тъпни от виртуалното ...
+21
malakai
Агата
Homan
(Бай Вълко)
blag009
pheras
Робърт Боев
Apostola na Svobodata
blueskies
jovina
Логик
marapepelia6ka
Realistka
nikiforov
Надя
nike
chocho
komarKo
Помощ, граждани!
Таки
Boabab
25 posters
Страница 24 от 40
Страница 24 от 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Форумна шизофрения
Ако Надя е права, то тогава сме свидетели на интересно раздвояване на личността. Нещо като д-р Джекил и мистър Хайд:Надя написа: Админа на съседния форум - Бай Вълко(Рино)...
В единия форум добър, в другия лош... Надя вероятно е дълбоко удолотворена от общуването си с двоицата - нещо като групов секс с един партньор! Хм, интересно ще да е, ама Надя си мълчи. А като вземем пред вид, че двоицата е всъщност троица, става хептен умонепостижимо за такива традиционалисти в секса като мен.. Как си, Наде?
Re: тъпни от виртуалното ...
Логик написа:Ако Надя е права, то тогава сме свидетели на интересно раздвояване на личността. Нещо като д-р Джекил и мистър Хайд:Надя написа: Админа на съседния форум - Бай Вълко(Рино)...
В единия форум добър, в другия лош... Надя вероятно е дълбоко удолотворена от общуването си с двоицата - нещо като групов секс с един партньор! Хм, интересно ще да е, ама Надя си мълчи. А като вземем пред вид, че двоицата е всъщност троица, става хептен умонепостижимо за такива традиционалисти в секса като мен.. Как си, Наде?
Ха-ха-ха, значи затова било камасутра-всяка-сутрин - групово тримата
Двоен бил, Вълко.. Бели кахъри.. А питаш ли ме как се чувствам, когато около мен се върти цял форум? Ето сега - цели 13 души, без да броим двойните! Па и отгоре на всичко ненормални, както научавам.. Свят ми се завива!
Ми ще ти се завива. като почваш от сутринта с долнокачествена водка ....Таки написа:Свят ми се завива!
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Това още повече влошава нещата.. Ето, Вълко е двоен, а аз го виждам четворен ...Ми ще ти се завива. като почваш от сутринта с долнокачествена водка ....
Това още повече влошава нещата.. Ето, Вълко е двоен, а аз го виждам четворен ...
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Виж и в Маре Нострум какво излиза на Гугъла, умножи го по две, за да разбереш мъката ми ...
Чудесно се чувствам, Логик, какво ли би било, ако мъжете можеха да се разпетняват. Не би било лошо и за нас, жените, разбира се. Една за леглото, друга за кухнята, трета за събеседник, четвърта за опера и театър, пета за танци и т.н. и т.н. ....chocho написа:Логик написа:Ако Надя е права, то тогава сме свидетели на интересно раздвояване на личността. Нещо като д-р Джекил и мистър Хайд:Надя написа: Админа на съседния форум - Бай Вълко(Рино)...
Ха-ха-ха, значи затова било камасутра-всяка-сутрин - групово тримата
Таки написа:Виж и в Маре
Ето ме и мен като една Мара подробната.
Нещо да изпуснах?
Защо мамка му като се завърти разговора около кама сутра все се случва да отсъствам. В случая направо съм го проспала този интересен и поучителен момент. Буквално.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Надя написа:Една за леглото, друга за кухнята, трета за събеседник, четвърта за опера и театър, пета за танци и т.н. и т.н. ....
Наде направо можеш да спретнеш една анкетка.
Каква е идеалната жена за форумците тук, описана само с три думички например.
Ти остави Пепеляшке, ами изпуснах най-важното, една за отглеждане на децата, друга за тяхното възпитание и т.н.marapepelia6ka написа:Надя написа:Една за леглото, друга за кухнята, трета за събеседник, четвърта за опера и театър, пета за танци и т.н. и т.н. ....
Наде направо можеш да спретнеш една анкетка.
Каква е идеалната жена за форумците тук, описана само с три думички например.
Иначе нали знаеш, аз съм по анкетите, но отсега знам кой ще я спечели, разбира се този с най-големият.... опит.
Надя написа: кой ще я спечели
Наде говорим за анкета мила, а не за томбола.
Е да де, то и от анкетите, все някой излиза победител, в зависимост от точния ..... отговор.marapepelia6ka написа:Надя написа: кой ще я спечели
Наде говорим за анкета мила, а не за томбола.
Ха-ха-ха, усмивки от старите ленти - извънредно любопитно четиво, бих казал:
http://forum.mediapool.bg/viewtopic.php?t=5871
Този пък измества темата.chocho написа:Ха-ха-ха, усмивки от старите ленти - извънредно любопитно четиво, бих казал:
Да, Чочо, любопитно четиво, само 2 месеца след пълната и окончателна победа на демокрацията ...
Надя написа:Виж как млъкнаха!
Не.
Зачетоха се в линка на Чочо. И аз се зачетох. Признавам.
нЕма майтап - мнооого е интересно - бях ги забравил тези работи - но отлично се вижда кой кой е и какъв е... Де да не се бяха "затрили" и едни по-ранни топици, де...
Мммм, ама как липсват някои хора, а ?
Мммм, ама как липсват някои хора, а ?
Без съмнение фактите говорят много по-добре от нашите субективни твърдения. За да знаеш още по-добре "кой какъв е" , ще постна един донос до мен, без да споменавам автора му, за да не бъде ликвидиран...нЕма майтап - мнооого е интересно - бях ги забравил тези работи - но отлично се вижда кой кой е и какъв е.
Модератори с пълни права: Чосич, Гаджоков, екип служители на Чосич;
Модератори тип еврейско капо в концлагер с ограничени права: Ийгъл и Реалистка;
Със сигурност не знаеш, че Боян искаше да става модератор и пускаше анонси, но Чосич тихо си подбра Ийгъл и Реалистка. ****************************
Екипът служители пък беше зает да ти блокира достъпа, така че - чувствай се важен.
Субективен идеализъм = попщина
Не виждам факти. Чета субективни твърдения.Таки написа:Без съмнение фактите говорят много по-добре от нашите субективни твърдения.
Като се загуглих, и на това нещо попаднах - и него го бях забравил, но би било интересно -и за Логика, пък дори и за ферас - че нещо избирателно е позабравил май...
---------------------------------------------------------
http://forum.mediapool.bg/viewtopic.php?t=3418&postdays=0&postorder=asc&start=60
---------------------------------------------------------
http://forum.mediapool.bg/viewtopic.php?t=3418&postdays=0&postorder=asc&start=60
мда, мога независимо да потвърдя списъка, но и любопитната подробност, че лицето Дамянов се е самопредлагал за модератор
имам смътен спомен, че някъде същият бе писал, как е противник на всяка модерация
имам смътен спомен, че някъде същият бе писал, как е противник на всяка модерация
В контекста на спора, породен от писанията на Ферас, "факти" са постингите в МпФ, показващи нивото на етиката на различните участници.Не виждам факти.
И това е очевидно дори за средношколци!
Страница 24 от 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Страница 24 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите