Механа "Легиона" - при свинете
+2
сноб
nikiforov
6 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Re: Механа "Легиона" - при свинете
оу, не - вълнувам се много от тази тема
кажи сега: ти за легьонер ли се водиш вече, та да знам да не те водя по жените ми
кажи сега: ти за легьонер ли се водиш вече, та да знам да не те водя по жените ми
Гост- Гост
прочее, в бан няма катедри
но кажи име, да питам баща ми за него
но кажи име, да питам баща ми за него
Гост- Гост
1. Кой (коя) е 'ЕК' ?
2. Вторият баща на Жовина е мой колега, добър студентски приятел и днес уважаван ръководител на Института по физика на твърдото тяло на БАН, ст.н.с. д-р Васил Ловчинов.
Както не намерих причина да разпростра своето уважение към Васко върху неговата заварена щерка, така моля форумните членове да не разпростират своето .. хм .. отношение към Жовинката върху нейния втори баща. Би било много, много несправедливо.
2. Вторият баща на Жовина е мой колега, добър студентски приятел и днес уважаван ръководител на Института по физика на твърдото тяло на БАН, ст.н.с. д-р Васил Ловчинов.
Както не намерих причина да разпростра своето уважение към Васко върху неговата заварена щерка, така моля форумните членове да не разпростират своето .. хм .. отношение към Жовинката върху нейния втори баща. Би било много, много несправедливо.
Гост- Гост
Аз си казах думата, във вид на молба, но в тази немодерирана ко4ина не мисля да се намесвам с други средства.
Прочее, защо не постнеш своя снимка, та да ти я ЗАкоментирам в същия дух?
Гост- Гост
Ринката 'пренася боклуци' в Джамахирията. Я да видим дали ще му треснат една седмица на мискинина ..
Гост- Гост
Не мисля, че прилагаш 'своя' аршин върху други случаи. И резултатът е следният:Аз съм много чувствителен на тема лична информация, и няма да постна моя снимка, тъй като интернет е една твърде отворена среда.
Ти, анонимният, се 'шегуваш' * с поименния Ловчинов в сайта на поименния Критидис, негов колега и приятел.
* възрастен мъж с вратовръзка и усмивчица на следовател с 40 години стаж в системата
Гост- Гост
друг път , като биропиете , подскажи на старата мома* , да не повтаря през постинг инициалите ми ..., чувствителен съм , цапа ги ...ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:Ригас написа:Аз си казах думата, във вид на молба, но в тази немодерирана ко4ина не мисля да се намесвам с други средства.
Ригас, аз се шегувам съвсем добронамерено. Освен това, уважавам следователите.
Аз съм много чувствителен на тема лична информация, и няма да постна моя снимка, тъй като интернет е една твърде отворена среда. Впрочем, вчера ме Хайката и Жовина ме снимаха не по волята ми. Част от снимките помолих и изтрих, други вероятно не съм. За да те успокоя, ще ти кажа, че на тях съм в три четвърти и приличам на добре охладен труп, гракнал срещу събеседника си (в случая, Рино).
*не става въпрос за уриньо клюкарката
Не е същото, каквото написа за Васко. Освен това, аз имам тук И една модераторска (с извинение) роля. Трябва да се намесвам в случаи, които могат да се разберат криво или да бъдат използвани от зложелатели. Все-пак, твоите обяснения са добре дошли.(.................) Ще ми се обидиш ли?
Гост- Гост
Виж сега, до такива тънкости на характера му не ми е лесно да се докосна. Но мога да кажа следното, за учения Васко:Нека допуснем тогава, че обясненията ми са били необходима част от играта. Ще уточня още нещо, за да не остана неразбран - кривата усмивчица на следователя с 40 години стаж в системата е преди всичко усмивката на човек, който много добре познава човешката природа. Дали последното важи за твоя приятел, ти вероятно имаш известна представа.
Когато преди години той се оказа в Атина, по повод на един конгрес, в който участваше покойната Миряна, ние се разбрахме да дойде в 'Демокритос' и да се срещне със свои колеги по специалността. Колегата Ниархос, тогава шеф на институт, а после и директор на нашия Център, прояви голям интерес към неговите работи и скоро след това сключиха договор за сътрудничество, който продължи няколко години. Мисля, че беше по темата 'Високотемпературни свръхпроводници'.
Мога да добавя също, че Васко е производител на една от най-хубавите домашни ракии, които някога съм пил. Прави я от собствено грозде, което отглежда в голяма реституирана област къде Добруджа.
Гост- Гост
Guess who написа:ВЕЛЗИ
трябва да ти спрат нет-а за един месец...
от твоята клавиатура ...право в... админския акаунт
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:Guess who написа:ВЕЛЗИ
И защо, ако позволиш?
...или бирата, к`вото там пиете де
Guess wh- Гост
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:Guess who написа:ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:Guess who написа:ВЕЛЗИ
И защо, ако позволиш?
...или бирата, к`вото там пиете де
ТОВА ПО-МОЖЕ
ЛЕЛЕ И АЗ САМИЯ КАК СЕ ОЛЯХ ВЧЕРА, НЕ Е ИСТИНА
ПЪЛЕН РЕЗИЛ
Ми не е ли студено вече за бира бре, калпазанино ?
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:chocho написа:Ми не е ли студено вече за бира бре, калпазанино ?
Виж сега, адаш, аз пих само една бира, и тя беше към омлета преди да се събере компанията. После минах на ракия и салата от моркови, а още по-нататъка на червено и на бело вино със съответните мезета
Останалото касаещо ме, само в ЛБ
Бих искал да се извиня на Влайков и да му благодаря, че с много такт и човещина спаси положението в самия край, но за съжаление не мога да му го напиша ТАМ
Аха, знам как е - и аз само с едно не мога
Uhu...
А иначе гледам - симпатичният ти носорог и мъжът на жена си продължават дуета си за сметка на Виктор - май нЕкой не са го извеждали на разходка днес...
А иначе гледам - симпатичният ти носорог и мъжът на жена си продължават дуета си за сметка на Виктор - май нЕкой не са го извеждали на разходка днес...
Снощи в 'Де Зората' BIAD направи строга забележка на Благ, че обсъждал отсъстващ член на форума.
Ех, аршини, аршини....
Ех, аршини, аршини....
Гост- Гост
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:chocho написа:Uhu...
Сам си е виновен, че им се оставя
Аха - викаш на следващата им сбирка да им друсне един як пердах, та да помнят... престилките
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:Нищо не викам. Аз нямам право на думата.
Гузен съм
Заради слепияT носорог ?
Уау, батални картинки ми се редят в съзнанието...
Сега ви оставям - тук е гадно време, вали, та ще отскочим до Холандия, която е точно на следващият ъгъл
Сега ви оставям - тук е гадно време, вали, та ще отскочим до Холандия, която е точно на следващият ъгъл
Ригас написа:Снощи в 'Де Зората' BIAD направи строга забележка на Благ, че обсъждал отсъстващ член на форума.
Ех, аршини, аршини....
доста пъти съм поствал мнението на Влайков /като бог/ за бълбукащата наследственост на горния...ама сега в името на лалането , и "мнението " ще е различно май ?
Изолирането на едно изказване от контекста му (който често се състои от 10-20 постинга) е dirty business. Не бих искал да изпадна - например - до нивото на Влайков, който 'оправдава' диктаторите с един мой израз ( 'измет' ) , но 'не помни' по какъв повод е казан. Че какъв е проблемът, в един свят на самозабравили се, да клеветят някого като 'сътрудник на службите' и да очакват - с извратените си психики - той да им се оправдава, а не да ги нарече 'измет' ...
Гост- Гост
Ако ще и на Господа да стане зет, това не може да промени фактите.Аааа, недай така с бъдещия зет на твоя приятел Васко.
Гост- Гост
Страница 1 от 2 • 1, 2
Similar topics
» ГОТВАРСКИ РЕЦЕПТИ
» Стефан Цанев - "...ако срещнеш честен човек..."
» "Под игото"-той каза ""Господа, тук се разпpостраняват революционни идеи против султана, аз излазям... "
» Ханчето на бачо Никола 3
» Познай резултата на изборите !
» Стефан Цанев - "...ако срещнеш честен човек..."
» "Под игото"-той каза ""Господа, тук се разпpостраняват революционни идеи против султана, аз излазям... "
» Ханчето на бачо Никола 3
» Познай резултата на изборите !
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите