ГЕРБ 2
+20
blag009
(ib)
Лаик
Homan
Admin
Агата
marapepelia6ka
Помощ, граждани!
gigatev
komarKo
nikiforov
Надя
(Бай Вълко)
chocho
ВЕЛЗО
malakai
Логик
Таки
HEXE
Boabab
24 posters
Страница 23 от 37
Страница 23 от 37 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 30 ... 37
Re: ГЕРБ 2
Викторе, „Боев„не е менте, не е „жичкажия„не е от долно путкево севлиевско ...
не е и боев
кои е и какъв е си е негова работа !
не е и боев
nikiforov написа:за мен ,лошото е ,че не си мериш устата - не знам причините , но прекаляваш
По-добре е в сравнение ако не си мериш гъзЪТ.
nikiforov написа:Викторе, „Боев„не е менте, не е „жичкажия„не е от долно путкево севлиевско ...
не е и боев
кажи му да мине насам!
любопитен съм само едно нещо да разбера:
тоз, който тръгва след една мутра, къде очаква да го заведат - на театър, на опера, в библиотеката???
тоз, който тръгва след една мутра, къде очаква да го заведат - на театър, на опера, в библиотеката???
komarKo написа:любопитен съм само едно нещо да разбера:
Аналогични по резултатите си въпроси могат да бъдат зададени и към Саркози или Меркел - например: къде очакваш да бъдеш заведен, след като си тръгнал след един пръдльо/пръдла....
Същетвеното обаче е например тук:
БСП бутала ченгетата към протести
http://www.monitor.bg/article?id=264449
Въпроси кой "стимулира" синдикатите, главоломния ръст на болничните в края на миналата година, източванията от здравната каса, могат да бъдат задоволени по аналогия...въпреки че по-важното е че биват задавани от последователи на мутри.
Boabab написа:
......
Въпроси кой "стимулира" синдикатите, главоломния ръст на болничните в края на миналата година, източванията от здравната каса, могат да бъдат задоволени по аналогия...въпреки че по-важното е че биват задавани от последователи на мутри.
отговорите ги има написани,
ама като не четеш...
Жени Начева вече е шеф на НЗОК
сряда, 10 февруари 2010
София
Жени Начева е новият директор на НЗОК. Това решиха депутатите при гласуването на предложението на ГЕРБ тази сутрин в парламента. Начева бе избрана със 110 гласа „за”, 12 гласа „против” и 41 „въздържал се”.
Жени Начева вече е шеф на НЗОК
Урааа!
и после...
Директорът на Здравната каса Жени Начева с две обвинения
19.04.2010
а най-накрая:
Бившата шефка на здравната каса Жени Начева, която в момента се разследва за престъпления по служба е назначена като държавен експерт в Министерство на финансите. 12 Окт 2010
Бившата шефка на НЗОК Жени Начева е експерт във ведомството на Дянков
айде, честито!
Един от най-големите недостатъци на ГЕРБ-политиците е, че страниците и на политическите им биографии, и на политическата им памет са ПРАЗНИ.
Няма ли кой да посъветва Цветанов да не говори глупости - когато фалираха банките, президент беше Жельо Желев, а Първанов бе още другарят Никой...
Няма ли кой да посъветва Цветанов да не говори глупости - когато фалираха банките, президент беше Жельо Желев, а Първанов бе още другарят Никой...
"Когато всички се чудим как да връзваме двата края и фалираха банките, вие виждате как са се разпределяли таксиметрови фирми и как лично президентът Първанов е поемал ангажимента, за да осигури такъв бизнес.... "каза вътрешният министър."
Цветанов: Не разбрахте ли, че Първанов е политически гръб на Алексей Петров
аз мисля, че смисъла на казаното от Цветанов се отнася до "бизнес лобизма" на Георги С. Първанов
не мисля, че е чак толкова зле, за да не знае кой е бил президент тогава
komarKo написа:Един от най-големите недостатъци на ГЕРБ-политиците е,...
...... основно главите им са празни...
Помощ, граждани! написа:аз мисля, че смисъла на казаното от Цветанов се отнася до "бизнес лобизма" на Георги С. Първанов
какъв "бизнес лобизъм", Викторе?
какъв фактор беше тогава Първанов, че да лобира за някого?
и най-важното - пред кого?
айде, на такива като тебе, дето са били деца тогава, им е простено да нямат спомен за нещата, ама...
Помощ, граждани! написа:Първанов тогава беше човека, който наследи Жан Виденов
Благодаря!
Сега вече се чувствам напълно информиран
моля,
няма да ти преча да се правиш на глупак
за съжаление, обаче, оказва се, че на Цветанов освен много други неща, му липсва и вкус:
http://glasove.com/article-10459.php
кой разправяше, че всичко върви в комплект?
няма да ти преча да се правиш на глупак
за съжаление, обаче, оказва се, че на Цветанов освен много други неща, му липсва и вкус:
http://glasove.com/article-10459.php
кой разправяше, че всичко върви в комплект?
а циркът не спира...
Президентът: Вътрешният министър се опитва да провокира изкуствено конфликт
komarKo написа:а циркът не спира...
Цирк е ,но вече не е смешно...
http://www.dariknews.bg/view_article.php?article_id=609735
и един коментар
и един коментар
Приказен е този Дянков! А кой ще каже на царя/Премиера/, че е гол?!
HEXE написа:
Цирк е ,но вече не е смешно...
а е само прелюдия още
като се сетя, че идат избори, ...
HEXE написа:...Муцуните същите...и кво прайм
к`во прайм -
трупаме постинги, Таки да има к`во да брои
...
Последната промяна е направена от Помощ, граждани! на Пет 21 Яну 2011, 21:54; мнението е било променяно общо 1 път
Dobri Bozhilov Преди 10 години написах една статия "Първанов поема огромен риск... защото може да бие". Тогава преди изборите ми се смееха всички и ме обявиха за ортодоксален комунист. След изборите повечето замлъкнаха, но за чест на останалите - имаше и извинили се. Сега съм склонен да направя нова прогноза - ходът на Първанов отново е много силен и може да доведе по поредно прекрояване на цялата политическа система. И днес Бойко изглежда недосегаем, както беше Петър Стоянов тогава. Но в политиката има скрити механизми, които не се виждат, и действат много ефективно. Много хора хулят Първанов, но аз го уважавам. Като професионалист. Първанов е първокласен и изключително умен политик. Злобата и завистта по отношение на него, не променят обективните факти. За мен е жалко, че подобен политик е левичар, а нямаме подобен с десни възгледи. Би бил много полезен на страната. Но тъй или иначе, подобен играч е налице, и новият проект много лесно може да разтърси всичко. Най-малкото вижте основата му - атака към левия избирател, който е 90% от всички избиратели. Атака към избирателя на хилавата БСП, останала без сериозен лидер. Но атака към тезите и на ГЕРБ, който също се трансформира в лява партия. Този проект фактически посяга към цялото политическо пространство, и каквото награби от него, ще е чиста печалба. Моята прогноза е, че няма да награби малко. Избирателят отново е осиротял, след като управляващите напълно забравиха предизборните си тези, и измислиха нови. Вотът отново е подменен, и единственото, което крепи властта, е ораторското майсторство на Бойко. Но това се изчерпва, а политическите механизми работят за Първанов. Поради тази причина, може да се каже, че на хоризонта се появява нова звезда, за съжаление - отново лява...:-)))
Помощ, граждани! написа:всъщност, вие знаете ли какво искате?
дори в сапунките "муцуните" са същите в течение на хиляди епизоди
аз искам да спират сапунките и да дадат нещо по-Тарантинесто
Страница 23 от 37 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 30 ... 37
Similar topics
» Зверствата на комунизма
» Герб ще вкара България в голяма рецесия
» Герб не ще коалиция със сините
» 100 дни управление на ГЕРБ - Анкета
» Новини от България 4
» Герб ще вкара България в голяма рецесия
» Герб не ще коалиция със сините
» 100 дни управление на ГЕРБ - Анкета