Механа "Легиона" - при свинете
+2
сноб
nikiforov
6 posters
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Механа "Легиона" - при свинете
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:
Аааа, недай така с бъдещия зет на твоя приятел Васко
хе-хе ,та медияпул нали бе полфорум ... лошо нЕма , да се вземат "младите" ...
ако близначката забучи калчев ще има полза от пикането по бирариите и хилядите постинги ....
високодухнатата- ти , различаваш ли ги ?chocho написа:Коя е близначката?
табула раза
ДОБЪР ДЕН, ДОБЪР ДЕН ГОСПОДА, КАКТО И ДОБЪР ДЕН НА УВАЖАЕМИЯ ДОМАКИН БАЙ ТАКИ, КОЙТО Е КАТО БОГ ХЕЛИОС ЗА НАС ЗЕМНИТЕ ТВАРИ.
БЕЗ ДА ИСКАМ КЛИКНАХ ДИРЕКТНО НА ЛИНКА ОТ ПОЩАТА, НО СЕ НАДЯВАМ АДМИНИСТРАТОРЪТ ДА НЕ ЗЛОУПОТРЕБИ С ТОВА. ОБЕДНИЯТ НАПРЪСТНИК МИ НАПРАВИ ТАЗИ БЕЛЯ.
КОЙТО СЪМ ПСУВАЛ ДОТУК, БЕЗ ДА ГО Е ЗАСЛУЖИЛ, МОЛЯ ДА ПРИЕМЕ ИЗВИНЕНИЯТА МИ В ТАЗИ ТЕМА. НА КОЙТО МЕ АТАКУВА ДА ПОКАЖЕ МУСКУЛИ, НЯМА ДА ОТГОВАРЯМ, ВЪПРЕКИ ЛИПСАТА НА ОНЗИ ФАМОЗЕН БУТОН ИГНОР - https://www.youtube.com/watch?v=G8NMayki4Uc
МОДЕРАТОРСТВОТО НА ХРИСТО, КЪМ КОГОТО ИМАМ ЖИВА СИМПАТИЯ, МИ ВДЪХВА ДОВЕРИЕ, ВЪПРЕКИ ЧЕ НА Г-Н СОТИРОВ Е НАПЪЛНО ЯСНО КАКВИ ГАДОСТИ СЪМ ПИСАЛ ПО НЕГОВ /НА ХРИСТО/ АДРЕС В Л.Б.
АКО Г-Н СОТИРОВ НЕ ГО Е ОСВЕДОМИЛ, Г-Н КОМАРНИЦКИ МОЖЕ ДА ГО ПИТА - СЪЖАЛЯВАМ АКО Г-Н СОТИРОВ ГО ОСВЕДОМИ, НО НА ДЯВОЛИТЕ ПРОФЕСИЯТА Е ПО-КОФТИ И ОТ ТАЗИ НА КАРИКАТУРИСТИТЕ. КОМУТО НЕ Е ЯСНО, ДА ПРЕПРОЧИТА "ЯН БИБИЯН"
НА ВИКТОР, КОГОТО ПОСЛЕДНО ПСУВАХ НА МАЙНА ДЕСЕБАРСКА С ИЗВИНЕНИЕ, ПОНЕЖЕ КНЯЗ МИРА СЕГО Е ОПОРТЮНИСТ И ИЛИ ПО НОВОМУ КАЗАНО ПРАГМАТИК,А ПО РУССКИ - "МАЗНИК",ПОДНАСЯМ ИЗВИНЕНИЯ И ЧЕСТИТО ПОПРИЩЕ - ТАМ СТО НА СТО ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ ОБЩИ ПОЗНАТИ.
Е, ИМАЛ СЪМ КЪСМЕТ, ЧЕ СЕ ПОЗАБАВИ В НАУКАТА И НЕ МИ Е ПРЕПОДАВАЛ ИНАЧЕ НЯМАШ ДА ГО ПРЕЖИВЕЯ. ПЪК И НЕКА НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВА ОТ ГЛУПОСТИТЕ, КОИТО ГОВОРИ НА СТУДЕНТИТЕ.
НИКОЙ НЕ СЕ Е РОДИЛ НАУЧЕН, А НЯКОИ ТАКА И НЕ УСПЯВАТ ЦЯЛ ЖИВОТ. АКАДЕМИЧНОТО СТАДО Е ПЪЛНО С МЪРШИ
БЕЗ ДА ИСКАМ КЛИКНАХ ДИРЕКТНО НА ЛИНКА ОТ ПОЩАТА, НО СЕ НАДЯВАМ АДМИНИСТРАТОРЪТ ДА НЕ ЗЛОУПОТРЕБИ С ТОВА. ОБЕДНИЯТ НАПРЪСТНИК МИ НАПРАВИ ТАЗИ БЕЛЯ.
КОЙТО СЪМ ПСУВАЛ ДОТУК, БЕЗ ДА ГО Е ЗАСЛУЖИЛ, МОЛЯ ДА ПРИЕМЕ ИЗВИНЕНИЯТА МИ В ТАЗИ ТЕМА. НА КОЙТО МЕ АТАКУВА ДА ПОКАЖЕ МУСКУЛИ, НЯМА ДА ОТГОВАРЯМ, ВЪПРЕКИ ЛИПСАТА НА ОНЗИ ФАМОЗЕН БУТОН ИГНОР - https://www.youtube.com/watch?v=G8NMayki4Uc
МОДЕРАТОРСТВОТО НА ХРИСТО, КЪМ КОГОТО ИМАМ ЖИВА СИМПАТИЯ, МИ ВДЪХВА ДОВЕРИЕ, ВЪПРЕКИ ЧЕ НА Г-Н СОТИРОВ Е НАПЪЛНО ЯСНО КАКВИ ГАДОСТИ СЪМ ПИСАЛ ПО НЕГОВ /НА ХРИСТО/ АДРЕС В Л.Б.
АКО Г-Н СОТИРОВ НЕ ГО Е ОСВЕДОМИЛ, Г-Н КОМАРНИЦКИ МОЖЕ ДА ГО ПИТА - СЪЖАЛЯВАМ АКО Г-Н СОТИРОВ ГО ОСВЕДОМИ, НО НА ДЯВОЛИТЕ ПРОФЕСИЯТА Е ПО-КОФТИ И ОТ ТАЗИ НА КАРИКАТУРИСТИТЕ. КОМУТО НЕ Е ЯСНО, ДА ПРЕПРОЧИТА "ЯН БИБИЯН"
НА ВИКТОР, КОГОТО ПОСЛЕДНО ПСУВАХ НА МАЙНА ДЕСЕБАРСКА С ИЗВИНЕНИЕ, ПОНЕЖЕ КНЯЗ МИРА СЕГО Е ОПОРТЮНИСТ И ИЛИ ПО НОВОМУ КАЗАНО ПРАГМАТИК,А ПО РУССКИ - "МАЗНИК",ПОДНАСЯМ ИЗВИНЕНИЯ И ЧЕСТИТО ПОПРИЩЕ - ТАМ СТО НА СТО ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ ОБЩИ ПОЗНАТИ.
Е, ИМАЛ СЪМ КЪСМЕТ, ЧЕ СЕ ПОЗАБАВИ В НАУКАТА И НЕ МИ Е ПРЕПОДАВАЛ ИНАЧЕ НЯМАШ ДА ГО ПРЕЖИВЕЯ. ПЪК И НЕКА НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВА ОТ ГЛУПОСТИТЕ, КОИТО ГОВОРИ НА СТУДЕНТИТЕ.
НИКОЙ НЕ СЕ Е РОДИЛ НАУЧЕН, А НЯКОИ ТАКА И НЕ УСПЯВАТ ЦЯЛ ЖИВОТ. АКАДЕМИЧНОТО СТАДО Е ПЪЛНО С МЪРШИ
ВЕЛЗО- Брой мнения : 597
Registration date : 11.03.2010
мда..наличието на лицето "Велзо" тук говори, че ще има интензивни, макар и кратки увеселения..
Помощ, граждани! написа:мда..наличието на лицето "Велзо" тук говори, че ще има интензивни, макар и кратки увеселения..
ПО-ДОБРЕ УЖАСЕН КРАЙ, ОТКОЛКОТО УЖАС БЕЗ КРАЙ
Малеее, какъв ужас щом Велзо е тук, значи отново смята да закрива Безпризорните.ВЕЛЗО написа:Помощ, граждани! написа:мда..наличието на лицето "Велзо" тук говори, че ще има интензивни, макар и кратки увеселения..
Надя написа:Малеее, какъв ужас щом Велзо е тук, значи отново смята да закрива Безпризорните.ВЕЛЗО написа:Помощ, граждани! написа:мда..наличието на лицето "Велзо" тук говори, че ще има интензивни, макар и кратки увеселения..
ТЦЪ. ПИТАЙ ТАКИ КОЙ Е ВИЗИРАН ТОЗИ ПЪТ.
питам теб, кой?ВЕЛЗО написа:Надя написа:Малеее, какъв ужас щом Велзо е тук, значи отново смята да закрива Безпризорните.ВЕЛЗО написа:
Надя написа:питам теб, кой?ВЕЛЗО написа:Надя написа:
Малеее, какъв ужас щом Велзо е тук, значи отново смята да закрива Безпризорните.
ГРОБЪ СЖМЪ
Таз дума не я обичам, а до утре не ми се чака.ВЕЛЗО написа:Надя написа:питам теб, кой?ВЕЛЗО написа:
ГРОБЪ СЖМЪ
Кажи к`во става с гьола, ще го бъде ли или няма да го бъде, че и бай Вълко мълчи?
Надя написа:Таз дума не я обичам, а до утре не ми се чака.ВЕЛЗО написа:Надя написа:
питам теб, кой?
ГРОБЪ СЖМЪ
ух да дилемочка Надюха
на чуждъ гржбъ...
https://www.youtube.com/watch?v=LTCa8Rvx8jg&feature=related
Надя написа:Кажи к`во става с гьола, ще го бъде ли или няма да го бъде, че и бай Вълко мълчи?
водка? ранным утром? теплая? да без огурца?
https://www.youtube.com/watch?v=LTCa8Rvx8jg&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=0yxNZVxksaY
Страница 2 от 2 • 1, 2
Similar topics
» ГОТВАРСКИ РЕЦЕПТИ
» Стефан Цанев - "...ако срещнеш честен човек..."
» "Под игото"-той каза ""Господа, тук се разпpостраняват революционни идеи против султана, аз излазям... "
» Ханчето на бачо Никола 3
» Познай резултата на изборите !
» Стефан Цанев - "...ако срещнеш честен човек..."
» "Под игото"-той каза ""Господа, тук се разпpостраняват революционни идеи против султана, аз излазям... "
» Ханчето на бачо Никола 3
» Познай резултата на изборите !
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите