 €
- Средна вина, с политическа окраска по избор на клиента - 100 €
И т.н. ...
На демократични колективи ( 5 или повече клиенти ) се предлага отстъпка от 10%.
Не пропускайте също нашите Великденски дискаунти: при 2 вини, получавате още една, безплатно!
Последната промяна е направена от Таки на Чет 28 Яну 2010, 17:17; мнението е било променяно общо 1 път
Остана да полеем новите пазарно-икономически отношения.
Дойде ли време за третата бутилка?
Таки написа:Мара, всички грижовни родители познават проблемите с подрастващото поколение. Няма да забравя, обаче, екстремната грижовност на моята бивша берлинска приятелка Силвия, която ме увещаваше да не отвръщам на нападките на 40-годишния Боян Дамянов:
минава времето ...догодина май ,"детето " ще е дърт, петдесетгодишен п.......л
Дойде, та отмина.. Сега сме на ... чакай да ги преброя ... какво беше след "5" .. - "7" или "2" ...?Дойде ли време за третата бутилка?
Последната промяна е направена от Таки на Чет 28 Яну 2010, 17:23; мнението е било променяно общо 1 път
Разводнихме топика. Аз повече, чак се засрамих. Добре, че работното ми време е към своят край. А довечера съм на гости. Нищо. И утре е ден. Работен.
Ехо! Как за третата бе, г-жа Мара!!! Я виж колко е часа??? Ние с Таки една бутилка за има нема 20 мин я сваляме! Тъй чееее ... брой коя е, аз след 15h спирам да ги брояmarapepelia6ka написа:Остана да полеем новите пазарно-икономически отношения.
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Хипократска сестро, аз все-още се боря с някои броячни проблеми .. На бутилка 6 се разтревожвам, оти като наливам, я виждам като девета. На осмата се усъмнявам, защото и нагоре, и надоле е осма... Подозрително някак си .. На деветата се успокоявам: а може би е шестата ? ? Но единадесетата ме довършва: и така, и онака - все 11 .. Някъде там преставам да броя, сестро ...аз след 15h спирам да ги броя ..
пробвай по моята система, византийски братко - ще си поркаш къде къде по-безпроблемноТаки написа:Хипократска сестро, аз все-още се боря с някои броячни проблеми ..аз след 15h спирам да ги броя ..
Лесно ти е на теб, сестро балканска, защото си в по-ранен стадий.. Аз, някъде около 13 ч. , преставам да различавам голямата от малката стрелка... То е 14 без 10, а аз го виждам като 10 и 10. Мани мани ... И с електронните съм зле .. Още не съм запомнил, АМ "After" ли беше, PM "Prior" ли беше, а М какво ли беше..аз след 15h спирам да ги броя ..
и така, и онака - все 11
Ужасни сте. Колегите ми поставиха окончателната диагноза. То бива да се смее човек сам, ама....умерено, а не с цяло гърло.
Абревиатури
На моя ВЕФ има само АМ и FM. РМ липсва.Таки написа:Още не съм запомнил, АМ "After" ли беше, PM "Prior" ли беше, а М какво ли беше..
Мдаааа ... това е проблем наистина ... ама това е щото само пиеш. Трябва и да смъркаш междувременно! Тогава се проясняват нещата, византийски ми братко!Таки написа:Лесно ти е на теб, сестро балканска, защото си в по-ранен стадий.. Аз, някъде около 13 ч. , преставам да различавам голямата от малката стрелка... То е 14 без 10, а аз го виждам като 10 и 10. Мани мани ... И с електронните съм зле .. Още не съм запомнил, АМ "After" ли беше, PM "Prior" ли беше, а М какво ли беше..аз след 15h спирам да ги броя ..
Проблемът ви е между двете уши.
Що се мъчите да ги броите изобщо.
Край, тръгвам си наистина вече. Че никой не ми плаща за извънработнофорумно време.
Що се мъчите да ги броите изобщо.
Край, тръгвам си наистина вече. Че никой не ми плаща за извънработнофорумно време.
Последната промяна е направена от marapepelia6ka на Чет 28 Яну 2010, 18:17; мнението е било променяно общо 1 път
препоръчвам венозно - не миришеш ...но както е във вица , с мезето е проблем
chocho написа:Басссиии, заспамихте 'убавата тема ...
Напротив. Виж заглавието.
Сестро, не ме притеснявай, че съм на зор.. Сега съм се затърсил, в моята "Даугава", за AM и FM, дето вика дважды колегата Логик. Но виждам само ДВ, СВ и КВ. Дори УКВ няма, а аз пламенно помня, че съществуваше и укаве .. Нейсе, поне хванах радио Букурещ на ДВ, много хубав звук .. тамън да не се чудиш - ушите ли ти пищат, радиото ли ...
Страница 20 от 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Страница 20 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите