Новите избори за кмет на София
Страница 1 от 1
Новите избори за кмет на София
В тази тема предизвиквам на дебат / Станишко ме научи / за да се дискутират програмите за нов кмет на столицата.
Да ви пропомня:
Моята програма (C) за управление на София
Сря Сеп 12, 2007 12:01 pm Заглавие: Моята програма (C) за управление на София
http://boababbg.blogspot.com/2009/07/c.html
Новата си програма днес вече съм обогатил дотам, че съм изработил и Проект "Информационна система за управлението и развитието на реда, благосъстоянието, перспективите на София..., с включване на практика гражданското общество в контрола и изпълнение на поставените задачи."
Накратко: тези граждани които имат резултати в управлението на града в сверите на движението, реда, здравеопазването, чистотата, природата, образованието, спорт, култура, активна социална политика, повишаване производителността - качество и количество на софийската администрация, и така нататък ще имат и конкретни допълнителни заплащания...С две думи спестените от техните инициативи и действия пари от мошеническото, ужасни чиновници и повишаване на ефективността ще отиват директно в техните доходи и пенсии.
(c) Аз,...давайте ми сигнали кой нарушава авторските ми права като краде от идеите ми / въпреки че те така или инак не знаят КАК /
Да ви пропомня:
Моята програма (C) за управление на София
Сря Сеп 12, 2007 12:01 pm Заглавие: Моята програма (C) за управление на София
http://boababbg.blogspot.com/2009/07/c.html
Новата си програма днес вече съм обогатил дотам, че съм изработил и Проект "Информационна система за управлението и развитието на реда, благосъстоянието, перспективите на София..., с включване на практика гражданското общество в контрола и изпълнение на поставените задачи."
Накратко: тези граждани които имат резултати в управлението на града в сверите на движението, реда, здравеопазването, чистотата, природата, образованието, спорт, култура, активна социална политика, повишаване производителността - качество и количество на софийската администрация, и така нататък ще имат и конкретни допълнителни заплащания...С две думи спестените от техните инициативи и действия пари от мошеническото, ужасни чиновници и повишаване на ефективността ще отиват директно в техните доходи и пенсии.
(c) Аз,...давайте ми сигнали кой нарушава авторските ми права като краде от идеите ми / въпреки че те така или инак не знаят КАК /
Re: Новите избори за кмет на София
PS. Разбира се тъпанара с голямо Т нищо няма да разбере от горното. Както не може да разбере и какво е Електронно правителство напремер. Но... Тъпанарът трябва да ни прави нещо от което няма дори понятинятие за смисъла му...Ето това е върха на падението ни. Как е възможно, все пак, България да позволява на ниво смисъл да стават такива разминавания.
Та, с две думи. Може само този, който е готов за семантиката на съвремието.
Та, с две думи. Може само този, който е готов за семантиката на съвремието.
Similar topics
» Новини от Италия
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» За или против промяна в избирателната система?
» ИЗБОРИ 2011
» Блаже на избори !!!
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» За или против промяна в избирателната система?
» ИЗБОРИ 2011
» Блаже на избори !!!
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите