ГЕРБ 2
+20
blag009
(ib)
Лаик
Homan
Admin
Агата
marapepelia6ka
Помощ, граждани!
gigatev
komarKo
nikiforov
Надя
(Бай Вълко)
chocho
ВЕЛЗО
malakai
Логик
Таки
HEXE
Boabab
24 posters
Страница 30 от 37
Страница 30 от 37 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 33 ... 37
Re: ГЕРБ 2
Комар, напоследък (от не много отдавна), ти си се насочил към една по-голяма детайлност на рисунъка, която аз горещо одобрявам.
В този смисъл, последните ти 1-2 Цецковци са радост за очите. И гусин Велчев горе е една муцка.
В този смисъл, последните ти 1-2 Цецковци са радост за очите. И гусин Велчев горе е една муцка.
Таки написа:А добрите новини са, че в ерата на нета, всяко чудо - за 3 часа:
Кво да очакваш от едно бившо ченге Таки? При Гошо Тарбата, ТИЯ с кръв заливаха опонентите сега ... с вода ... еволюция драги!
Кибик Блаже
ПП.Коментар към Комарко:
-Нямаше ли да е по ефектно, ако ХЕМ беше записано като:
-ХЕИ по-чисто
ХЕИ по-лесно и т.н.
Така де, остатъци от миналото!!! Друго си е с 100% сода каустик да почистваш ... както беше при соца!!!
Така де, кво си мисли ТОЯ капиталист мистър ... Пропър!
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
В тази сцена на мен най- ми харесва успешното "снишаване" на Тодор Великов, който остава почти незасегнат от водата. И Буш младши беше демонстрирал един подобно добър рефлекс, когато един (пакистански?) журналист го беше замерил с обувките си. Виж, Кавалиерето нямаше такава добра реакция и не можа да избегне един много жесток удар в лицето, с макет на катедрала. Който, при по-малък късмет, можеше да го остави сляп с едното око.
Е, все пак рискове на професията!
И тиежка е ЦАРСКАТА курОНА, блазее му тУЙ който я носи!!!
Кибик Блаже
И тиежка е ЦАРСКАТА курОНА, блазее му тУЙ който я носи!!!
Кибик Блаже
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
От вчерашното "Шоу на Слави", което в петъчната си емисия се е превърнало в политическа трибуна на редакторите на предаването. Снощи те са имали и двама интересни гости - Йордан Бакалов и Андрей Райчев.
Тия ги гледах във Фейса, голяма излагация. Отначало си помислип, че първият просто се е объркал, но като чух и вторият депутат, казах си, не било грешка, учителите им по математика са виновни, не са ги научили да смятат.
За цената на хляба, магистралите и метрото ...и картофите , и тиквите !
http://www.focus-news.net/?id=f17353
komarKo написа:такива траги-комици не са ни управлявали НИКОГА...
Питам се до кога...Май ще емигрирам ,на 50 ...
http://news.ibox.bg/newsvoice/id_946475276
а онуй министър на външните работи за изприказаното от него тая сутрин по битиви ("боклук" и други свинщини) , няма ли да реагира на дивелопмънтите?
ще започна и аз да пиша с малки букви за тези малки хора..
недей емигрира
по тоя начин , доста хора пишеха /и хапваха/и по времето на веденов ,и при костов , и при астегматичната коалиция и при сергейчо ...
и КВО ?
твърде много медии имаМЕ ....
късно ТИ е !
по тоя начин , доста хора пишеха /и хапваха/и по времето на веденов ,и при костов , и при астегматичната коалиция и при сергейчо ...
и КВО ?
твърде много медии имаМЕ ....
късно ТИ е !
Таки написа:а онуй министър на външните работи за изприказаното от него тая сутрин по битиви ("боклук" и други свинщини) , няма ли да реагира на дивелопмънтите?
Таки, не опозна ли достатъчно тази "порода хора", та задаваш такива наивни въпроси?
Опознал съм породата.. Но не съм свикнал с нея. Затова продължавам да изразявам своя протест.Таки, не опозна ли достатъчно тази "порода хора", та задаваш такива наивни въпроси?
Алтернативата е да се мълчи, поради "опознаване". Не мисля, че е най-добрата.
Питам, ама въпросът е риторичен. Защото от "първия дипломат" се очаква друга култура на изказванията.komarKo написа:Протестът си е протест.
Ти питаш, "няма ли министърът да реагира на дивелопмънтите?"
Таки написа:
Питам, ама въпросът е риторичен. Защото от "първия дипломат" се очаква друга култура на изказванията.
e, той пък очаква от такива като теб да го разбират ПРАВИЛНО
Младенов: Не Първанов бил боклук, а средата, в която съществуваме
Правилно очаква да го разбера ПРАВИЛНО! Тъй като аз държа копирайта на израза "Боклуци на България, боклуци на Европа".e, той пък очаква от такива като теб да го разбират ПРАВИЛНО
Кои са тези боклуци - това става все повече и повече ясно ..
http://www.besove.com/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/26420/%D0%91%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE-%D0%91%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D0%B2-%D0%A1%D0%BE%D0%B7%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%BB-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B0-%D1%82%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%BE-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D0%BC%D0%BE%D0%B9%D1%82%D0%B5-%D0%BA%D1%83%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE-%D1%82%D1%80%D1%8F%D0%B1%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D1%82
http://www.reduta.bg/?p=1007
Кой мрънкаше, когато написахме „Бягайте деца, бягайте от тази страна на фалшиви герои и истински престъпници”? Във времето, когато децата по света се раждат с джойстик в ръка, българският премиер им бута гега! И въпросът ”На мен кой ми помогна…” застава пред нас със страшна сила! Кой, кой помогна да изтикаме тая тиква на върха?! И пак ще кажа: По-просто нещо на по-видно място досега не сме имали!
http://www.reduta.bg/?p=1007
Ригасе, докъде я докара, бе! Пълно капо си след като си останал само с "мненията" на простакеската.
Не мисля, че Тони Филипов е "простакеса".
Що се касае до форумната активност, тя е подобна на тази при други два форума - Беспризорните и Де Зората. Малко по-висока, но също ниска, в сравнение с добрите стари времена, е активността на МпФ. Очевидно е, че има отлив от форумите в полза на Фейса. ЕСФ не е мой бизнес, та да се страхувам от фалит. Колкото искат неговите членове - толкова ще пишат. Така че не мисли, че можеш да ме обидиш на тема "форум".
Активност на 4 форума през последните 9 месеца (средни месечни стойности).
Що се касае до форумната активност, тя е подобна на тази при други два форума - Беспризорните и Де Зората. Малко по-висока, но също ниска, в сравнение с добрите стари времена, е активността на МпФ. Очевидно е, че има отлив от форумите в полза на Фейса. ЕСФ не е мой бизнес, та да се страхувам от фалит. Колкото искат неговите членове - толкова ще пишат. Така че не мисли, че можеш да ме обидиш на тема "форум".
Активност на 4 форума през последните 9 месеца (средни месечни стойности).
Последната промяна е направена от Таки на Пон 27 Юни 2011, 08:14; мнението е било променяно общо 1 път
Страница 30 от 37 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 33 ... 37
Similar topics
» Зверствата на комунизма
» Герб ще вкара България в голяма рецесия
» Герб не ще коалиция със сините
» 100 дни управление на ГЕРБ - Анкета
» Новини от България 4
» Герб ще вкара България в голяма рецесия
» Герб не ще коалиция със сините
» 100 дни управление на ГЕРБ - Анкета
» Новини от България 4
Страница 30 от 37