20 години Преход
+11
Boabab
Логик
Реализъм
Робърт Боев
komarKo
marapepelia6ka
nikiforov
gigatev
(Бай Вълко)
Помощ, граждани!
Таки
15 posters
Страница 3 от 5
Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Някои важни въпроси, свързани с 10.11.1989
Re: 20 години Преход
Боабабич, ако внушението ти е, че Първанов е бил избран с малко гласове, трябва да ти напомня (съобщя?) следното:Президентът на около 20% от българските граждани ...
През 2006 г. за Първанов са гласували 2 050 488 души.
През 2009 г. за Борисов са гласували 1 678 641 души.
Сега можеш да продължаваш...
Таки написа:Боабабич, ако внушението ти е, че Първанов е бил избран с малко гласове, трябва да ти напомня (съобщя?) следното:Президентът на около 20% от българските граждани ...
През 2006 г. за Първанов са гласували 2 050 488 души.
През 2009 г. за Борисов са гласували 1 678 641 души.
Сега можеш да продължаваш...
Внушението ми е:
1.Че доста от Първановите гласове са такива като при гласуването в Турция / нека ти напомня, че чак сега стана ясно, че в ДПС регионите кметовете направо носят личните карти и хората дори не гласуват - имаше статия с очевидци - ще рече направо е нелегитимно избран /
2.Къде го пише това, за Президент избирателната активност беше 2 пъти по-ниска.
Данните са от официалните документи на ЦИК2006 и ЦИК2009. А разликата от 370 000 гласа не е малка: това е една Синя Коалиция (286 000) и бая кусур..2.Къде го пише това, за Президент избирателната активност беше 2 пъти по-ниска.
А туй "около 20%" го поправи на "32%".
Последната промяна е направена от Таки на Пон 09 Ное 2009, 10:35; мнението е било променяно общо 1 път
Аз, както знаеш, имам по-точна оценка от техните данни. Както казах при тези избори доказателствата за нелегитимност бяха много явни.
А аз, както знаеш, не умирам от желание да "дискутирам" на това ниво. See you.Аз, както знаеш, имам по-точна оценка от техните данни.
Таки написа:А аз, както знаеш, не умирам от желание да "дискутирам" на това ниво. See you.Аз, както знаеш, имам по-точна оценка от техните данни.
Добрйее!
Boabab написа:Президентът на около 20% от българските граждани, избран и с помощта на машинации подобни на тези от последните избори в Турция, се обяви срещу търсене на отговорност за загубени папки, една от които е "петрол срещу пари", където, както бяха тиражирали по-рано, става дума и за него.
Ех как подушвам, бе! Ех, как пак съм на правилната следа! Как е възможно, се чудя! Като че съм политически екстрасенс!
http://dnes.dir.bg/2009/11/09/news5349293.html
Към тази стъпка от ДСБ щели да прибягнат, ако се окаже, че има молба за помощ до Садам Хюсеин, подписана от тогавашния председател на БСП и настоящ президент Георги Първанов, предаде БТА. Това, по думите на Костов, можело да се установи, ако бъде изискана цялата документация по програмата "Петрол срещу храни", по която има констатирани
Цветанов пък го пита по случая за Стойков и Николов:
http://dnes.dir.bg/2009/11/09/news5351130.html
http://dnes.dir.bg/2009/11/09/news5351130.html
Не мога да разбера реакциите на тази Президент. Той трябва да е наясно, че представлява българските избиратели, от които около 70% одобряват политиката на ББ. Ако има грешки това, че всъщност изразява "интересите" на едно голямо малцинство, е най-голямата.
Време е, защото много знае, сам той да каже нещо за това как да се действа срещу кризата...Но...Разбира се няма да каже нищо, защото всички "рационални" идеи, които е давал / аз си спомням само една - за използване на някаква мина за отпадъците / се оказа кьор фишек.
Boabab написа:Не мога да разбера реакциите на тази Президент.
вземи си преводачка
то, не че има нещо за разбиране...
