УЖАС на Трета степен!
5 posters
Страница 1 от 1
УЖАС на Трета степен!
УЖАС на Трета степен!
Не мога да си представя, че още продължава загниването на българския разум!
Подобни думи говорят за шизофренията която е обхванала т.н. разумен български народ живеещ в България и извън България! Няма да коментирам хвалебствието срещу затворническа държава № 1, каквато е България.
================
Подобни думи говорят за шизофренията която е обхванала т.н. разумен български народ живеещ в България и извън България! Няма да коментирам хвалебствието срещу затворническа държава № 1, каквато е България.
https://rigas.bulgarianforum.net/post.forum?mode=quote&p=43975Надя написа:Не може да бъде комунист онзи, който мисли само за собственото си благополучие.komarKo написа:като се замисля, и аз ще заживея по-бедно отпреди..., ако взема да кисна по цял ден по разни форумиТаки написа:
УЖАС на Трета степен!Не бих се осмелил да се подиграя на нито един човек, който след 1989 г. е заживял по-бедно отпреди и затова е недоволен от промените.
....
================
https://rigas.bulgarianforum.net/post.forum?mode=quote&p=44002Sonia написа:Аз нямах време да се откажа - излязох от една България, пълна с другари и след дългогодишна пауза ги намерих тук, в Италия.Бай Вълко написа:
Др. Соня,
никой не може да опровергае написаното. Затова истината се подменя с лъжи.
Др. Jovina попита дали съкращението, което използвам, означава "драги". Не е съвсем така. То не означава и "доктор", което се използва на Запад.
В нашия прекрасен български език обаче това съкращение означава "другар": идеологически съмишленик, съратник, строител на социалистическото общество.
Много лесно се отказахме от това обръщение, както и от останалите си постижения.
Сега се движа с огромно удоволствие между compagni...
Apostola na Svobodata- Брой мнения : 436
Registration date : 24.04.2009
УЖАС на 9,6% !
Apostola na Svobodata написа:УЖАС на Трета степен!
УЖАС на 9,6% !
Откровено казано, аз наблюдавам загниване на българския разум в последните 20 години. От такова загниване в моите спомени до '80-та няма и помен. Тогава всеки се бореше по своему да няма загниване, а сега всеки участва по своему в загниването...
А колкото до УЖАС, в Европа УЖАС-ът се е покачил на 9,6%. Безработните са вече 22 милиона. Странно, но в Европа никой не обвинява за това комунистите. В Европа причината се търси в загниващия капитализъм...
Re: УЖАС на Трета степен!
аз пък намирам за най-голям ужас тук просташкия клип, пуснат от бай Таки
покрай т'ва ли го намери:
покрай т'ва ли го намери:
Соня до 1980 г. имах активно поведение. Работих, но липсата на червен билет в джоба не ми даваше достъп до ниво в службата. За друго пък изобщо не ми се коментира. Иначе младите момичета тогава се надпреварваха да се набутат в скута на някой наш италиански братовчед. Италианците с изключение на латините около Рим са древни Българи. Затова и знамето им е българското. затова и името на държавата им е българскотото пренесено от името на държавата ни край Волга - Идел Болгари.Sonia написа:Apostola na Svobodata написа:УЖАС на Трета степен!
УЖАС на 9,6% !
Откровено казано, аз наблюдавам загниване на българския разум в последните 20 години. От такова загниване в моите спомени до '80-та няма и помен. Тогава всеки се бореше по своему да няма загниване, а сега всеки участва по своему в загниването...
А колкото до УЖАС, в Европа УЖАС-ът се е покачил на 9,6%. Безработните са вече 22 милиона. Странно, но в Европа никой не обвинява за това комунистите. В Европа причината се търси в загниващия капитализъм...
Така, че днес България е във възход благодарение на десните християндемократи членове на ЕНП / СДС, ДСБ, ДП, БЗНС, ССД, а сега и ГЕРБ./.
Безработните са неизбежни. А 9,6 % не са плашило, а напротив инфо което ще служи за импулс на тези които работят, че ако си намалят КПД, мястото им ще заеме някой от тези на улицата 9,6 %.
А иначе и на българските високоплатени пенсионери с пенсия от 720-750 лв. им се иска да са безработни в Италия и ЕС.
Да не говорим за тези, които са професионалисти.
Нека каже ЛОГИК, колко пари получават в БАН?
Всичко това е инерцията от 45 комунистически години на ЗАСТОЙ в България.
СДС и Костов имаха амбиция да издигнат финансовото ниво на Българина, но БКПІБСП и ген. Любен Гоцев чрез бързото пускане написатата техния трети играч Симеон Кобурготски бързо ликвидираха тази възможност.
И сега си задаваме въпроса QUO VADIS BULGARIA с премиер Станишев.
Отговора е към Марианската политическа държавна падина, от която измъкване нямаше, ако народа не бе проумял на 5 юли, че шанса му бе и е като изпрати БСП, НДСВ и ДПС в ПЕНСИЯ.
Всъщност само въжеиграчите бяха пенсионирани.
Сега е редът на другите.
Ако си мислиш, че БСП и ДПС са вече в пенсия, жестоко се лъжеш, ГЕРБ, ДСБ и Атака играят в момента по тяхната свирка, а до изборите и НДСВ.Apostola na Svobodata написа:Соня до 1980 г. имах активно поведение. Работих, но липсата на червен билет в джоба не ми даваше достъп до ниво в службата. За друго пък изобщо не ми се коментира. Иначе младите момичета тогава се надпреварваха да се набутат в скута на някой наш италиански братовчед. Италианците с изключение на латините около Рим са древни Българи. Затова и знамето им е българското. затова и името на държавата им е българскотото пренесено от името на държавата ни край Волга - Идел Болгари.Sonia написа:Apostola na Svobodata написа:УЖАС на Трета степен!
УЖАС на 9,6% !
Така, че днес България е във възход благодарение на десните християндемократи членове на ЕНП / СДС, ДСБ, ДП, БЗНС, ССД, а сега и ГЕРБ./.
Безработните са неизбежни. А 9,6 % не са плашило, а напротив инфо което ще служи за импулс на тези които работят, че ако си намалят КПД, мястото им ще заеме някой от тези на улицата 9,6 %.
А иначе и на българските високоплатени пенсионери с пенсия от 720-750 лв. им се иска да са безработни в Италия и ЕС.
Да не говорим за тези, които са професионалисти.
Нека каже ЛОГИК, колко пари получават в БАН?
Всичко това е инерцията от 45 комунистически години на ЗАСТОЙ в България.
СДС и Костов имаха амбиция да издигнат финансовото ниво на Българина, но БКПІБСП и ген. Любен Гоцев чрез бързото пускане написатата техния трети играч Симеон Кобурготски бързо ликвидираха тази възможност.
И сега си задаваме въпроса QUO VADIS BULGARIA с премиер Станишев.
Отговора е към Марианската политическа държавна падина, от която измъкване нямаше, ако народа не бе проумял на 5 юли, че шанса му бе и е като изпрати БСП, НДСВ и ДПС в ПЕНСИЯ.
Всъщност само въжеиграчите бяха пенсионирани.
Сега е редът на другите.
Дори и най-закоравелият апологет на свободния пазар не би посмял да изрече горното у нас, даже и да го вярва. Защото щеше да бъде масово одюдюкан от леви, десни и средни. Тъй че ми е любопитно дали тезата за "неизбежността" или дори за "полезността" на безработицата е официално прегърната от някоя партия. Викторе ? ?Безработните са неизбежни. А 9,6 % не са плашило, а напротив инфо което ще служи за импулс на тези които работят, че ако си намалят КПД, мястото им ще заеме някой от тези на улицата 9,6 %.
Всички парламентарно представени партии са склонни да се съгласят с подобна теза, дори ни убеждават, че навсякъде в Европа било тъй. Що се касае до безработицата в България, тя е много повече, отколкото официално се обявява. Повечето трайно безработни смятат за излишно да ходят да се регистрират в бюрата по труда.Таки написа:Дори и най-закоравелият апологет на свободния пазар не би посмял да изрече горното у нас, даже и да го вярва. Защото щеше да бъде масово одюдюкан от леви, десни и средни. Тъй че ми е любопитно дали тезата за "неизбежността" или дори за "полезността" на безработицата е официално прегърната от някоя партия. Викторе ? ?Безработните са неизбежни. А 9,6 % не са плашило, а напротив инфо което ще служи за импулс на тези които работят, че ако си намалят КПД, мястото им ще заеме някой от тези на улицата 9,6 %.
Бих предпочел да видя тезата изтипосана в официален партиен документ.Всички парламентарно представени партии са склонни да се съгласят с подобна теза ...
Цифрата бе посочена от Соня. Приех е за вярна на доверие. В България тя е значително по ниска. Но ако предположим, че до вчера се е копало на ръка нещо от 100 човека, а днес вместо тези хора работи багер с 1 човек и ги отменя, това означава, че се икономисва ФРЗ за 99 част от което ще се раздаде като помощи на съкратените 99 човека, защото всички фирми са задължени да внасят % във фонд безработица. Малко е грубо, но приблизително така. Иначе никоя партия не ще се съгласи да заложи в официален документ факт, който е очевиден и неизбежен!
При младежите ( до 25 години ) официалната безработица е 15%. Нека не се забравят също и стотиците хиляди икономически емигранти. Много от тях са заминали не за да намерят по-добре платена работа, а просто за да намерят работа. Това са най-вече хора от провинцията и по-малките градове.
Уважаеми Таки през "крив кюнец" е поднесена тази информация за младежите.Таки написа:При младежите ( до 25 години ) официалната безработица е 15%. Нека не се забравят също и стотиците хиляди икономически емигранти. Много от тях са заминали не за да намерят по-добре платена работа, а просто за да намерят работа. Това са най-вече хора от провинцията и по-малките градове.
Не мога да разбера защо си вечна опозиция на десните и защитник на провалилите се леви.
В моят квартал не се виждат свободни младежи.
В моят блок където живея има 86 апартамента и всички младежи работят.
Имам съседи - 2 момчета, които преди 6-7 години отидоха в щатите не защото няма работа за тях тук, а защото са насърчени от родителите им, които на техните години са имали тези възможности, които си имал и ти до 1988 г. в София.
На моят син му предложиха да работи като компютърен аналитик и програмист в Англия за 10 хиляди паунда на месец, но той не се реши.
Далечко му било, нямя я Витоша до която отива сутрин след като се събуди за 25-30 минути с колата си и кара ски на воля, като вечерта отива на опера или оперета и затова работи в София за малко под 1500 евро на месец.
Сега има надежда, че заплатата му ще скочи тук още нагоре.
Тоест работи за близо 6,5 пъти по малко отколкото в Англия.
Но е до гаджето си, което е българка. А българките процентно са най-хубавите жени в света, затова и гърци и италианци и падат по българките. Нямам познат да се е оженил за гъркиня, които общо взето са грозни, с изключение на тези у които тече арийската българска кръв.
Сина ми не е привърженик на левите, да не кажа комунални идеи, сътворили до 1989 г. предприятия и служби от рода комунални услуги.
Колкото до стотиците хиляди отишли на запад заради това, че си нямат работа това не е вярно. Познавам стотици отишли заради по-бързото достигане на по високия стандарт чрез по-мисоките месечни заплати.
Ако се изравни заплащането в България с това на запад, нито едитн българин няма да остане там, като изостави земният рай на Бал_Кан_ите. Ние имаме ярко изразени четири годишни времена и с това превъзхождаме климатът на друго място по света.
Спорът е безсмислен и аз мисля да спрем до тук в наддаването в минус от твоя страна и в плюс от моя страна.
Ела в София и в прав текст да поспорим ако искаш. Предложих ти да се видим в Гърция, като организираш всичко, а ние финансово няма да те затрудним, защото ще си поемем масрафа. Тези, които искаме на място да изглаждаме ръбовете на многостенната обемна фигура, която неволно става предмет на ожесточени спорове. Въпреки всичко тук И Бобабаб и Виктор и аз и още няколко души имаме ясни позиции по левият и десният път на развитие, за разлика от твоята и на Надя левичарска група, като ще спестя имената на мои ясни до скоро опоненти, защото мисля в последно време не се изявяват като такива.
Надявам се като отговаряш ще ми дадеш отговор и на възможната разходка до АТИНА за деня на Народните будители или за по-късен етап. Може и през пролетта на 2010 година.
"Кривият кюнец" е НСИ.Уважаеми Таки през "крив кюнец" е поднесена тази информация за младежите.
Не вярвам на този и-т! Ако бяха качествен институт щяха да повлияят на кабинета да повдигне стандарта на всички в Б-я. Те* / от НСИ / взимат пари/заплата/ за неефективен труд!!!
А ти не отговори на последното ми питане в постинга.
В София или в Атина можем да разговаряме на живо тези от форума, които желаят/ме/?
А ти не отговори на последното ми питане в постинга.
В София или в Атина можем да разговаряме на живо тези от форума, които желаят/ме/?
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите