Моля, опишете с три думички идеалната жена/идеалния мъж
+9
blag009
Sonia
jovina
Таки
Boabab
(Бай Вълко)
Логик
marapepelia6ka
Надя
13 posters
Страница 2 от 4
Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Моля, опишете с три думички идеалната жена/идеалния мъж
Re: Моля, опишете с три думички идеалната жена/идеалния мъж
Ако ще играем така, Боабабич, поемам топката и отвръщам:Описаха ме с три думи: умен, с чувство за хумор, и отговорен.
Мен не могат да ме опишат само с три думи .. Моята многолика надареност изисква поне десет (суперлативни) думи + поне десет възклицателни след тях ..
Таки написа:Ако ще играем така, Боабабич, поемам топката и отвръщам:Описаха ме с три думи: умен, с чувство за хумор, и отговорен.
Мен не могат да ме опишат само с три думи .. Моята многолика надареност изисква поне десет (суперлативни) думи + поне десет възклицателни след тях ..
Е, условието беше с три. Така го и поставих. Ако бяха повече сигурно щеше да стане дума и за други, по не чак толЬкоз духовни дарби.
За теб вече разбрахме, че си наистина такъв, сега остава да опишеш и идеалната жена или и тя трябва да притежава същите качества? Освен това, направи си труда и да гласуваш.Boabab написа:Описаха ме с три думи: умен, с чувство за хумор, и отговорен.
Моля, помогнете да си направя проучването, бъдете максимално откровени!
Аз не участвам, но мога да коментирам участията. Засега Мара разказа играта на останалите:
Идеалният мъж: тоз, който обичам.
Вариантът за жена е еднакво валиден и мъдър, в своята привидна семплост.
Идеалният мъж: тоз, който обичам.
Вариантът за жена е еднакво валиден и мъдър, в своята привидна семплост.
С чувство за хумор, уравновесен и ларж
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Хахах Ми то затова няма идеални! Макар че не съм съвсем съгласна ... какво пречи един широко скроен човек да е уравновесен?Boabab написа:Йонинче, уравновесените не са ларж.
Благодаря ти Йови, това се искаше, де всички да бяха дисциплинирани като теб!jovina написа:С чувство за хумор, уравновесен и ларж
jovina написа: ... какво пречи един широко скроен човек да е уравновесен?
Съгласна.
Наде оказва се, че съм отговорила вече.
Сега ще дам и своя глас в твоето проучване.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
И тъй друзья, преждевременно приключих с анкетата, тъй като разбрах, че мнозинството от участниците във форума, не желаят да участват. А както е известно насила хубост не става.
В анкетата за изразили мнение 33% от мъжете във форума и 67% от жените
Заключение: По активни са жените!
Интересен е фактът , че за мъжете идеалната жена трябва трябва да бъде преди всичко очарователна, т.е. да притежева някакъв чар, да бъде привлекателна.
Докато при жените това не е чак толкова важно. За тях идеалният мъж трябва да бъде МЪЖ, т.е уравновесен, честен, ларж и не на последно място умен.
Мъжете във форума държат на верността на идеалната жена, защото в противен случай, тя не би била идеална. 33% от жените държат идеалният мъж да има и чувство за хумор, защото най-вероятно, ако не го притежава това чувство, той в един момент може да доскучае на своята половинка, точно заради своята прекалена сериозност. 33% от мъжете смятат, че освен стабилен, мъжът трябва да бъде и уникален и интересен. Точно толкова % от жените смятат същото за противоположния пол. Тук съотношението е фифти:фифти.
60% от "участвалите" в допитването са изразили някакво мнение, докато 40% поради срамежливост са предпочели да запазят в тайна това, което мислят по въпроса.
0% нямат никакво мнение.
Благодаря за "активното" участие!
В анкетата за изразили мнение 33% от мъжете във форума и 67% от жените
Заключение: По активни са жените!
Интересен е фактът , че за мъжете идеалната жена трябва трябва да бъде преди всичко очарователна, т.е. да притежева някакъв чар, да бъде привлекателна.
Докато при жените това не е чак толкова важно. За тях идеалният мъж трябва да бъде МЪЖ, т.е уравновесен, честен, ларж и не на последно място умен.
Мъжете във форума държат на верността на идеалната жена, защото в противен случай, тя не би била идеална. 33% от жените държат идеалният мъж да има и чувство за хумор, защото най-вероятно, ако не го притежава това чувство, той в един момент може да доскучае на своята половинка, точно заради своята прекалена сериозност. 33% от мъжете смятат, че освен стабилен, мъжът трябва да бъде и уникален и интересен. Точно толкова % от жените смятат същото за противоположния пол. Тук съотношението е фифти:фифти.
60% от "участвалите" в допитването са изразили някакво мнение, докато 40% поради срамежливост са предпочели да запазят в тайна това, което мислят по въпроса.
0% нямат никакво мнение.
Надя написа:
Наде участието в тази тривиална тема си беше достатъчно на ниво. В крайна сметка се получиха интересни резултати и аз ти благодаря за твоето обобщение.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Наденька, да не би да си позабравила българския? Все още помня, че трябвало да сме национални по форма и социалистически по съдържание ...И тъй друзья ...
Манджа, секс и деца!!!!!
Кибик Блаже
Кибик Блаже
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
Буона сера, Соня ! Радвам се да те видя !джентълмен, комунист
Бъди по-умерена с комбинациите, че на някои съчетанието ти ще подейства като силен алергент, та ще трябва да бием калциум-С венозно !
Предполагам, че на снимката е Жоро .. ?
Таки написа:Буона сера, Соня ! Радвам се да те видя !джентълмен, комунист
Бъди по-умерена с комбинациите, че на някои съчетанието ти ще подейства като силен алергент, та ще трябва да бием калциум-С венозно !
Предполагам, че на снимката е Жоро .. ?
Естествено! Ще се възползвам да прибавя към трите думи и "артист"...какъвто си и ти
Наред ли е всичко при вас? Аз скоро посетих Фейса, та видях и хубави ваши снимки, в блока на Полито.Естествено! Ще се възползвам да прибавя към трите думи и "артист"...какъвто си и ти.
Ех, Сонечка, само третата ни думичка съвпада, но няма значение, тя включва останалите четири взети заедно. Добре дошла най-после и за много години!Sonia написа:Духовит, джентълмен, комунист...
Таки написа:Наред ли е всичко при вас? Аз скоро посетих Фейса, та видях и хубави ваши снимки, в блока на Полито.Естествено! Ще се възползвам да прибавя към трите думи и "артист"...какъвто си и ти.
Като лично благоденствие - да, наред е.
А като настроение, снощи чухме в едно предаване Иво Беров - пълна отврат ...горките ми сънародници...
А иначе, тук пак сме в предизборна кампания...
Ами ..? Местни избори ли ?А иначе, тук пак сме в предизборна кампания...
кого точно наричаш свой сънародник ти??? Дано повече подобни долни твари да се разкарали от родината ми ...то бива бива наглост, ама това вече минава всякакви границиSonia написа:[А като настроение, снощи чухме в едно предаване Иво Беров - пълна отврат ...горките ми сънародници...
...
Да, мисля, че се казват административни. Kоето означава време по площадите за една абсолютна causa perduta . Не е приятно, вярата ми започва да недостига...Таки написа:Ами ..? Местни избори ли ?А иначе, тук пак сме в предизборна кампания...
Докато има хора по площадите, каузата не е пердута. Я питай и софиянците тук, дето не могат да съберат и 5000 души (ако не е предизборен митинг) ..време по площадите за една абсолютна causa perduta
Приятели и роднини, които все още заслужават моето внимание и които обичам.jovina написа:кого точно наричаш свой сънародник ти???Sonia написа:[А като настроение, снощи чухме в едно предаване Иво Беров - пълна отврат ...горките ми сънародници...
...
А не такава отврат като Иво Беров и съмишленици, kоито докараха моята България до сегашното й състояние...
Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Място за изритани от гевезето Реалистка люде
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» тъпни от виртуалното ...
» Ден за мудурация?
» Форумна поезия
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» тъпни от виртуалното ...
» Ден за мудурация?
» Форумна поезия
Страница 2 от 4