тъпни от виртуалното ...
+21
malakai
Агата
Homan
(Бай Вълко)
blag009
pheras
Робърт Боев
Apostola na Svobodata
blueskies
jovina
Логик
marapepelia6ka
Realistka
nikiforov
Надя
nike
chocho
komarKo
Помощ, граждани!
Таки
Boabab
25 posters
Страница 37 от 40
Страница 37 от 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: тъпни от виртуалното ...
За много години на девойката с чаровния поглед!marapepelia6ka написа:A моята щерка днес навършва 17....Таки написа:Едно поколение преминава, и друго поколение дохожда;
Системата на цитирането облагодетелства Таки, но не той е 'написал' , а Еклесиаст, преди 2300 години ..
Целият хитлеризъм, облечен за приличие в демократични одежди.Съвременна Европа - олицетворявана от Европейския съюз – е de facto протодържавно образувание от социалистически тип, облечено за приличие в капиталистически одежди.
Слава Богу, намеренията на тези религиозни маргинали са рязко осъдени както от върховни политици на САЩ, така и от религиозни лидери на страната.
Което не означава, че маргиналите не могат да причинят беля, многократно надвишаваща тяхната малочисленост и значение.
Което не означава, че маргиналите не могат да причинят беля, многократно надвишаваща тяхната малочисленост и значение.
не знам дали си забелязъл , нещастникът графоман или пикселоман , се е опитал да "сътвори " и акро /стих не е , статия не е , кво е ?ІТаки написа:Целият хитлеризъм, облечен за приличие в демократични одежди.Съвременна Европа - олицетворявана от Европейския съюз – е de facto протодържавно образувание от социалистически тип, облечено за приличие в капиталистически одежди.
нещо като антигончо йорданов - комунист татьов , ама тия анти са по-готини !
интересно , защо не е с едипов комплекс ?
знам аз , знам !
да "допълня " - някои индивиди виртуални вкорс , никога няма да разберат ролята на "Учителя" !
за съжаление , май само НИЕ българите , имаме приказката :"Къвто учителя , такива и учениците !"
според мен , истинската роля на един ИСТИНСКИ УЧИТЕЛ , е учениците му , никога , да не заприличат на него !
това , между другото ..., за "сираците "
за съжаление , май само НИЕ българите , имаме приказката :"Къвто учителя , такива и учениците !"
според мен , истинската роля на един ИСТИНСКИ УЧИТЕЛ , е учениците му , никога , да не заприличат на него !
това , между другото ..., за "сираците "
Да, забелязах.. Акростих в проза ... САДИСТИ!
Я виж и този труд на Стефчо, изпратен ми от форумен колега. Напомня едновремешните пространни анализи за "бригадите" и "шепите"..:
http://www.viennainvest.com/?p=618
В един коментар под есето се дава и пример на "ненадминат" трол, познай кой ... :
Жоржета, разбира се, че ненадминат в това отношение през последните 7-8 години (на практика от когато Нета придоби масовост в България) е лицето Панайотис Критидис с титулярен никнейм 'Rigas' (използва още 20-на други), вилнял дълго време в един от най-стойностните политически форуми на времето - този на Медияпул.
Сега, до колкото знам е изгонен от всякъде и си е направил свой форум, като там си чеше езика с още 2-3 последователи. Всъщност не знам с точност, защото не го чета.
Не знам дали Жоржета разбира, че за превръщането на един хубав форум в развалини (и аналогично, на ДСБ - в джудженце - десебенце), не са виновни "троловете" , а лъжци и клеветници от типа на Херр Краев и подобните му !
Я виж и този труд на Стефчо, изпратен ми от форумен колега. Напомня едновремешните пространни анализи за "бригадите" и "шепите"..:
http://www.viennainvest.com/?p=618
В един коментар под есето се дава и пример на "ненадминат" трол, познай кой ... :
Жоржета, разбира се, че ненадминат в това отношение през последните 7-8 години (на практика от когато Нета придоби масовост в България) е лицето Панайотис Критидис с титулярен никнейм 'Rigas' (използва още 20-на други), вилнял дълго време в един от най-стойностните политически форуми на времето - този на Медияпул.
Сега, до колкото знам е изгонен от всякъде и си е направил свой форум, като там си чеше езика с още 2-3 последователи. Всъщност не знам с точност, защото не го чета.
Не знам дали Жоржета разбира, че за превръщането на един хубав форум в развалини (и аналогично, на ДСБ - в джудженце - десебенце), не са виновни "троловете" , а лъжци и клеветници от типа на Херр Краев и подобните му !
.
Последната промяна е направена от pheras на Чет 30 Май 2013, 01:34; мнението е било променяно общо 1 път
pheras- Брой мнения : 419
Registration date : 05.01.2009
нищо не знаеш , антигончо*!
няма и да пораснеш никога - защо ?, питай , може и да загубя малко време да те отворя , аз ИМАМ много !
*ако беше мъж ,щях да се обърна с „Едипчо „вкорсе
няма и да пораснеш никога - защо ?, питай , може и да загубя малко време да те отворя , аз ИМАМ много !
*ако беше мъж ,щях да се обърна с „Едипчо „вкорсе
.
Последната промяна е направена от pheras на Чет 30 Май 2013, 01:34; мнението е било променяно общо 1 път
Каква ли нужда кара един човек да пише във форум, в който никой не пожела да му честити неотдавнашния рожден ден ? ?
pheras написа:Никифоров,
Пий един облак, дундуркай си копелтиите и се радвай на живота по твоя си начин
ypуданов, копелдак е на дядо ти унуката !
Таки написа:Каква ли нужда кара един човек да пише във форум, в който никой не пожела да му честити неотдавнашния рожден ден ? ?
голяма...
Информацията, че форумът "Де Зората" се е преименовал в "Ана Мари" не се потвърждава.
.
Последната промяна е направена от pheras на Чет 30 Май 2013, 01:33; мнението е било променяно общо 1 път
Единият учител, лека му пръст, беше по предмета "Политическо тоалиране" ( Коминтерн, ибрикчии и пр. )nikiforov написа:нивото ти е /бетер , хуже/ на учителят Ви даже !
Другият е по "Алкохолни клевети" ( 'вечно пияният' Х, 'неизтрезняващият Y' etc. )
Третият е по "Международни клевети" ( 'бившата терористка Дилма Русеф' и подобни пикници )
Не, учител по етика нямат.
Демократите почитат борците срещу диктатурите, а не ги наричат "терористи".
27 улици в различни общини на Атина носят името на Александрос Панагулис, който през 1968 г. направи неуспешен атентат срещу диктатора Пападопулос с бомба, избухнала край кортежа му.
На снимките: паметна марка с лика на Панагулис и снимка с неговата приятелка и автор на книга, посветена на него, Ориана Фалачи.
.....
http://en.wikipedia.org/wiki/Alexandros_Panagoulis
27 улици в различни общини на Атина носят името на Александрос Панагулис, който през 1968 г. направи неуспешен атентат срещу диктатора Пападопулос с бомба, избухнала край кортежа му.
На снимките: паметна марка с лика на Панагулис и снимка с неговата приятелка и автор на книга, посветена на него, Ориана Фалачи.
.....
http://en.wikipedia.org/wiki/Alexandros_Panagoulis
честит имен ден на надите , верите ...да се опитваш да се “наложиш„ във виртуалното, е тъпотия с оглед реалното !
постулат
постулат
Непоправим си, ама.... карай!nikiforov написа:честит имен ден на надите , верите ...да се опитваш да се “наложиш„ във виртуалното, е тъпотия с оглед реалното !
постулат
В ответ на народните потреби!
Нашият редовен слушател и зрител, другарят Петър Дяков, изрази желание да чуе песента "Широка страна моя родная". С радост изпълняваме желанието на другаря Дяков, като му пожелаваме още по-големи успехи в учёбата!
Не ще оставим с празни уши и другаря Боян Дамянов, който пък пламенно пожела да чуе нещо от любимата му Ирина Чмихова. Ето най-хубавата й песен, другарю Дамянов, заедно с нашите пожелания за още по-крупни успехи в тъй важния за Партията и Правителството преводачески фронт!
Дерзайте, дорогие медиапульские товарищи!
Не ще оставим с празни уши и другаря Боян Дамянов, който пък пламенно пожела да чуе нещо от любимата му Ирина Чмихова. Ето най-хубавата й песен, другарю Дамянов, заедно с нашите пожелания за още по-крупни успехи в тъй важния за Партията и Правителството преводачески фронт!
Таки, опасен си. Едно време тази песен за синьото елече я пееха така: "Я подай ми, како Наде(Н.Михайлова), синьото елече ...."Таки написа:Нашият редовен слушател и зрител, другарят Петър Дяков, изрази желание да чуе песента "Широка страна моя родная". С радост изпълняваме желанието на другаря Дяков, като му пожелаваме още по-големи успехи в учёбата!
И за Б.Б. има
"Синьо елече бат Бойко облече,
синьо елече със розов хастар..."
Страница 37 от 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Страница 37 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите