Моля, опишете с три думички идеалната жена/идеалния мъж
+9
blag009
Sonia
jovina
Таки
Boabab
(Бай Вълко)
Логик
marapepelia6ka
Надя
13 posters
Страница 3 от 4
Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Моля, опишете с три думички идеалната жена/идеалния мъж
Re: Моля, опишете с три думички идеалната жена/идеалния мъж
твоята България друг път! България е на тези, които живеят в нея. А приятелите ти и роднините може и да са горки наистина, ако са неудачници и некадърници... за такива като тях и теб кадърните като Иво Беров и съмишленици със сигурност са отврат ...горкичките те ... що не си ги прибереш при теб, а? Нещастница ...Sonia написа:Приятели и роднини, които все още заслужават моето внимание и които обичам.jovina написа:кого точно наричаш свой сънародник ти???Sonia написа:[А като настроение, снощи чухме в едно предаване Иво Беров - пълна отврат ...горките ми сънародници...
...
А не такава отврат като Иво Беров и съмишленици, kоито докараха моята България до сегашното й състояние...
Аз излазам
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Соня, какво казват българите в Италия за Бойко Борисов? Че той сега определя нещата, а не Иво Беров и съмишлениците му.
jovina написа:
твоята България друг път! България е на тези, които живеят в нея. А приятелите ти и роднините може и да са горки наистина, ако са неудачници и некадърници... за такива като тях и теб кадърните като Иво Беров и съмишленици със сигурност са отврат ...горкичките те ... що не си ги прибереш при теб, а? Нещастница ...
Аз излазам
Разбира се, възпитанието е факултативно.
A България е моя, докато дишам...и я представям далеч по-добре от много биещи се в гърдите българи...
Таки написа:Соня, какво казват българите в Италия за Бойко Борисов? Че той сега определя нещата, а не Иво Беров и съмишлениците му.
Българите, с които имам контакти, не са възторжени, но се надяват да си изпълни обещанията. И се надяват, че ще построи един нов капитализъм в България
Ако бях СРХ, бих написала "Е га спреш да дишаш" ... ама понеже съм възпитана, няма да го направя Никъде не съм чула и прочела името ти като представяща България, освен в твоите собствени постинги, на които не вярвам някой да се връзва вече А тези, които представят България, не правят изявления от сорта "горките ми сънародници" ...Sonia написа:
A България е моя, докато дишам...и я представям далеч по-добре от много биещи се в гърдите българи...
Освен Жоро и горките ти роднини и приятели, едва ли някой друг е чувал за теб в България ...
jovina написа:
Ако бях СРХ, бих написала "Е га спреш да дишаш" ... ама понеже съм възпитана, няма да го направя Никъде не съм чула и прочела името ти като представяща България, освен в твоите собствени постинги, на които не вярвам някой да се връзва вече А тези, които представят България, не правят изявления от сорта "горките ми сънародници" ...
Освен Жоро и горките ти роднини и приятели, едва ли някой друг е чувал за теб в България ...
В програмата на всеки мой концерт е написано, че съм българка. В програмите на дъщеря ми - също. Идват хора, слушат ни, ръкопляскат ни, поздравяват ни, питат ни кой е написал "Севдана", защото много им харесва...тръгват си с приятни впечатления за България...предполагам...
Соня, Жовина,И се надяват, че ще построи един нов капитализъм в България.
Борисов е поредният митичен герой, на когото се надяват българите. Аз бях го нарекъл тук, преди време, "простак" , имайки предвид "политически простак". Имаше някои реакции, но в умерени тонове.
Сега виждам, че характеристиката "отврат" за Иво Беров (един човек, който играе много по-незначителна роля от Борисов), се приема на нож от теб, Жовина, и поражда твои незаслужени лични обиди към Соня. Ако погледнеш по подобен начин на мен, аз съм по-малко легитимен като съдник на Борисов, отколкото Соня като съдник на Иво Беров. Аз съм чужденец, женен за българка, а Соня си е българка, женена за българин. Аз живея извън България вече 28 години, и Соня живее извън България не много повече.
Хайде да мерим нещата с еднакви аршини ...
Последната промяна е направена от Таки на Пон 01 Фев 2010, 00:02; мнението е било променяно общо 1 път
Аз искам да чуя и прочета какво другите казват за теб като представителка на жалките ти сънародници от България, а не какво ти самата твърдиш за себе си!Sonia написа:
В програмата на всеки мой концерт е написано, че съм българка. В програмите на дъщеря ми - също. Идват хора, слушат ни, ръкопляскат ни, поздравяват ни, питат ни кой е написал "Севдана", защото много им харесва...тръгват си с приятни впечатления за България...предполагам...
Стара римска поговорка гласи - "Празните грънци дрънчат най-силно"
Таки, на нож приемам твърдения от сорта "горките ми сънародници", изказани от някаква ... хайде да не казвам каква, казвала съм го на друго място ... Разбирам те, ако кажеш, ще се махна от форума ти, но не очаквай от мен да променя отношението си към нея.или да проявя каквато и да е търпимост към наглите и изявления!
се приема на нож от теб, .
jovina написа:
Аз искам да чуя и прочета какво другите казват за теб като представителка на жалките ти сънародници от България, а не какво ти самата твърдиш за себе си!
Заповядай на концертите ни, ако, освен от "грънци", разбираш и от музика...
http://opvorchestra.it/orchestra/storia/
На концертите ти ще заповядам, когато прочета, че си струва да бъдат посетени ... но не от линкчета, които ти си пускаш и не от странички, в които се саморекламираш... ! От грънци не разбирам, но от поговорки - да. Има и български за твоя случай, ама ти си ги знаеш .... да се надявамеSonia написа:jovina написа:
Аз искам да чуя и прочета какво другите казват за теб като представителка на жалките ти сънародници от България, а не какво ти самата твърдиш за себе си!
Заповядай на концертите ни, ако, освен от "грънци", разбираш и от музика...
http://opvorchestra.it/orchestra/storia/
Жови, Иво Беров е автор на много писания, в които (по същество) говори за своите "горки сънародници". Така че не се хващай за израза. Мога да приведа цитати, но утре.Таки, на нож приемам твърдения от сорта "горките ми сънародници", изказани от някаква ... хайде да не казвам каква, казвала съм го на друго място ... Разбирам те, ако кажеш, ще се махна от форума ти, но не очаквай от мен да променя отношението си към нея.или да проявя каквато и да е търпимост към наглите и изявления!
ЕСФ не е "мой форум", а форум на всички свои членове. Това, че аз не съм съгласен с теб по един или друг въпрос, не означава нищо, касаещо твоето "форумно положение" !
И тъй като утрото е по-мъдро от вечерта, надявам се утре да обсъдим, в по-спокоен дух, този интересен казус: цунки и гунки с комунистите Вълко и Надя, а остра конфронтация с комунистката Соня.
Всички знаем колко са комунисти Вълко и Надя! Дори и да са такива, те не плюят сънародниците и не се опитват да ми се правят на велики, както се опитва кифлата соня!Таки написа:
И тъй като утрото е по-мъдро от вечерта, надявам се утре да обсъдим, в по-спокоен дух, този интересен казус: цунки и гунки с комунистите Вълко и Надя, а остра конфронтация с комунистката Соня.
Приемам обаче предложението ти и спирам! То няма и смисъл да се налива нещо в пробита куха лейка! Лека нощ
Мдааа, и това отдавна не го бяхме виждали...
Иво Беров за горките си сънародници
Дали когато Соня нарича това "отврат", не прави - всъщност - комплимент на г-н Беров?
Защото аз бих използвал къде по-тежки квалификации.
http://ivoberov.blog.bg/politika/2008/01/14/ei-hora-dve.152567Сега, ние българите не правим и не произвеждаме почти нищо. Не защото някой ни пречи. Пречим си ние самите. С мързела си. С глупостта си. С безсмисленото мрънкане и хленчене. Със злобата и със завистта си. С отказа да приемем и да живеем според установените от векове правила на развитите страни. Със стремежа си към мошеничество и лесна печалба. С балканската си склонност към далаверите. С комунистическото си схващане, че човек може да забогатее само на гърба на другите. С шопския възглед, че „ законът е врата у поле и само лудите минават през нея „ С грубостта, пошлостта и простащината си , която представяме като българщина, защото така ни изнася.
Дали когато Соня нарича това "отврат", не прави - всъщност - комплимент на г-н Беров?
Защото аз бих използвал къде по-тежки квалификации.
А сега - най-удивителното, от същото есе на Беров, споменато горе:
Но удивителното е във второто изречение. След като Беров в интродукцията на есето нарича българите мързеливи, глупаци, злобни, завистливи, груби, пошли и простаци, има нахалството да критикува по-долу Иван Костов, че не умеел да казва на хората неприятни истини, без да ги обиди ! ! ЗА БОГА ! ! !
Жовина, ако аз бях фен на Костов, със сигурност не бих влязъл в разправия с някого заради Иво Беров, който казва черно на бяло, че времето на Костов е минало. При това го казва не сега, а преди 2 години.Костов, разбира се, е силна личност, а може би и най-големият държавник на съвременна България / това все пак трябва да го кажат историците, ама не тия около агент Гоце /, но времето на Костов – времето на силовите и необходими промени вече мина.
Костов проявява достойнството да казва на хората неприятни истини, но не умее като Саркози да го направи така, че да не ги обиди, а да ги привлече към делото си.
Но удивителното е във второто изречение. След като Беров в интродукцията на есето нарича българите мързеливи, глупаци, злобни, завистливи, груби, пошли и простаци, има нахалството да критикува по-долу Иван Костов, че не умеел да казва на хората неприятни истини, без да ги обиди ! ! ЗА БОГА ! ! !
Добрютро, Таки Ти наистина ли не разбра какво точно ме взриви снощи или се правиш на ударен?
А иначе, голяма част от българите действително отговарят едно към едно на описанието на Иво Беров. Това, че някой е разпознал в него своите приятели и роднини обаче, не му дава право да прави обобщения за всичките си сънародници. Толкова от мен по въпроса.
А иначе, голяма част от българите действително отговарят едно към едно на описанието на Иво Беров. Това, че някой е разпознал в него своите приятели и роднини обаче, не му дава право да прави обобщения за всичките си сънародници. Толкова от мен по въпроса.
Добрутро, Жовина. Това за "голямата част" е твоя добавка. Иво Беров говори за "ние българите", без да различава малки или големи части. И ми е чудно, че това не те "взривява". Ако според теб Соня "обиди българите" (според мен не е така), то Беров направо им *** майката (без извинение)...jovina написа:Добрютро, Таки Ти наистина ли не разбра какво точно ме взриви снощи или се правиш на ударен?
А иначе, голяма част от българите действително отговарят едно към едно на описанието на Иво Беров.
До по-късно, че трябва да се отдам, за известно време, на големи научни дела.
Големите научни дела се отложиха, така че аз съм отново на линия.
Жови, препоствам още веднаж резултатите от една анкета, която спретна дясната агенция Alpha Research по поръчка на в. "Капитал" , по повод 20 години от началото на Прехода. Съвсем пресна, демек. Виждаме, че половината от отговорилите определят днешния жизнен стандарт като по-нисък от този преди 1989 г. , 58% определят образованието преди 1989 г. като по-добро от сегашното, а 73% смятат, че социалистическото здравеопазване е било по-добро от днешното.
Това са хора, много хора, които мислят подобно на Соня, поне по три определени, но много важни въпроса. Какво ще правим с такива хора в ЕСФ, Жови? Ще ги нападаме лично, с квалификации, подобни на твоите за Соня ( "кифли" , "празни грънци" ) , или ще спорим с тях? Лично за мен, например, би било страшно интересно да чуя доводите на хората, които поставят образованието на НРБ по-високо от това на РБ. Не се съмнявам, че за колегата Логик важи същото. Що се касае до здравеопазването, предполагам че и на теб би ти било страшно интересно да чуеш доводи ...
Източник
Жови, препоствам още веднаж резултатите от една анкета, която спретна дясната агенция Alpha Research по поръчка на в. "Капитал" , по повод 20 години от началото на Прехода. Съвсем пресна, демек. Виждаме, че половината от отговорилите определят днешния жизнен стандарт като по-нисък от този преди 1989 г. , 58% определят образованието преди 1989 г. като по-добро от сегашното, а 73% смятат, че социалистическото здравеопазване е било по-добро от днешното.
Това са хора, много хора, които мислят подобно на Соня, поне по три определени, но много важни въпроса. Какво ще правим с такива хора в ЕСФ, Жови? Ще ги нападаме лично, с квалификации, подобни на твоите за Соня ( "кифли" , "празни грънци" ) , или ще спорим с тях? Лично за мен, например, би било страшно интересно да чуя доводите на хората, които поставят образованието на НРБ по-високо от това на РБ. Не се съмнявам, че за колегата Логик важи същото. Що се касае до здравеопазването, предполагам че и на теб би ти било страшно интересно да чуеш доводи ...
Източник
Ама Таки, моля ти се! Никого не съм наричала "празни грънци" - само цитирах известна римска поговорка, която гласи "Празните грънци дрънчат най-силно". Не мога да разбера, защо така лично я приемате и ти, и Сончето, пък спомням си и някои други в МПФ едно време
А за кифлата и кухата лейка - обещавам от сега нататък да не споделям мнението си за твоите хора в публичното пространство, щом сте толкова чувствителни и раними
А за кифлата и кухата лейка - обещавам от сега нататък да не споделям мнението си за твоите хора в публичното пространство, щом сте толкова чувствителни и раними
Ти остави моята ранимост (ще си оближа раните..) и прочети още нещо от любимия ти публицист Иво Беров. Цитат от същото есе:
Ръководителите, пък и доста от привържениците на ДСБ се стремят повече да отблъснат и унищожат чуждото, дори то да е благосклонно към тях, нежели да създадат нещо свое. Като тази стръв към отхвърляне и унищожение и тази неохота към съзидание се наблюдават във всички обществени области – и в политиката, и в отношенията към хората, и в медийните прояви.
Не мислиш ли, че пред тези две изречения, написаното от Соня звучи като гальовна песен ? ?
Да оставим настрана факта, че подобни приказки аз приказвах много преди Беров, в стария МпФ .. Питай Една жена .....
Ръководителите, пък и доста от привържениците на ДСБ се стремят повече да отблъснат и унищожат чуждото, дори то да е благосклонно към тях, нежели да създадат нещо свое. Като тази стръв към отхвърляне и унищожение и тази неохота към съзидание се наблюдават във всички обществени области – и в политиката, и в отношенията към хората, и в медийните прояви.
Не мислиш ли, че пред тези две изречения, написаното от Соня звучи като гальовна песен ? ?
Да оставим настрана факта, че подобни приказки аз приказвах много преди Беров, в стария МпФ .. Питай Една жена .....
https://www.youtube.com/watch?v=Ue3GL5KuH4A&feature=related
ВЕЛЗО- Брой мнения : 597
Registration date : 11.03.2010
трътката петър дяков ме е описала
Най-просташките и непредизвикани нападки, на ниво кенефна литература, срещу мене и семейството ми са били отправяни от Стойчо Никифоров. Никифоров е един озлобен самотник и мизантроп, ненавиждащ дори себе си.
Ето го сега: дошъл е като пуснат от пещерите дивак да се плези и подиграва. Колкото повече внимание му се обръща, толкова по се смята за значим.
стигат ли емотиконите , трътколаменте ?
влязох в темата с нагласата да разбера критериите ви за идеалната жена/мъж...
големи спамъри сте, ей
големи спамъри сте, ей
Агата- Брой мнения : 397
Registration date : 07.01.2009
Агата написа:влязох в темата с нагласата да разбера критериите ви за идеалната жена/мъж...
големи спамъри сте, ей
АПсИлютно си дошла на грешното място
Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Място за изритани от гевезето Реалистка люде
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» тъпни от виртуалното ...
» Ден за мудурация?
» Форумна поезия
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» тъпни от виртуалното ...
» Ден за мудурация?