Новини от България 4
+15
Admin
Homan
Робърт Боев
marapepelia6ka
Boabab
jovina
blag009
HEXE
Агата
Надя
komarKo
chocho
Помощ, граждани!
Таки
nikiforov
19 posters
Страница 6 от 44
Страница 6 от 44 • 1 ... 5, 6, 7 ... 25 ... 44
Re: Новини от България 4
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=171792&p=0#msgsПравителството предлага на президента Георги Първанов проф. Богдан Богданов да бъде награден с орден "Стара планина” - първа степен, "за значимия му принос в развитието на науката, образованието и гражданското общество и по случай неговата 70-годишнина", съобщиха от правителствената информационна служба в сряда.
Радвам се на новината и споделям своите най-добри спомени от мандата на проф. Богданов като първи Посланик на демократична Република България в Атина!
Дано тъмносините интернетни скотове и техните миризливи лакеи не превърнат и тази номинация в поредния кенеф за своите поредни изпражнения.
Драга HEXE дай ми тълкуване на следното:HEXE написа:http://www.dariknews.bg/view_article.php?article_id=606395
Припика го Ройтерс и се обърна към изтока .Леле колко весело беше в началото...багери ,Желева ...Колко ли ще издържим на тази стабилност ?
-"Предвид силния растеж на износа е много вероятно икономиката да продължи да се възстановява и да отбележи ръст от над 2% през 2011 г., при подем на вътрешното търсене, посочва в анализа си рейтинговата агенция. "
При положение, че прочетох нещо от рода "Износа , е фиктивен и се ИЗПОЛЗВА за точене на ДДС"??? Шах и мат!!!
Смешки разни!!!
Кибик Блаже
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
Защо четете този блог?
27 октомври 2010
България е от най-долна категория
Правителственият Фалкон лети до Бургас за да превози Христо Мутафчиев - водеща новина за бананистанската преса.
Дано да се оправи човека.
Самото прелитане на Фалкона до Бургас и превръщането му в новина, е сигурен знак, че България е държава от най-долна категория.
Защото в една държава от белия свят единственото, което би било новина в случая е, че актьорът е пострадал - новина, заради това, че човека е публична личност. Останалото - транспорт, лечение и така нататък, би било само рутинна процедура...
В Бананистан не е така. Тук премиерът, господ здраве да му давааа, лично решава дали Мутата да получи онова лечение, което му се полага по право.
А, ако не беше известен актьор, какво - да умира ли или да се придвижи на стоп до София?
Кой има полза да сме бананова държава и кой поддържа такъв "престижен" статус на скромната ни родина?
Не е Христо Мутафчиев онзи с ползата, не съм и аз.
Кой е тогава и кой печели, когато лично спасява някой пострадал?
http://copyofblog.blogspot.com/
blag009 написа:Драга HEXE дай ми тълкуване на следното:HEXE написа:http://www.dariknews.bg/view_article.php?article_id=606395
Припика го Ройтерс и се обърна към изтока .Леле колко весело беше в началото...багери ,Желева ...Колко ли ще издържим на тази стабилност ?
-"Предвид силния растеж на износа е много вероятно икономиката да продължи да се възстановява и да отбележи ръст от над 2% през 2011 г., при подем на вътрешното търсене, посочва в анализа си рейтинговата агенция. "
При положение, че прочетох нещо от рода "Износа , е фиктивен и се ИЗПОЛЗВА за точене на ДДС"??? Шах и мат!!!
Смешки разни!!!
Кибик Блаже
Ми то си е смех,на наш гръб....
Пазарът на труда: Търсят се многофункционални служители
Финансов мениджър, който може да бъде и главен счетоводител, инженер с опит в търговията, програмист с повече от един западен език....
ако и духа добре ....
ако и духа добре ....
Мдаа, и това стана - Първанов-възрожденецa...
Ако се намерят балами да гласуват за този, който натвори безброй зулуми, заслужил ще си е съдбата този "народ"...
----------------------------------------------------------------------------------
"Алтернативата" на Първанов - търсят се говорители във всички институции
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/10/29/984393_alternativata_na_purvanov_-_tursiat_se_govoriteli_vuv/
Ако се намерят балами да гласуват за този, който натвори безброй зулуми, заслужил ще си е съдбата този "народ"...
----------------------------------------------------------------------------------
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/10/29/984393_alternativata_na_purvanov_-_tursiat_se_govoriteli_vuv/
А
Б
В
значи.....
което ме подсети за филма
Б
С
П
с брус уилис (всъщност филмът се казва RED, доста сполучливо 'преведен')
Б
В
значи.....
което ме подсети за филма
Б
С
П
с брус уилис (всъщност филмът се казва RED, доста сполучливо 'преведен')
Агата- Брой мнения : 397
Registration date : 07.01.2009
chocho написа:Мдаа, и това стана - Първанов-възрожденецa...
що бе, чочо, ти виждаш ли по-достойна "алтернатива" на БоБо?
ми те, двамата са си лика-прилика - направо са готови да си разменят местата след година, а може и широка коалиция да направят - за благото на Народа!!!
Без съмнение, Алтернативата ще се нуждае от преводач от и на английски. Дали ще остане същият, или ще се ползва алтернативен?
Преди малко се обадих в предаването на Т.Ангелов по ТВ "СКАТ" да поздравя др. Сашо Радев- нашият народен будител от най-новата ни история, разбира се завърших с думите "Да живее комунизма, бъдещето на човечеството!", но бях прекъсната и не съм убедена, дали слушателите успяха да чуят това, тъй като си бях намалила телевизора до минимум.
Видях само как с яд карашик, Ангелов натисна копчето.
За тези, които не знаят кой е Сашо Радев, той е авторът на есето "Доверието", което пуснах преди време в Медиапул форум като тема, която стана една от най-дискутираните теми във форума. Същият другар вече години наред се бори за правата на пенсионерите, организира протести всеки четвъртък пред храм-паметника "Александър Невски" в столицата и му се дава трибуна в ТВ "СКАТ". Същият е комунист-сталинст .
Видях само как с яд карашик, Ангелов натисна копчето.
За тези, които не знаят кой е Сашо Радев, той е авторът на есето "Доверието", което пуснах преди време в Медиапул форум като тема, която стана една от най-дискутираните теми във форума. Същият другар вече години наред се бори за правата на пенсионерите, организира протести всеки четвъртък пред храм-паметника "Александър Невски" в столицата и му се дава трибуна в ТВ "СКАТ". Същият е комунист-сталинст .
Темата "Доверието" вече не я виждам в МпФ, но затова пък темата за "Сталин" се радва на 31373 посещения, за което съм признателна на всички предишни и сегашни модератори.
Жовина, чета за днешните протести на колеги от БАН и се сещам за Васко. Как той се отнася към проблемите и протестите на Академията, в която членува?
Работата е сериозна, щом и поетите на преклонна възраст излязоха на улицата да спасяват наукатаТаки написа:Браво на 90-годишния младеж!
Ти участва ли в учителските протести преди 2 години? Ако да, пусни някоя снимка, та да ти се нарадвам.Работата е сериозна, щом и поетите на преклонна възраст излязоха на улицата да спасяват науката.
11 Февруари 2010
Прокуратурата и данъчните проверяват офисите на "Лев корпорация" в опит да открият допълнителни доказателства срещу обвинения за лидер на престъпна група бивш съветник в ДАНС Алексей Петров - Трактора, научи Mediapool в четвъртък.
Следи за престъпления на Алексей Петров се търсят в “Лев корпорация“
5 ноември 2010
“Не мога да кажа в момента дали сме получавали пари от “Лев корпорация”, заяви вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов по БНТ. Той се обърна към журналистите с въпроса “Лев корпорация” криминална корпорация ли е.
Цветанов: Не мога да кажа дали сме получавали пари от „Лев корпорация“
България пожела да изнася ток за Сирия от още непостроената атомната електроцентрала в Белене. Заявката бе направена от президента Георги Първанов по време на срещата му в София със сирийския му колега Башар Асад.
Първанов предложи да изнасяме ток за Сирия от “Белене”
Good evening.
Тъй като днес се е състоял протест пред паметника на съветската армия, с искане за неговото премахване, аз бих предложил една дискусия по тази тема. Не мисля, че имам право на мнение с тежест, тъй като такова имат само гражданите на РБ. Но бих прочел с голям интерес мненията на форумните колеги.
Тъй като днес се е състоял протест пред паметника на съветската армия, с искане за неговото премахване, аз бих предложил една дискусия по тази тема. Не мисля, че имам право на мнение с тежест, тъй като такова имат само гражданите на РБ. Но бих прочел с голям интерес мненията на форумните колеги.
Целият интересен материалБългарските емигранти ще пратят в родината си 1.6 млрд. долара през тази година. Това е прогнозата на Световната банка (СБ), която всяка година прави анализ за движението на парите на гурбетчиите по цял свят.
Според анализа на СБ 1.2 млн. българи припечелват зад граница, което означава, че делът на емигрантите е 16% от населението. Най-много наши гастарбайтери има в Турция, Испания, Германия и Гърция.
Сумата за отиващата си година е доста под пика от 2008 г., когато наши сънародници са изпратили на семействата си над 1.8 млрд. долара, но е повече от критичната 2009 г., когато постъпленията са били под 1.56 млрд. Тези валутни приходи са много важно подкрепление за икономиката ни, особено като се има предвид, че като обем са близки до очакваните чуждестранни инвестиции. Получателите на парите кърпят с тях семейните си бюджети - плащат например сметки за парно и вноски по кредити, други пък ги влагат в банки или купуват имоти, коли, компютри и т.н.
komarKo написа:
България пожела да изнася ток за Сирия от още непостроената атомната електроцентрала в Белене. Заявката бе направена от президента Георги Първанов по време на срещата му в София със сирийския му колега Башар Асад.
Първанов предложи да изнасяме ток за Сирия от “Белене”
То, този едно време по аналогичен начин "уреждаше" Украйна да подава газ за България, когато Русия врътна кранчето...
Таки написа:Good evening.
пак ли?
Цялото енергийно войнство на всички ангели и архангели се е събрало да пази Бойко Борисов и тези, които си мислят, че ще го убият са много прости. Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия гадателката Даниела Ефремова."
Гадателки: Бойко няма да е президент
Страница 6 от 44 • 1 ... 5, 6, 7 ... 25 ... 44
Similar topics
» Новини от България 4
» Международни новини 4
» Познай резултата на изборите !
» Международни новини 3
» Поздравления и покани 2
» Международни новини 4
» Познай резултата на изборите !
» Международни новини 3
» Поздравления и покани 2