Докторе, кажи !
+6
Помощ, граждани!
(Бай Вълко)
marapepelia6ka
Таки
jovina
nikiforov
10 posters
Страница 1 от 4
Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Докторе, кажи !
Трябваше да започнеш с нещо в областта на физическите науки, по които си доктор
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Защо бе Жови? Та тук е стара традиция да се изказваме по това, по което не сме компетентни ..Трябваше да започнеш с нещо в областта на физическите науки, по които си доктор.
А иначе какво? Това е наше момче, Hobbit ! Моя персонална слабост.
Те твойте персонални слабости чет няматТаки написа:Моя персонална слабост.
А за този Радан диаметрално противоположни са мненията сред моите съмишленици ...
Докторке, кажи си твоето, па остави моето .. Дали да не поканим и доктор Анна, дето е друга моя слабост, да си каже и тя? Обещавам да мълча и да слушам!
Казах си моето, надявам се да съм била изчерпателна Оставям те сега с твоетоТаки написа:Докторке, кажи си твоето, па остави моето ..
jovina написа:Казах си моето, надявам се да съм била изчерпателна Оставям те сега с твоетоТаки написа:Докторке, кажи си твоето, па остави моето ..
я си припомни някоя и друга лекция по псих......, псих....., псих.......
какво ли няма в мрежата
" Лекарства има за всички човешки болести (без психичните, но знам за лечители в Тибет, които лекуват дори тях), обаче лекарската мафия владее света, заедно с шефовете на корпорации като Монсанто, МакДоналдс и др. подобни, които разплакват майката на хората с разните боклуци, които им дават за храна, а самите те се хранят от т.нар. БИО стопанства, където и прахче ГМО не може да попадне.
Лековерни са тези, които се хващат на въдиците на врачки и лечители тип Бай Ангел Пророка и извратеняка Деси от Пелово, а после реват, че са обарвани или изнасилени "за здраве". Умните хора четат книги и знаят какво да правят. Чувал съм за хора, излекували се от тежки болести с хашиш и марихуана. Личен мой приятел пафка като комин всяка вече по 7-8 джойнта, пък откакто ги е пропафкал (20 г.) дори не е пипнал и една ангина.
Въпросът е да ни пази Господ и ако той не успее, да използваме това, което ни е дал в главите си, за да се опазим!"
Лековерни са тези, които се хващат на въдиците на врачки и лечители тип Бай Ангел Пророка и извратеняка Деси от Пелово, а после реват, че са обарвани или изнасилени "за здраве". Умните хора четат книги и знаят какво да правят. Чувал съм за хора, излекували се от тежки болести с хашиш и марихуана. Личен мой приятел пафка като комин всяка вече по 7-8 джойнта, пък откакто ги е пропафкал (20 г.) дори не е пипнал и една ангина.
Въпросът е да ни пази Господ и ако той не успее, да използваме това, което ни е дал в главите си, за да се опазим!"
Никифоров, къде ги намираш тия простотии???
в блог "сферата"
jovina написа:Никифоров, къде ги намираш тия простотии???
ти дай два-три джойнта , иначе пращам постоля с кънките
Само не постоляnikiforov написа:jovina написа:Никифоров, къде ги намираш тия простотии???
ти дай два-три джойнта , иначе пращам постоля с кънките
Ей ти джойнта, дръж си постоля
Аз пък ще ви кажа, че отдавна не бях чел толкова смислен постинг, колкото този на Апостола, свързан с Дамянов! Такива неща не се пишат всеки ден:
Ние, аз, като демократи/демократ/ не осъждаме Дамянов! Той има право демократично да превежда на държавния глава и ние да узнаем евентуално ако той държавния глава се опита да пришие БЪЛГАРИЯ към онази "бивша тоталитарна съветска общност, наследник на която е днешна РУСИЯ!
Дори се чудя, дали туй за "правото демократично" е мил стилистичен архаизъм, или наистина някои преведнат демократично, а други - не.
Ние, аз, като демократи/демократ/ не осъждаме Дамянов! Той има право демократично да превежда на държавния глава и ние да узнаем евентуално ако той държавния глава се опита да пришие БЪЛГАРИЯ към онази "бивша тоталитарна съветска общност, наследник на която е днешна РУСИЯ!
Дори се чудя, дали туй за "правото демократично" е мил стилистичен архаизъм, или наистина някои преведнат демократично, а други - не.
тоя м..........к мисли ,че танаска превежда от руски и на руски , или пък ,че путин и нашият си лалат на английски !???
или превежда на севлиевски но си прави скици на английски ,или
Боже , тоя бил създател на ...., то затова и СДС, е на това дереже
Боже , тоя бил създател на ...., то затова и СДС, е на това дереже
докторе , не казвай нищо !
тоя м..........к мисли ,че танаска превежда от руски и на руски , или пък ,че путин и нашият си лалат на английски !???
Боже , тоя бил "създател на ....", то затова и СДС, е на това дереже
Боже , тоя бил "създател на ....", то затова и СДС, е на това дереже
Хааааааахаааааааааааахххаххахахахахаааааааааа :lol!Таки написа:Аз пък ще ви кажа, че отдавна не бях чел толкова смислен постинг, колкото този на Апостола, свързан с Дамянов! Такива неща не се пишат всеки ден:
Бай Апостола направо спечели жълтата фанелка!!! Бас държа, че едва ли скоро ще прочетеш по-смислен постинг от този ... освен ако бай Апостола не надскочи себе си ... което е твърде вероятно между друготто ... оттеглям баса
Виж саа, Жови. Ако ще награждаваме и със задна дата, аз номинирам изказване на Гелето Грънчаров в МпФ, преди няколко години.
То е, че аз съм избрал ника "Ригас" от любов към Рига, столица на съветска република!
То е, че аз съм избрал ника "Ригас" от любов към Рига, столица на съветска република!
Не съм съгласна да се награждавате със задни дати и за писаници в други форуми ... ама ваша си работаТаки написа:Виж саа, Жови. Ако ще награждаваме и със задна дата, аз номинирам и изказване на Гелето Грънчаров в МпФ, преди няколко години.
За мен бай Апостола е номер едно и туй то!
Баси, нИ вЪ лиЙ срам да сЪ забавлявате без мене.
Градски аз не мога да карам кънки.
Градски аз не мога да карам кънки.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Мара, напоследък забавата изненадва всички. Като гръм от ясно небе!Баси, нИ вЪ лиЙ срам да сЪ забавлявате без мене.
Таки написа:. Като гръм от ясно небе!
Бе ако питаш мен позаоблачило се беше нещо. Виж Натали е гръм, който не очаквах. Ако е Натали де. Аз така се надявах да уважи поканата ми и да се включи в щриха.
Ти как мислиш? Имаш ли достатъчно впечатления от нея?Виж Натали е гръм, който не очаквах. Ако е Натали де.
Таки написа: Имаш ли достатъчно впечатления от нея?
Прилича. Но няма как да съм сигурна. Чела съм единствено постваното в "закрития форум"
Не е 100% изключено да е тя, но, образно казано, аз "не мога да я позная". Например, що за искане е това "аз да съм питал Ферас за нещо" , след като тя вижда, че Ферас пише тук и тя може да му зададе сама въпроса?
Αχ, κατά φωνή κι' ο γάϊδαρος ...
Αχ, κατά φωνή κι' ο γάϊδαρος ...
Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» тъпни от виртуалното ...
» Добре заварил.
» Истината и само истината - 2
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Добре заварил.
» Истината и само истината - 2