Фото 2009
4 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Фото 2009
Това е топик за избрани снимки, вкл. майтапи, предложени от форумните членове през 2009 г. Моля участвайте в тази 'гала галерия' с неща, които сте харесали. Може и такива, които сте СИ харесали.. . Обясненията са добре дошли, където се налага.
Започвам с една снимка от серията "Зографски манастир", постната от pheras през май т.г.
Започвам с една снимка от серията "Зографски манастир", постната от pheras през май т.г.
Re: Фото 2009
Внуците на Логик са фотозвездите на ЕСФ-2009. Тук виждаме един от тях, заснет на кукерския фестивал в Перник, 25.01.2009:
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
И отново Чочо, 23.05.2009. Авек пети куиз:
Кой живее край ***, получава заплата от 10 ***а , а презимето му е ***ев? Който познае отговора, получава за награда един ****** .
Цялата серия от дойче-снимки на Чочо
Кой живее край ***, получава заплата от 10 ***а , а презимето му е ***ев? Който познае отговора, получава за награда един ****** .
Цялата серия от дойче-снимки на Чочо
Таки, имаше една страхотна снимка на Логик на едни патици с малките им, които бяха оставили след себе си много интересна геометрична фигура. Търсих я близо 2 часа, ама не можах да я намеря. Ако се сещаш за какво говоря, можеш ли да я откриеш и да я поставиш тук?
На тази снимка е заснет резултатът на уроците, които дядо Логик преподава на своите внуци. Според собствените му думи:
По пътя децата си избираха коли. "Искаме, дядо, такава! И с такъв номер! И с шофьора вътре!" - "Добре, дядовите, но ще трябва да отделяте от залъка си!" И те го правеха с готовност:
Вярно е, че момчетата слушат дядо си най-достолепно. Но ми се чини, че внучката му се смее на съветите ...
По пътя децата си избираха коли. "Искаме, дядо, такава! И с такъв номер! И с шофьора вътре!" - "Добре, дядовите, но ще трябва да отделяте от залъка си!" И те го правеха с готовност:
Вярно е, че момчетата слушат дядо си най-достолепно. Но ми се чини, че внучката му се смее на съветите ...
АААААаааааааааа, тая е уникална! Бях я забравила
Жови, тя ще да е в друг топик. Аз си карам по Фотография II, а после ще тръгна по специалните едиции.Таки, имаше една страхотна снимка на Логик на едни патици с малките им, които бяха оставили след себе си много интересна геометрична фигура. Търсих я близо 2 часа, ама не можах да я намеря. Ако се сещаш за какво говоря, можеш ли да я откриеш и да я поставиш тук?
Страница 1 от 2 • 1, 2
Similar topics
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Фото на къщи
» Небрежно фото / жалко, че снимките не могат да се описват /
» Коледа - Нова Година
» Международни новини 3
» Фото на къщи
» Небрежно фото / жалко, че снимките не могат да се описват /
» Коледа - Нова Година
» Международни новини 3
Страница 1 от 2