След това Боян, който се информира тук, трябва да обади на Гоцето да се ухапе където не се стига:
http://news.ibox.bg/news/id_1402843811
Борисов печели наградата на европейските данъкоплатци
А Станишев ще му окапе и малкото косъм дето е останал.
http://news.ibox.bg/news/id_1402843811
Борисов печели наградата на европейските данъкоплатци
А Станишев ще му окапе и малкото косъм дето е останал.
Боабабич,
Наградата всъщност е заради въвеждането на плоския данък, което се случи по време на правителството на Сергей Станишев.
Наградата всъщност е заради въвеждането на плоския данък, което се случи по време на правителството на Сергей Станишев.
komarKo написа:Боабабич,
Да и не му я дадоха, за да не се възгордее.
Борисов като Обама:
Генералният секретар на асоциацията Михаил Йегер, заяви цитиран от БНР, че изборът на българския министър-председател е заради стремежа му да подобри данъчната и инвестиционна среда в страната и да преодолее проблемите, довели до загуба на доверие и пари от Европа.
Интересни спомени на Петър Междуречки, тогава посланик на НРБ в ГДР:
http://www.focus-news.net/?id=f13373
http://www.focus-news.net/?id=f13373
Той посивя и каза това ми е краят. Казвам, другарю Живков, как така краят. Той вика, абе момче, ти мен да не ме мислиш за ненормален. Това ни е краят. Какво можем ние да направим без Москва? 85 % от нашата икономика е вързана с тях. Без техните суровини, без техния пазар това означава, че ни е краят. После аз да не съм толкова прост, че да не знам защо Горбачов ми изпрати в Москва за посланик един генерал от КГБ. Това ни е краят. Ще говорим, като отидем в София.
спомените на един стар комунист ще са още по-интересни, ако си "спомни" по-съществените неща за Прехода, както от време на време, увлечени в партийната борба, си спомнят за "куфарчетата с пари" някои негови колеги
Това е лошото на демокрацията, Гражданино, че всеки си спомня каквото смята за нужно, а не каквото требе.. Виж, ако го дадем на ония полицай от клипчето, станало вчера бест-селър, той че си спомни за нула време и майчиното млеко.спомените на един стар комунист ще са още по-интересни, ако ...
Един от хубавите моменти край Стената
On November 11, 1989, Mstislav Rostropovich gave a impromptu performance (J. S. Bach Prelude from Suite No. 1) at the Berlin Wall as demonstrators tore it down, a show that was reported around the world. Later the cellist was rehabilitated by then Soviet leader Mikhail Gorbachev, and he was able to return to Russia to perform.
В целия хепънинг най ми харесва моментът, в който един младеж дава на Ростропович монета, както се полага на улични музиканти ..
В целия хепънинг най ми харесва моментът, в който един младеж дава на Ростропович монета, както се полага на улични музиканти ..
май никога няма да се повтори НЕЩО, като концертът на Р.Уотърс, преди ?...преди много време !
май двадесет години !
май двадесет години !
nikiforov написа:май никога няма да се повтори НЕЩО, като концертът на Р.Уотърс, преди ?...преди много време !
май двадесет години !
историята, бате, се повтаря като фарс.
Мислиш ли, че БоБо преди 20 години е стъпвал на митинг, да скандира "Долу БКП!" ?
Таки написа:Това е лошото на демокрацията, Гражданино, че всеки си спомня каквото смята за нужно, а не каквото требе.. Виж, ако го дадем на ония полицай от клипчето, станало вчера бест-селър, той че си спомни за нула време и майчиното млеко.спомените на един стар комунист ще са още по-интересни, ако ...
в една ком-демокрация дерибеите ще поднасят на раята онези спомени, които са идеологически правилни
в една нормална демокрация, където има справедливост и върховенство на закона, дерибеите и техните помагачи ще бъдат съдени за делата си
"делата" тук се отнасят до милиарди откраднати левове, до съсипването на една икономика и едно общество, до недъгавия и покварен Преход, който ти честваш с ухилените космати мутри на ченгетата от снимката
По-спокойно, младежо.. Тук сме се събрали културни хора, е не тъмносини съкварталци..Преход, който ти честваш с ухилените космати мутри на ченгетата от снимката.
Та, викаш, Радой е бил ченге?
Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Страница 3 от 5
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите