Ханчето на бачо Никола 3
+18
ВЕЛЗО
Агата
Логик
malakai
komarKo
blag009
(Бай Вълко)
Радомир
Надя
Apostola na Svobodata
pheras
Помощ, граждани!
marapepelia6ka
jovina
chocho
Таки
nikiforov
Boabab
22 posters
Страница 38 от 38
Страница 38 от 38 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38
Re: Ханчето на бачо Никола 3
Ами .. хубаво. Изложихме си позициите и се съгласихме върху това, че не сме съгласни. Темата БИ ТРЯБВАЛО да бъде интересна, но не виждам участие на трети събеседници.
След горното, аз се чувствам задължен да предложа някои цитати на "една от най-значителните личности на страната" :Посланичката на Южна Африка, която ми е фенка и с която се засичаме често по концерти и светски събития, ме беше представила на мъжа си като 'one of the most important persons in the country' (Боян Дамянов)
- Представям си как тоя нахалник се е подигравал на учителите си в гимназията, че са бедни и нямат възможностите на родителите му - номенклатурни кадри, създали едно миризливо рядко лайно.
- Като го пъдят от десните форуми, ще държи исо на Райгъс. Все е по-добре, отколкото всяка вечер да се приспива с по една чекия (не че едното непременно изключва другото).
- Ми не чети бе, Никифоров! Така няма да се чувстваш задръстеняк. Макар че си. Освен това си и прост, неграмотен, напълно лишен от талант и положително ти миришат краката.
- Fuck that sclerotic server!
- За щастие, моят син няма никога да следва в български колежи и университети.
Парафраза:
- Егати страната, щом "една от най-значителните й личности" е изписала горното!
егати веруващият
бих повярвал ,евентуално ,ако Посланичката на Южна Африка е някои мазен блак /дано не прозвучи еврейски/..но се дивя, защо му вярващ на тоя севлиебец
за мъртвите -само хубаво
менадявам се , като гущна китката , да ме споменат ХОРА, а не един-двама медиапулеца
По понятни причини, топикът се затваря. Който иска, може да открие нов, с друго име.
Почивай в мир, г-н Калчев.
Почивай в мир, г-н Калчев.
Страница 38 от 38 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38
Страница 38 от 38
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите